Saturday, February 14, 2009

Wanginya

I am the winner of Hafreze's blog contest. Hee.

ckin2u.png picture by shi_043
Perfume CK IN2U. Yeah. This is for my beloved Syafi.

ckin2uhim.png picture by shi_043

20 comments:

Fizz said...

ye yee... hihihi.. org pun dpt gak.. lalalala... baru je sampai td... hehehe.. seawal 12 tnghari.. hahaha.. wah.. best nye.. kekasih kite kan? :P pasni dorang dah x ucuk agi.. hihi..

erk.. rara.. 8hb Februari gak la kite dapat tau keputusan... kan? kan?

»Tä§häbellä« said...

wahh..cepatnya dia update parfume masih panas2 gi hihihi...pas ni suhlah syafi post pasal ni gak rara...

Uitzz kanda..dinda ucuk erkkk hihiii...

queenrara. said...

FIZZ

tu lah. ingat senang ke nak dapat kekasih cam kita ni. sanggup tukar hadiah demi yang tersayang :) hihi. harap syafi hargai , tasha pun hargai

eh, kita tahu keputusan 10hb kan?

queenrara. said...

TASHABELLA

hihi. panas panas masih lagi panas (nyanyi lagu ifa raziah) KAHKAH

oh nak suruh syafi post ? insyaAllah :D

honey said...

eh... same la perfume tu n fiance honey.. ehehe.. mmg wangi.. kan2.. rara patut g beli tau untuk rara.. cepat g beli

queenrara. said...

honey :) ehehehehe , rara ni jenis susah tukar brand lah. apa-apa jelah rara memang susah sangat nak tukar :) hihi

nanti ah naik kl rara try beli CK in2u for her pulak eh :D itupun entah kan pakai entah kan tidak , sebab lebih suka pakai bodyshop . bau dia soft je. hihi

Nazz said...

Wahhh... No plat pun taruk gak yer... So Syafi nampaknye telahpun menewaskan nazz dalam bab kreativity cam nie... hahaha

queenrara. said...

Nazz :)

HAHA ni 100% idea Syafi tau. before dia tempah kat kedai, dia lukis dulu atas kertas. hihi :P bertambah tambah la rara sayang kat dia kahkah

cikyuyu said...

rara, tahap kejelesan tahan katak dah.
tengok CK itu, mahu jer malam nanti curik. BHAHA :D

ape2 kamu berdua bahagia. amin!!

queenrara. said...

yuyu haha napa aritu tak join contest, kalau tak, takyah jeles2. ala lagipun dapat for him punya , yuyu kena jeles kat syafi lah :P

thanks yuyu
:)

cikyuyu said...

wakakka, adehh!
jeles kat syafi, ishh!
mane boleh,
tuan pu3 dia yg masuk cntents kan..
kena jeles kat tuan pu3 lah.
hhaha :D

yeah!! nk carik perfume polo black!
gila bagai menggilai perfume itu.

aggaga,
kopem org cakap uu gila coz pakai perfume orang lelaki.

aik, ikut suka katak lah.!

bhahhah :D

queenrara. said...

ahahaha :)
tuan puteri syafi cuma menang
tapi syafi mendapat hadiahnya :D

hehehe polo black?
haih, lelaki punya pun yuyu nak rembat?
aneh ni T___T
meh nak tengok ehem2, nak kenalpasti perempuan atau lelaki
nahhhhh. pakai lah perfume for her sygg

Izzati Hazwani said...

8 Februari pun harijadi ayah wani !

ღ~n0n0i~ღ said...

rara rara rara..
kakn0i kat cc ni.. hehee~
nilah kan.. malas duduk rumah lah =)

Happy weekend to rara too.
Rara..doakan semua cepat setel dgn kes polis tu ek.
Nak buktikan pada orang sekeliling siapa bersalah sbnrnya.. huu~

queenrara. said...

wani :) jaga ayah baik baik tau sygg

queenrara. said...

kak noi, baiklah, baiklah. akan mendoakan! :)

oh oh, tareti duduk diam neh. asyik jalan neh, potong kaki kaknoi :P hik

sickchild said...

hahaha.
bestnye leh la kita peluk syafi wangiwangi pasni kan Ynn kan????
wuakakakakka.
eh speaker tu aku pun ada tau.
tapi wane pink =D

btw ; tahniah banyak2. tak rugi kau meroyan arituh. wuakakakaka.

queenrara. said...

enyyy sakit :P
kalau ada berani cubalah peluk syafi kalau kau nak rasa buah dada kau kena lenyek dan menjadi kecik. haha lepastu akmal pun taknak kat kau sebab nanti anak dia nak menyusu tak kua susu. kahkah

oh speaker tu takda warna pink masa aku beli sebab kehabisan stock :) tapi aku suka warna merah sebab terang sikit dia. hihi :D asalkan HK, aku tibai je budak sakitttt

hihi tu ah pasal. meroyan sakan aku pasal contest tu KAHKAH

cikyuyu said...

Uikss,
RARA ku aweks Syafi (:
anda jangan berkonpius sudah,
memang uu suka pakai perfume orang lelaki, kah kah kah.

macam bengong jer kan.??
tapi ade jugaks perfume pompuan tuh,
jangan salah sangka OKE.??
bHHAHA :D


ape2, best bagai dapat menang kan??
hahahha, :)

queenrara. said...

ye cik yuyu :))
saya sangat seronok !