Tuesday, February 17, 2009

Sayang Mama

Location : Lovely Lace, Jusco Bukit Indah.

lovemama.png picture by shi_043
Mama , I love you soooo much.

mymelodybedsheet.png picture by shi_043
My Melody bedsheet + comforter. RM38 only.

20 comments:

Suhaila said...

bez nyer jalan jalan...

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

tak akan tanya hp apa.
sebab dah tau dahhhhh...
hahahaha..

ღ~n0n0i~ღ said...

hahhaa..
hp apa rara???
ala rara ni..
kedekutlah! tamau bgtau!
kekeke

bedsheet tu mmg cute ^^
kalu akak dpt tu,confirm tanak gi keje.asyik nak tdo je..haha

queenrara. said...

suhaila

hihi berjalan jalan memang best :)

queenrara. said...

vujie

minta tolong jangan membocor rahsia. hihi :D

queenrara. said...

kaknoi

minta tolong jangan tanya. kah kah
nantikan . tak lama je lagi , mungkin

haha . dah lah rara tidur ta ingat dunia , dapat bedsheet macamni , lagi lah suka tidur tanpa henti

honey said...

wawaaaa... sangat cute itu bedsheet..
bila mau dtg kl? kite akan ketemu jua.. kekeke

queenrara. said...

honey

kita nak meet up katmana?
haha ada jugak plan dengan dua orang lagi bloggers
tapi mereka semacam takda jadi -.-
haih. ingatkan nak datang esok
tapi semacam takda jadi pulak
kalau rara datang esok, camne?

bB sYasYa said...

sgt cumel!
tdo bertambah nyenyak

missbellachicaboom said...

sakan bersoping! teehihihi :)
mau ergi ke kL ke?
nak ikutttt!

queenrara. said...

bB sYasYa

betul betul betul

kah kah

queenrara. said...

yasmin sygg

boleh ikut. marilah. tapi saya bekerja di sana
shopping hanya pada sabtu dan ahad sahaja
teehihi :D

honey said...

dtg esok?ok je.. honey ok je.. tgg rara nak dtg sini je..
honey dah sedia di sini..

queenrara. said...

honey

entah lah jadi ke tidak
macam malas pulak aduilahh -.-
kerja belambak sekarang
kena siapkan graphic dan dua buah web untuk di design kan *koma camni

missbellachicaboom said...

u keja?
u tros dok sane ke?

queenrara. said...

yasmin :)

tak tak tak. i pergi sana atas urusan kerja tetapi kerja kerja dilakukan di rumah sahaja. dan i akan stay di setiawangsa lah, yeehaaa. kembali ke tempat asal :P

sickchild said...

lawa gila uh mymelody.
jeles btul.
=(

HAHAHAHAHA. ko bli hp aku yang dapat hp dulu. oyeahhh.

see u ahad ni ok.

queenrara. said...

budak sakit

lawa la belum gila macam kau :)

HAHA handphone kau senang lah dapat kat malaysia. handphone aku belum ada kat malaysia. baru release december 2008. kalau ada kat malaysia handphone aku tu, aku dah sambar, takda masa tunggu lama camni

sickchild said...

kih kih kih. leh gak aku nak tgkk la.
tak saba saba btul ni.
hihihi.

t bagi aku pinjam tau. wekk.

queenrara. said...

eny

aku ase aku gi kl ni tasempat nak bawak phone aku tu. sebab aku tatau macik aku nak hantar phone tu pukul berapa esok. haha