Thursday, February 26, 2009

Oh Kereta

My car got into an accident

mycar.png picture by shi_043
Kemek. TER-langgar tembok pagar rumah

kitty1.png picture by shi_043
Kak Ida, thankyou for the mousepad. I love you.

kitty2.png picture by shi_043
Hello Kitty mouse + Hello Kitty mousepad

15 comments:

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

heheheeee kita ada mousepad yg kembar.
hoyeehh~!!

missbellachicaboom said...

syg, u xterkonpius ke mana satu hp, mane satu mouse u? teehihi :P

queenrara said...

vujie my darling :)
tee hee hee. mula mula cakap ngan kak ida, nak design lain dari vujie, tapi takda. hehe. ini pun bersyukur sebab kak ida sangat baik hati nak membagi present :D

queenrara said...

yasmin bucukbucuk
ngee :D tak confuse sebab mouse tuh berlampu sakan dan mouse lagi gemuk dan debab berbanding handphone yang kurus macam i. ngahaha :P

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

baeknya kak ida..
nak curik baby walker dia. haha.

kak ida, nak hadiah jg.. haha. *bodek*

queenrara said...

vujie bebi
kak ida memang nice kan. baru beberapa hari kenal dah membagi hadiah :P
oh pergilah curik. rara nak buat report polis ni :D ngee

sickchild said...

hahahahahhh. orang femes macam rara memang banyak pendengki. aku tau tu.

sickchild said...

btw. wey anon. aku pun free hair.
meh la terjah aku kalo brani.

queenrara said...

bhahah :P

kaknoi. terima kasih kerana memahami :D

queenrara said...

eny sakit yang kena makan ubat 21 biji satu hari :P

kalau beliau terjah blog kau, kau nak sumbat dia dalam apakah ? ngahaha

aylanins said...

rara... last wed... saya pun terlanggar tembok gak. masa tu nak reverse keta... ingatkan dah clear kat belakang tu. tiba2.. bamm! aduss... pecah cermin lampu brek kat belakang. hem... tembok sekolah plak tue..

queenrara said...

aylanins sygg
haha kelakar lah. saya ni pulak hari tu boleh terlanggar sebab hujan lebat. jadi, macam takda berapa nampak. kah kah kah. lampu brek belakang kereta saya takda pecah. sebab saya langgar tembok tu kat tepi. bhahah :P

sickchild said...

hahaha dalam spender marzuki. wuakakakaka

queenrara said...

eny gendut

kah kah kah. nanti suhaila marah macamana kah?

gadess niza said...

wahhh u dpt mouseped lak
HK lak 2. lawa2 yunk.
i tgk pon ske. ehehe.
;]]