Saturday, February 28, 2009

Tetikus vs Telefon Bimbit



 kelakar bila sesuatu insiden aneh terjadi  
sebelum ni ada yang bertanya pada , takda confuse kah
handphone hello kitty  dengan mouse hello kitty 
tadi mama mintak tolong mengambil makmah  di stesen bas
dan  kelam kabut cepat nak ambil handphone  kunci kereta
tiba terasa gemuk semacam dan ada wayar panjang mengikut.
rupanya terambil mouse hello kitty  hee hee

ok. happy weekend everyone sayang rapat selalu. babai 

23 comments:

♥J-A-S♥ said...

Hahahaha..
Insiden pertama kali Jas dgr ader owg byk mouse kuar..
KahKahKah. =D
Nasib baik Kak Rara x gunakan mouse itu untuk call org..
Ekekeke =p

queenrara said...

jas babe
kah kah kah. itulah pasal. macam apa je bawak mouse pastu panjang panjang wayar :P

missbellachicaboom said...

kah kah kah.
kan i da ckp aritu.
haha :P

queenrara said...

yasmin bebii

haa. u lah yang cakap, kan?
kah kah kah kelakar betul :P

Mieya said...

haha.
lawak la kak rara.
nasib baik perasan.
cube bayangkan kalau kak rara tak perasan and then nak call orang.
Orang sekeliling pun pandang kak rara semacam time letak mouse tu kat telinga.
kahkah.
:DD

queenrara said...

mieya
hahaha mustahil lah nak letak mouse kat telinga sebab before nak call mesti nak tekan tekan number. kah kah kah :D kelakar gila. ggrr. tanak lah camtu lagi :|

oh Ynn said...

bhahaha. sengal okay u. kalo u tade sdar ingt tu wyr charger lg lh kelaka main bwk sje :P bahha

okay kesimpulannya bg sje lh phone tu kt i. :DDDD

queenrara said...

oh ynn manes

wakaka. aah ey. lagi lh kelakar kalau i ingat wayar charger. hikhik.

oh kesimpulan u tak berapa tepat. mungkin hipotesis u salah kot? kah kah

Juice said...

dear rara
baru jer baca entry rara pasal tudung tuh...
sangat kebetulan lah isu tudung ni kuar. akak pakai tudung ni pun atas kehendak bf akak sbb dia nak akak berubah sebelum kami kawin...
tak terniat pun nak berkait2 tau.
pasni leh online smpai lebam coz tenet dh ada kat ofis...

queenrara said...

kak juice
bertudung kerana bf dan bukan kerana Allah Taala?
rara pun nak mencuba juga mempakai tudung. mungkin nantilah. teehihi. insyaAllah :)

Juice said...

rara

mule2 mmg kerana bf, tapi sejak akak rase selesa bertudung baru akak terfikir Allah SWT dah bukakan hati akak dan semua ni takkan berlaku jika bf akak tak nasihat.
menda camni takleh pakse kan so tanpa nasihat tu maybe akak still mcm dulu...

queenrara said...

kak juice
rara pun nak mempakai tudung lah. cuma kena selesakan diri, kan? daripada kecik mana lh biasa mempakai tudung. masa di sekolah sahaja. ngee :) alhamdulillah kak. semoga Allah juga membuka hati rara untuk mempakai tudung. kak, rara rindu akak. rindu sangatttt :( i love you kak juice

ღ~n0n0i~ღ said...

hahahaha..
nasib baik le ada wayar panjang2 tu,kalo x sure da terbawak da mouse tu kuar..pastu pelik nape la arini xd msg lgsg.. kekeke..

alhamdulillah..
akak da slmt pindah =D=D
tp blik masih lg berselerak le..
penat plak ni.. baju2 x siap hang lg masuk dlm almari..berlonggok je dlm bag..
meh la.. dtg kemas..kihkihkih

julietANNA said...

haha.tergelak kot bce.
ade2 je sis rara ni.
tp seriously,sebijik kot! ;DD

ღ~n0n0i~ღ said...

Ya Allah~~
nantukkknye..
*yawn*

queenrara said...

kaknoiiiiii
mengantuk sakan eh? giget karang. teehihi :) oh oh. dah pindah yea? happy for you, sis! :P semoga takda lagi lah azab bila balik kerja dan tengok rumah bersepah dan berbau :)

tolong datang kemas? ekekekeke. nanti rara pengsan dulu :P

queenrara said...

julietANNA babe

bhahaha tergelak ? ala kenapa ? hihi. sila menangis pula sekarang! kahkah kahkah :DD

J u l i a 。.゜✿ said...

Rara ribena.. (yaAllah tak percaya lagi ni rara sangat ribena tau hikhik !)

Raraaaaaaaaa. ! kakju dah tengok link tu. rasa nak guling2 lepas tu lompat keluar rumah, sebab nak jugakkkk.
semakin nak bila tengok flower shaped buttons kat keitai tu. kawaii neh~

ღ~n0n0i~ღ said...

Skrg ni blk umah je terasa bahagia, hati sgt senang..wp0n tpaksa nek bas.. b4 this jln kaki je, sbb dekat.

tpaksa le kakn0i beli keta cepat2 ni... ^^ *huhuhu..kal0 la keta tu harganye 20sen*

queenrara said...

kak juuuuuuu

tee hee hee. mana ada ribena. kakju pun sama jugakkkkkk. wek :P suara kakju pun kecik je macam sizuka. hikk

haa. bestkan link tu? rara selalu tengok situ lah and lagi satu dekat kittymall.blogspot.com , pun best.

kakju kakju kakjuuu, belilah jugak handphone or apa apa kat situ. mesti best bila mentengok kakju shoppinggg :)

queenrara said...

hoi kaknoi mantap

awww. kalau kereta tu harga 20sen, rara sudi belikan 10 untuk kaknoi :D

Anonymous said...

love this blog

Anonymous said...

Wow! What an idea! Thanks for shareing!