Monday, March 23, 2009

Earth Hour



Turn off your light for one hour.
8.30pm Saturday 28th March 2009
Come together to fight global warming


ok jangan lupa tau. kita membagi rest pada :14: bumi sekejap.
hikhik. mesti masa tu gelap gelita. antara takut seronok lah.
:56: for more information earth hour



baru ni ada bertukar dari nuffnang kepada adverlets.
tapi semacam takda hasil yang mantap. ya betul, seorang yang
takda terlampau banyak sabar :59: bila dikira, kalau sehari cuma
50 sen, apalah yang terhasil dalam tempoh sebulan
takda boleh jadi. kembali mempakai nuffnang. semoga cepat
bertambah duit. kalau ada iklan nuffnang terkeluar di candyfloss ni
cepat lah tekan untuk mengkurangkan berat badan ok



mana boleh kalau hanya meningkat 50 sen sehari.
cuba lah didarabkan dengan 30 hari. aduiiii. takda seronok lah.
lebih baik mengguna nuffnang yang diupdate earning after one week.
barulah seronok mentengok sekali naik secara banyak

dua hari lepas, dikejutkan oleh seorang pembuat kopi.
thankyou wani sebab membagitahu thankyou candyfloss readers
sebab membagi support yang takda henti ok ignored her
supaya candyfloss ini takkan di copy oleh beliau lagi

petang ni mungkin nak pergi jusco aeon bukit indah.
ok nak pergi mandi dulu :121: selamat hari isnin babai darlings

28 comments:

mademoiselle azieshakespeare said...

mari bergelap di hari berkenaan, eheheh :D
btw.. ur blog's cute

✿ Rara ✿ said...

mademoiselle azieshakespeare

huargh panjangnya nama ! =D oh mari lah bergelap pada hari tersebut . kanak kanak pasti menggigil ketakutan kalau nak pergi toilet =P

Izzati Hazwani said...

earth hour ;
sekaligus boleh membuat candle light dinner dgn abg syafi kn ?
;p

♥♥ Miss NuHa ♥♥ said...

hadui...camne leh sejibik same tu?..tapi rara ounyer lagi cun

✿ Rara ✿ said...

Izzati Hazwani dear

hahahahahaha. membuat candle light dinner ? mana bolehhhhh =D

✿ Rara ✿ said...

Miss Nuha babeeee

hikhik ! =P biasa nya original punya memang akan cantik lebih . haha .

Kill-Vearn said...

agak kejelesan di sini kerna NN aku hanya rm4 :( rara meh transfer sket.. hehehe

✿ Rara ✿ said...

Kill-Vearn

baru pasang ey ? aku ni selalu tukar tukar . kejap advertlets kejap kang adsense. macam apa jea :P sebab tu nuffnang aku lambat naik . sebab aku suka tukar tukar . bila dah jadi gliterati , aku mula lah gatal tukar lain . haha

J u l i a 。.゜✿ said...

how come i didn't see your new entry in my dashboard ? did you blocked me dear ?

✿ Rara ✿ said...

Kakak Julia dear

rara tak blocked lah :( tapi rara sendiri takda boleh tengok new entri kat dashboard . maybe ada something kot dengan feedburner . haa nanti kena tanya chokilala lah ni T_T

ღ~n0n0i~ღ said...

rara dear..
i'm not in a good mood last nite..
ada gaduh cket2 ngn bf.. *sigh*
arini da ok kot..just masih majuk.. hahaha *gelak dibuat2*

smlm akak call rara.. but masuk voice mail lak. xpe2..lenkali akak calling2 lg.. a'ah..akak bizi mggu ni.. 3rd april ada deadline..byk sgt kena setel.

pasal pembuat kopi tu..
iskk..mmg wat agak geram. kalo dia nak template lawa2.meh la dtg email akak ke,rara ke minta tlg.. tak payah le nak buat kopi lak.. haha.. terernya dia.. mesti dia pon xtdo mlm kan wat coding? *read this with ur sarcastic voice* hahaha.. watever.. yg penting yg original lah paling cun! kekeke

✿ Rara ✿ said...

kaknoiiiiiiii

why pulak ni gaduh gaduh ? bf kaknoi marah kaknoi ey ? jangan gelak buat buat lah . nak nangis , nangis je , meh rara hugsss meh .

semalam call rara ? kenapa kak ? ada something yang penting ke ? sorrryyy sangat . maybe masa tu syafi call kot . sekarang ni banyak call lah sebab keadaan dia , kan :)

hihi . pembuat kopi tu memang terer tau . kita buat templates rara ni pun mengambil masa beberapa hari, kan kaknoi ? ingat lagi tak , macam orang tak betul je bila keluar kat IE sidebar ketiga takda . terpaksa rombak coding and buat balik . banyak dugaan betul. then datang pembuat kopi mencilok idea dan coding dengan "tingggg!" mudahnya ! =D

ღ~n0n0i~ღ said...

wa..da kol 12..akak sakit pewot ni..piyed..piyed.. =,=" patutlah mood x brapa nak betul..

a'ah..haha..xpe2..len kali akak calling2 lagi.. xde ape pon.. saje je nak borak2..
eh..td masuk blog dak tu, give a piece of advice..pastu masuk lg dah xde da blog tu..
akak pelik lah, beriya2 wat entry pasal org copy blog dia..dia tak sedarkah dia copy blog orang? =,="..

tau xpe.. dia ingat template ni mmg dah ade 3 column ke..? kahkahkah.. nampak sgt amek coding orang.. benci btol,nak jalan mudah lak. kalo nak mintak lahhh, berat jari jemari ke nak taip emel..dah tu credit pon xda. hampeh..even blog akak yg lawa tu,akak xngaku akak wat sdiri..still letak cedit kat pembuat template yg original..
tah pape..benci orang mcm tu!
eh..membebel lak..biase la.. angin kus2 ni..tak betul.. mmg le asik nak mbebel..keke.

Ynn Ainul. said...

hoi hoi. unisel lagi best. awal2 dh tutup lampu. sbb tak da letrik. kah kah kah kah kah kah

*gelak ejek unisel.

wohh, biasa lh org takda reti tau mengkopi sahaja. apa igt sng ke nk reka coding sndiri? mmg lh kite copy coding org len juga tapi kita deco sndiri ikut apa kita suka. tiba2 ada org sebok guna tanpa kebenaran, hoi hoi kau pkir kiteorg ni siapa? nak minx lh, tamau sila belah. jgn mengkopi

*khas pd siapa yg berani2 nk minum kopi smbil mengcopy kt belog yang manis2 :D

✿ Rara ✿ said...

kaknoi yang curi masa kerja

huwaaaa :P piyed kah ? hikhik . dah besar dah kaknoi *kahkah tetiba pulak*

oh . nak berborak . sian kaknoi . call takdapat pulak . tapi rasanya kan , masa kaknoi call , mama tengah pinjam phone kot , call kakak . hee =P

oh aah . budak tu ada buat entri pasal ada orang tiru dia eh =D tu lah . dia taktau berapa banyak kali kita rombak coding templates rara ni kan . ishk . geram betul tau . pastu dah lah tak admit , lagi nak kutuk kutuk orang kat blog orang lain , meroyan sana sini . haha =P see ? nampak sangat dia pengecut sampai remove blog . haha !

✿ Rara ✿ said...

ynn yang garang

aww . i ketakutan . u tetiba garang . selalunya u mengguna ayat manis yang sopan santun sesopan encik faweez :)

bilakah unisel takda letrik ? ishk . takda bayar bil kah ? aiyooo kahkahkah

itulah . even kita tengok coding lain through blogskins , tapi kita sendiri tengok lah macamana nak buat and lepastu kita cuba buat sendiri . ini tak . dah lah sebijik . lepastu kata tak mentiru . siap claim i yang tiru dia . what the fish ? =P

Kill-Vearn said...

saya nak kopi gak lew.. leh wat kopi kaler pink mcm neh.. miahahahaha...

J u l i a 。.゜✿ said...

what the fish ? kekekekeke comel gila cursing macam tu =P

what the fish. what the fish. hahahaha =D

rara buat tag tu jugak ! okek ?

✿ Rara ✿ said...

kill vearn dude

hey ! haha . kopi warna pink ? apakah ? kacip fatimah kah ? lol =P

✿ Rara ✿ said...

Kakak Julia Yang Comel !

hee rindu lah kat kak ju . dah jarang kacau kak ju secara SMS kan ? =P since kak ju busy lately ni , tak nak lah kacau , nanti kena cubit =D

hikhik . what the fish pun comel ? kak ju ni , semua pun comel tau .

aik ? rara pun kena jugak ? *menyorok dalam guni lah macam ni sebab tak tahu apa yang rara nak* hee

cikyuyu said...

RARA,

geram nye!!
sekarang nak msg kat shoumix x leh dah..
kena blocked!!
hampeh btoi..

Juice said...

erm pembuat kopi membancuh kopi semulat2 cam rara...xder sapa ke nak tiru blog kak juice hikhik...
blog kak juice x fofular so xde sape nak fotostat.

Juice said...

erm pembuat kopi membancuh kopi semulat2 cam rara...xder sapa ke nak tiru blog kak juice hikhik...
blog kak juice x fofular so xde sape nak fotostat.

✿ Rara ✿ said...

cikyuyu sygg

hihi . so , cepat cepat lah beli laptop and get ur broadband !

✿ Rara ✿ said...

kak juice tercinta

hikhik =P tu lah . aik . mana boleh blog kak juice tak fofular . ramai apa yang selalu visit ! =D

sickchild said...

isk.ok agi la weyh. dari aku ni ha.
limeposen je seminggu.
minggu lepas 25sen je.
akmall sorang je yang tekan nuffnang aku. wuaaaaa T,T

✿ Rara ✿ said...

eny

kau rajin rajin lah click nuffnang orang , barulah orang bersemangat nak click nuffnang kau =P suruh lah akmal click untuk aku jugak . wkakaw

✿ Rara ✿ said...

eny

kau rajin rajin lah click nuffnang orang , barulah orang bersemangat nak click nuffnang kau =P suruh lah akmal click untuk aku jugak . wkakaw