Friday, March 27, 2009

Semua Pun Comel



hai candyfloss readers. dua tiga hari lepas, mama
asyik keluar masuk rumah je. penat sebenarnya :66: berdriving ni
kalau dulu, masa mula pandai driving, tangan ni asyik nak
merasa steering je. sekarang ni, malasnya tak terkata.
sapa yang belum ada license, mesti rasa takda sabar mahu
mengambil license bila baru dapat license mestilah semacam
orang jakun ke sana sini mentayang :66: kahkahkah

dua hari lepas, mama mentengok site ledang height.
wilayah pembangunan iskandar (WPI) semakin maju :79:
seronok betul bila tengok tapak contoh yang dibuat mereka.
takda sabar nak tunggu WPI siap sepenuhnya
mesti ada taman rekreasi shopping complex. seronoknya nanti.
lagilah seperti orang takda rumah, asyik nak duduk melekat
dekat shopping complex. WPI ni nampaknya lagi canggih best
berbanding putrajaya sebab ada laut semulajadi bukan
tasik buatan. dekat pula dengan rumah mama. hikhik

mama seronok betul menglihat kemajuan
negeri johor ni, yang bukan anak kelahiran johor
menjadi kagum seronok. takdalah terbosan nanti macam
duduk dalam hutan. bluwek. nak cari burger king pun susah tau.
lepas tu, mama mengajak pergi kedai hello kitty yang dekat
dengan rumah. kedai ni ada banyak jual hello kitty item
tapi jangan lah tanya dia ada jual periuk nasi hello kitty ke tak,
mana nak ada sebab kedai dia kedai biasa lah. kalau nak, pergilah
jusco bukit indah untuk mendapatkan barang elektrik hello kitty.



hello kitty tumbler ni comel sangat. takda sebab untuk
cakap dia comel sebab memang comel. kah kah kah.
nantilah kalau nak pergi berkelah di gold coast ke apa ke
boleh lah mengguna tumbler ni (entah bila lah tu)
harga sangat murah lah, sebab biasanya tumbler jenis
macamni harga berpuluh ringgit, eh ratusan pun ada tau



masa teman mama pergi kedai kain langsir, mama mencuit
anak gadis mama ni, mentunjuk hello kitty necklace ni.
seperti histeria lah macam liyana jasmay terpengsan dalam
cerita puaka niang rapik (sangat mentipu) mama tanya banyak kali
nak atau taknak. entah kenapa macam terfikir sebab kan
dah ada hello kitty necklace cuma bukan full body hello kitty lah
bila mama tanya untuk yang ke sepuluh kali (mungkin) pun
mensetuju lah. terus mengkira mengambil duit dalam wallet
thankyou mama. i you forever lah (cium banyak kali)

yang paling seronok sekarang, mama baru je membelikan
memory card 2G untuk camera . sebenarnya camera tu dah ada
memory card tapi sejak camera tu hilang pergi new york (tipu lagi)
memory card terus takda dijumpai. kasihan betul :73: :73:

ok ok. masa untuk berhenti mentaip. terima kasih. babai

13 comments:

nurulbalqis said...

thumbler tu memang sangat comel :D
pinky!!

safiena said...

hehe.. sonok bile baca pasal u shopping and all of your stuffs sume nye kiut! the tumbler kiut lerr!

✿ Rara ✿ said...

balqis kanak kanak rakus

comel kan . pink kan . thankyou lil sissy

✿ Rara ✿ said...

safiena darl

thankyou sayang . u pun cepat cepat lah collect cute item ! =P tak rugi , but puas hati

stay sweet

yasmin said...

nak tumbler tuuuuuu

✿ Rara ✿ said...

yasmin bebiiii

u kan dah ada tumbler ? nak bolot secara tamak eyh ? =P

ღ~n0n0i~ღ said...

rara,
tak bley td0 la..
cuak lak..es0k nak test =,="

✿ Rara ✿ said...

kaknoii noii

how come sampai tak boleh tidur niii . eh nak test apa ?

Ynn Ainul. said...

wahh, suka rntai tu. eleh tumbler tu bkn comel pn, lala

:D

✿ Rara ✿ said...

ynn anak pakcik ainul

wah suka rantai ? tapi i pakai dia lagi comel tau . eleh tacomel pun , u nak , kan ? wek =P eh , apa sebut nama 'lala' kat sini ? tak diterima ! kahkah =D

sickchild said...

wuakakaka.
lala adalah sangat sensitif eh?
mane blog baru dye?
nak nak.
btw aku nak pinjam tumbler.
nak bawak gi gold coast.
wuakakaka

*guling3*

✿ Rara ✿ said...

kanak kanak sakit

ye , lala adalah sensitif . lalat adalah ok . hikhik . blog baru dia private lah . ah . pengecut . macam tu lah =P nak pinjam tumbler ? kau ingat aku ni pusat pinjaman tumbler ke ? ishk . pergi beli sendiri . dekat gold coast pun ada jual , pergilah beli . berapa dollar tu tak pasti . kah kah kah

sickchild said...

hahaha.
nak hebat je.
wuakakakaka.
lalat tu umo bape? cun tak?
mane ko dapat detect minah tu tiru ko.