Friday, March 13, 2009

Hello Kitty Vs Chelsea



pada hari rabu yang lepas, dalam pukul 5pm rara syafi
ke sunway pyramid untuk berjumpa dengan eny akmal
pertemuan kitorang sangat singkat, tak sempat lah rara eny
nak beramas mesra. kitorang cuma sempat berborak, gelak.
kalau masa panjang lagi, boleh lah makan atau tengok movie kan
tapi takpa, demi menjaga hati mama eny, kita jumpa secara laju dulu
sebelum bertolak ke sunway pyramid rara syafi macam terfikir
sebab hujan nampaknya macam tak nak berhenti. renyai yang lebat.
aik macamanakah . ok taknak bahasa kiasan lah.
senang cerita, hujan dikategorikan dalam hujan yang lebat
tipu lah kalau naik motor tu tak basah kuyup. habis lencun semua.
. yang paling teruk basah mestilah . kesian tau
nasib baik sebelum ke sunway pyramid tu ada shopping baju
so terpaksa tukar baju kat ladies lah. ok eny, baju tu baru beli.


pertemuan kitorang secara rasminya adalah di kedai orange
ok lah. kedai SJ yang famous di kuala lumpur. sayang kedai.
kahkah. sayang kedai pulak. masa amik barang, tiba ternampak
muka akmal baru masuk kedai tu sebab rara bagitahu eny,
rara ada di kedai orange yang comel. haha. ok nampak akmal dulu
sebab akmal tinggi eny pendek gila (eny paling muda antara kitorang)
banyak kali rara eny hug hug hug macam taknak lepas.



hee tak sangka diaorang ni sama minat chelsea.
comel betul masa syafi akmal berkenalan. dua macho.
ecewahh. diaorang ni kenapa tinggi sangat girlf diorang pendek
ok jangan pertikaikan. itu jodoh namanya. insyaAllah.
syafi akmal pun sama baya. banyak betul persamaan
nak jadi lebih kamceng tak sila tukar nombor telefon.
hehe. ok dua pun comel sebab milik gadis yang comel.


eny, thankyou sangat sebab membagi present yang.. comel
seronok sangat bila mendapat present dari eny. dah lah kotak
pun comel. hish. tak puas nak hug eny lagi. kelakar bila eny
pesan supaya jangan mengoncang kotak tersebut.
rupanya ada banyak star dalam tu. hikhik. thankyou again.

ok seriously, paling suka tengok yang ni sebab sweet sangat
bila masa lah eny duk melipat star tersebut. mesti sakit jari, kan
takda sangka eny sangat rajin. wek.


terharu sangat bila eny membagitahu yang ni dia buat sendiri.
betul ka ishk. comel sangat. tak senang duduk tau.
memfikir cara membuat benda macam ni. eny nak tempah lagi boleh
kah kah kah. ee banyak kali cium cium benda ni. i like.


eeiii banyak kali rara menjerit bila mentengok stuff yang
eny bagi. sangat suka. perasaan menjadi riang ria gembira.
hati menari bagaikan sebuah taman yang indah dengan
bunga berwarna warni. ok sangat comel.
perasan, eny memang nak bagi stuff mengikut
'queen' theme. before ni kan candyfloss adalah sebuah
taman permaisuri. jadi, eny membagi item berciri crown lah


ok thankyou so much, eny akmal.
sebab korang sudi datang meet rara syafi walaupun korang
penat baru balik dari kelas. apapun, hope kita dapat jumpa lagi
taknak setakat jumpa. nak makan sama, tengok movie sama.
ok kena babai secara laju lah, mengantuknya.

15 comments:

ღ~n0n0i~ღ said...

aiyakk..c0melnye k0rang berempat ni..
rara... es0k akak kena dtg 0fis..kena attend org nk wat cleaning =,="
ptg tu pck ajak g umah dia, ade makan2..so xdpt le jumpa...
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

✿ Rara ✿ said...

kaknoi sayang :)

ala takdapat meet ke ? sedih lah camni. hee. tapi takpa. insyaAllah next month rara datang lagi sebab nak kawan kawan ajak pergi genting. itu pun taktahu lagi jadi atau tak =D

oh Ynn said...

wahh lawa la pink pepel tu. enyyy buatkn aku jugak kah kah kah. bole letak ape tu?

Anonymous said...

comel, hehe

✿ Rara ✿ said...

ynn manis macam gulakapas

lawa kan ? serious suka gila. hahaha =D eny cepat buatkan sepuluh untuk kitorang. kah kah :P tamak gila i sebab nak lagi. i taktahu nak letak mana. sayang nak guna.

✿ Rara ✿ said...

anonymous darling

hikhik =D apa yang comel ? kamu kah ? hee

chokilala said...

tak sangka eni jiwang. wakaka. klaka gak la tgk entry ni. hehe :P

sickchild said...

hahaha.
nak ke wehhh?
dulu sebenarnye aku berniaga mende tu kat sekolah.
reben kat umah aku berlambak2 stok.
macam2 kale ade.
ingat nak bisnes kat blog.
hahahahahahahahahahhahha.
serius nak?

chokilala said...

eni.. aku tau! riben tu sume diperbuat daripada bebulu yang tumbuh di badan ko kan? kau anyam satu persatu dengan rapi sehingga membentuk riben. hahaha

✿ Rara ✿ said...

chokolat celup

kenapakah kelakar ? hikhik =D

✿ Rara ✿ said...

enyyyyyyyy

nak nak nak =P nak warna hitam pink satu , biru hitam satu. kah kah =D

cikyuyu said...

RARA ;
uuhh.. comey2!!

sweet kapel la ehy korank!!
rasa2 uu sama pendek je dengan eny itu,
ngeee :D

✿ Rara ✿ said...

yuyu

hahahahha uu lagi pendek kot syg ?
sebab eny dengan rara lebih kurang je =D

cikyuyu said...

Uwekk :p

iye kerw??
kah kah :D
sengal jer kan..
memang uu pendek pon!!
adeh,
bile mahu tinggi nihy,

lompat katak lompat katak!!
hahhaha :D

✿ Rara ✿ said...

yuyu

haha =Dkalau pendek, hatibaik pun dah cukup lah