Saturday, March 28, 2009

Tabby Pergi Shooting



happy weekend everyone semoga happy selalu
tiga minggu lepas, tabby pergi shooting drama 'bong'
di TV9. tabby dibawa ke damansara untuk di ujibakat
tabby berjaya. alhamdulillah. ini mungkin rezeki tabby.
nampaknya bukan sahaja yang tertarik pada tabby
tapi producer itu pun tertarik hati juga. ini bukti yang tabby
sangat comel aktif. tahniah, tabby

drama 'bong' musim ke lima di TV9 akan :67: disiarkan
setiap isnin 9.30pm. tabby yang comel akan beraksi
makin famous lah tabby lepas ni. selama tabby shooting,
tabby di kuarantin selama tiga minggu oleh pihak producer.



dalam dua atau tiga hari lagi tabby akan :70: pulang
di sisi syafi family. syafi dah rindu sangat dekat tabby
nampak garang tapi sebenarnya manja aktif

sejak dua tiga empat lima menjak ni perasan
sangat menjadi seorang gadis pemalas. semua kerja
rumah sangat malas dibuat. asyik beronline atas katil
mentang lah dah ada laptop table yang comfort. kahkah
kesian mama walaupun sudah membeli pelbagai alat serba canggih
anak mama yang seorang ini masih dengan perangai malas.



walaupun mempakai induction cooker dari aowa ni sangat mudah
tapi hati tetap takda rasa suka memasak :25: :25:
mungkin mengikut perangai mama jugak lah
eh, jangan hairan dulu. jangan terkejut dulu.
sebab sekali masak, mestilah sedap mahu lagi.



ini haa lagi mama beli mahal pun tetap takda suka guna
orang lain lagi susah menjemur baju di bawah panas terik
lepastu kena mengangkat baju lagi. berlari anak bila hujan turun
pulak, dryer machine sudah ada depan mata buat takda kisah
kesian mama sebab mendapat anak sangat 'rajin' kumpul kemalasan



mama yang sedang rajin mentanam pokok bunga :102::102::102:
di laman rumah dah berwarna warni dihias dengan pokok bunga
kasihan mama (sekali lagi) sebab hanya mentolong
capture gambar. bukan nak keluar ayat begini
"mama nak rara tolong?"
kah kah kah. mungkin lah akan datang (mungkin)



malam ni kempen earth hour kan
jangan lupa support tau. babai darlings

20 comments:

chokilala said...

mak u pakai sepit hello kitty kah? hehe

abes la u xde sepit dah. sila memakai sepit ketam. kikiki

✿ Rara ✿ said...

chokolat celup celup

a ah . eh , mata u ni nampak je =P mama cakap dia selesa dengan sepit hello kitty tu , jadi dia pakai terus . haha comel betul mama =D

ishk . ada lagi lah . banyak . i suka pakai sepit ice cream . hikhik . sepit ketam u sorang je yang pakai =P

Ynn Ainul. said...

hoi pkai je lh sepit baju tu kah kah kah :D *gelak mcm org sawan.

✿ Rara ✿ said...

cik puan yiyin

kahkah . pakai sepit baju ? itu adalah u . kan ? ada semalam masa kita tengah 3G , u tengah sepit rambut u pakai sepit baju yang kayu tu kan ? wakakaka

sickchild said...

whoaaaa. comel gila/
kucing ko ke.
haih.
gemokkkk.
aku ske.
=,=

ღ~n0n0i~ღ said...

Ya Allah..
anak dara pemalas ni.. nak jadi apa ni? *membebel mcm macik2*
KAHKAH..

eh, sbnrnya akak pon sama gak
sbb da duduk sdiri ni lah TERrajin jap. kalo dok ngn family, jgn harap lah..haha

✿ Rara ✿ said...

budak sihat

hoi . mesti kau tak baca kan . pakai comment je kah kah kah . kucing syafi lah =P kawan doraemon !

✿ Rara ✿ said...

kaknoi pemalas

ha ha ha . macik jangan lah membebel , tak suka dengar lah (pasang lagu linkin park secara kuat) kah kah kah tunjuk perasaan betul

eh akak la ni . kan rara dah terikut ikut . ishk . apa punya kakak ni . bagi contoh tabaik kepada adik adik

sickchild said...

rara bukan aku tak bacalah ;
aku tak sempat baca.
mandi pun tada sempat.
kua uma ; balik ; kua uma ; balik then kua semula.
gila uh arini.
isk.
ni baru je mandi.
keletihan.

✿ Rara ✿ said...

eny sayang

kau pergi mana ? wey kau ada prob ke ? lain macam je ? kalau kau ada prob ke apa , bagitahu aku tau . sayang kau . insyaAllah nanti nak jumpa kau lagi ! =P

Mieya said...

Eeii,
geram nye dgn kucing tu.
comel gilee.
Secomel Kak Rara and Syafi
:DD

✿ Rara ✿ said...

mieya bebii

eei geram dengan kucing ? hihi . kucing tu lagi geram dengan mieya sebab nak gigit =P kitorang comel ke ? haha bluwek ! :D

cikyuyu said...

RARA sygg;

adehh!!
pemalas menjadik jadik iyaa..
hahhaha :D

sama jer macam uu,
nak2 sekarang duduk 2 org jer.
lagik lah pemalas, kahkah :D

✿ Rara ✿ said...

yuyu sayang

hihi . sangat benci dengan pemalas tapi diri sendiri pemalas hahahaha =D

cikyuyu said...

rara yang tersayang,

hahhaha :D
taw xpew ngee!~
ishhh, nanti tolomg mail kat uu no rara,

lama tak borak2,
perghh :P

✿ Rara ✿ said...

yuyu sayang

dah takda number rara ke ? ala . yang 013222 tu :P ada lagi tak ?

cikyuyu said...

huhu!!~


ade2, ishh!

sore mnja gedabak,
lemau uu taw. kah kah :D

✿ Rara ✿ said...

yuyu bebiiiiii

wek =P mana ada suara manja . eleh . macam first time pulak dengar suara rara . hik !

julietANNA said...

comel gila kucing tu!
jealosssss! ;)

cikyuyu said...

RARA RAKUS HK ,

hahhaha :D
biolah nak cakap cam 2 gaks,
memang lemau gilak, :D
jatuh katak pon tak kesah,
ngeee!~