Tuesday, April 14, 2009

Baizou Hidzuke



ahad, April 5th, mendapat :22: message dari eny
eny membagitahu, dia sedang berdating :14: dengan akmal
di sunway pyramid. oh goshhhhh. masa tu memang
dah bersiap nak pergi jusco, nak cari hello kitty cafe terrace
terus tukar plan dengan syafi. suruh syafi bawak ke
sunway pyramid. dekat pyramid pun ada jusco kan hihi

sampai je kat sunway pyramid, eny :22: message lagi
membagitahu dia akmal tengah online kat wendy's
syafi yang jarang ke sunway pyramid ni mencari wendy's
macam nak cari harta karun dalam perut bumi. ha ha ha
bila dah dekat dengan wendy's, nampak eny.
whoahhh comelnya eny dengan rambut baru. sebijik macam doraemon
hikhik. betullllll tak tipuuuu eny comel sangat.
bila sampai kat wendy's, akmal tengah online dengan laptop
sendirian berhad, yang bersticker keyboard warna warni.
wah laptop akmal pun pakai sticker keyboard tau. comel betul.
then kitorang tunggu akmal download apa entah, lepastu kitorang
pergi round dalam sunway pyramid tu.



eny akmal, sorry snap pic korang senyap. hikhik
sweet je diaorang masa jalan. akmal layan je perangai eny
bila eny tengok cute stuff, syafi akmal macam sama
seronok tengok jugakkkk sporting sangat tau.
tiba masa tengah jalan on the way nak masuk jusco,
eny singgah one stall ni, then macam seronok pulak sebab
ada hello kitty item. stall tu macam jual toilet's item tau.



haa comel tak comel tak sebenarnya kan, benda ni kan
toothbrush holder tau. tapi kan, eny letak kat kereta tau.
so sweet tau sebab ada banyak item kitorang sama. hihi.
masa beli tu, kitorang try sumbat handphone kat dalam tu
for sure, handphone memang tak muat. handphone eny muat
tapi kena paksa. hikhik kelakar betul masa proses menyumbat tu.
lepas beli, kitorang teruskan perjalanan ke jusco. ehh, tak takkk.
sebab eny ajak pergi living cabin. living cabin kat sunway pyramid
best tau. lain daripada living cabin yang lain. hee



rara tak sure dalam living cabin tu eny beli apa.
sebab masing dah macam rambang mata. syafi belikan
hello kitty coin bank. coin bank lagi haa. sebab coin bank before ni
dah penuh. ecewah. bangga betul sebab pertama kali berjaya menabung
sebenarnya, menabung adalah perkara paling susah bagi tau.
lepastu kitorang pergi jusco tapi hello kitty's item sangat tak banyak
so tak jadi beli apa



ehem, ehem. chelsea-kipas-susah-mati ni makin rapat
syafi cakap, akmal still student, so macam susah nak berbual.
takpa takpa, belum biasa lagi kot. nanti exchange number
selalulah berbual



tengok tengok. eny comel kan muka dia comel tak terkata
macam acha septriasa. hihi. masa ni kitorang dah decided nak balik
tapi kan, macam sedih sebab bila berpisah je dengan eny,
hujan lebat syafi chill dulu kat pyramid tu.



eceh. no komen no komen bluwek. babaiiii

19 comments:

missbellachicaboom said...

aww! comel lah korang!
bile nak jumpe i plak?
hikhik.

✿ Rara ✿ said...

yasmin chicaboom comel ? comel ? hihi . kitaorang macam bestfriend yang dah kenal 30 tahun . lebih daripada umur . kah kah kah . eh ehh , nak jumpa u kat mana ? hihi . kalau u naik kl nanti bagitahu lah . maybe kita boleh meet up kan kan =D

J u l i a 。.゜✿ said...

its toothbrush holder dear...
not teethbrush. =D

gomenne~

✿ Rara ✿ said...

kakak julia berbaju kelabu rara tadi tak sempat nak baca balik . terus on myspace && check something . hihi . thankyou :D

Marzuki Jalil said...

ahaha, mnakutkn jumpa korang.

weh rara, bila nak jumpa aku?

✿ Rara ✿ said...

marzuki jalil kau lah datang jb bawak suhaila . atau kalau kau rasa jauh , kau datang kl bagitau aku . boleh lah kita meet . tapi kalau kau nak suruh aku datang terengganu , aku rasa macam tak boleh pulak . cepat lah ajak suhaila =P eh eh apa pulak menakutkan jumpa kitaorang ? kitaorang best tauuu . ahahaha

sickchild said...

hahahhhh.
wey.
bapak hitam muka aku.
hish.
tgk ah t abes blaja t takdenye aku nak berjemur teropong2 jalan agi dah.
isk.
muka aku dah licinnnn pakai set natasya.
wuakakakakaka.
thx sudi dtg dr jao.

woiimak aku nampak gamba firsttt tuuu matiii akuuuu =D

✿ Rara ✿ said...

eny bebeh hahaha . mana de hitam . camera kot . kadang2 camera suka main tipu tipu . kan ? =D ceit , pakai set natasha ? asal tak pakai set d'navicci ? wakaka . weh , mana de bandar tun razak ngan sunway pyramid tu jauh . dekat la =D woi jangan risau . mak kau takkan masuk blog aku . aku dah jampi serapah dahhh .

ღ~n0n0i~ღ said...

baru lepas balik dari meeting kat user site.
wahhh! kebizian kebizian.
kerinduan kerinduan *sobsob*

banyak benda nak cerita kat blog tapi salu je takde masa nak update. haha. betapa gigihnya bekerja. best but at the same time,tiring!
sori byk merepek.maklumlah lama x tggl komen hahaha..

siyezzzzz comel lah eny! haha. terbayang-bayang muka cherry (my ex-housemate). Nama pon sama. Nama ayah je lain2. Hahaha. kebetulan lak.

Thankx dear..sbb wish happy annivesary to parents akak. hihi..
kan best kalo akak ada kat sabah, bole ajak dorang gi mam kek, or celebrate. anywhere asal bsama. but its ok,dugaan hidup bjauhan dr family mmg camni.
HOMESICK sbnrnya ni,tapi buat-buat cool! Buat-buat cool tu penting! HAHA.

alright,dah! hehe.. akak nak balik da ni. t ada masa akak lepak cni lg. keke..ucapan poyo..
dun forget to miz me always. haha

✿ Rara ✿ said...

kaknoi my lovely sista hihi panjangnya comment . rara baru balik pasar malam terus macam terjegil jegil biji mata tengok dan baca comment kaknoi . meeting kat user site ? mesti macam best . eh . buang macam . mesti best . haa . kerja elok elok . boleh cepat kahwin . nanti rara ada lebih ramai anak buah . berbuah buah nanti =P

haa kan kan ? eny comel . akmal pun . mereka serasi bergandingan bersama . ohh rara ingat . kaknoi pernah cakap , muka and nama eny sama dengan kakak cherry ! mesti macam comel kan kaknoi bila tengok diaorang ni . eh . takda macam lagi . memang comel .

your parents is my parents too . ahaa boleh ke ? bluwek =P tak malu betul orang tak jemput jadi family . nak menjadi pulak . wek . nak jugak . jangan lah buat buat cool . nanti sekali tak tahan , meletup , kan susah nanti . nanti rara kena kutip pulak serpihan hati yang meletup tu . aik ? hehehe

eh . dah eh ? ok ok . lepak lagi nanti . kita bual macam selalu . romantik bersama selalu =D

i always always and always miss you , sis !

Mieya said...

Alalal,
comel nye.
Nk jumpe kak rara jugakkk :)

✿ Rara ✿ said...

mieya tudung hitam hikhik . nak jumpa kakrara ? alaaa . nanti ey ? tu lahhh . mieya duduk jauh sangat . kakrara macam taktahu macamana nak pergi sana tuu

Mieya said...

Mieya tudung hitam?
Aisehh. :DD
Alal,dari kl lebih kurang 1 jam stengah je.
boleh la :DD

✿ Rara ✿ said...

mieya xoxo whahaw . satu jam setengah dari kl ? err . nantilah mieya . macam jauh pulak . on the wat nak pergi tu mesti macam tersekat sekat bila jumpa shopping complex . hikhik =P syafi macam tak suka nak pergi jauh jauh macam tu . lagi lagi tempat yang dia tak pernah pergi / jarang pergi . hee . mieya jelah datang meet kak rara :P

.Nana. said...

comel nye..
kak rara!!

rara said...

nana // haha . comel ? auww :P

Ynn Ainul. said...

gila ah, bestnyee korg. hik jeles.

okay asik jeles je. nnt terganggu pulak mental. okay x jeles pn. nnt kite jmpe lh. :D lala

woi, apasal eny comel sgt? menyampah.

hai akmall :">

rara said...

ynn ainul // whaha . tau pun u . asyik menjeles je . takda kesudahan . nanti i macam nak cuba ke unisel mengajak syafi , kot kot dia nak ? eh tapi macam takut je . sebab dia tatau jalan ke unisel tu . hekhek . tu lh psl . eny comel sgt sampai i geram tengok dia . suara dia pun macam doraemon . ee suka suka suka .

hoi . jangan menggatal dengan akmal :D keh keh

rara said...

ynn ainul // whaha . tau pun u . asyik menjeles je . takda kesudahan . nanti i macam nak cuba ke unisel mengajak syafi , kot kot dia nak ? eh tapi macam takut je . sebab dia tatau jalan ke unisel tu . hekhek . tu lh psl . eny comel sgt sampai i geram tengok dia . suara dia pun macam doraemon . ee suka suka suka .

hoi . jangan menggatal dengan akmal :D keh keh