Wednesday, April 15, 2009

Ureshii Bansan



lepas meet up dengan eny, syafi balik
ke bandar tun razak. sampai je bandar tun razak,
perut macam mintak makan. jumpa kawan, perut dilupakan.
hikhik. macam comel betul bila perut meronta mintak makan
kakak, abang adik syafi pun order makanan. kitorang tolong belikan.
masa tengah tunggu makanan siap, dapat message dari aisyah sinclair.

aisyah membagitahu :22: dia dengan seorang kawan nak datang jumpa
sebab kawan aisyah tu nak celebrated birthday aisyah
kira masa tu dah belated birthday lah. maybe kawan aisyah tu busy
tak sempat nak celebrate dengan aisyah. so aisyah tanya nak meet up
kat mana. mula ingat nak pergi jusco wangsa maju.
nak cari hello kitty cafe terrace. tapi tak menjadi cuaca tak
mengizinkan. sobs aisyah message lagi, tanya alamat rumah syafi tu.
dalam sejam lepastu, aisyah pun sampai. syafi tunggu aisyah kat
kedai makan tu. hihi. aisyah datang dengan seorang kawan yang membawa
kereta berwarna merah :66: whoahh. best betul kereta tu hikhik
masa aisyah sampai, syafi terus pergi hantar makanan kat rumah kejap.



serious, masa tu muka nampak sangat muka kepenatan
baru balik dari jumpa eny kan. kena hujan pulak tu. hehehe.
mesti aisyah cakap "selekeh betul budak ni" ekekekeke bluwek
aisyah sweet sangat masa duduk sebelah aisyah, wangiii sangat.
kitaorang dinner sama. selesa jugak lah sebab makanan pun



sebenarnya kan, aisyah datang jumpa semata nak membagi
HK sticker giant size ni dah lama aisyah nak bagi tapi biasalah
hidup aisyah sebagai student, degree pulak tu, busy jangan cakap lah kan
apapun thankyou very muchhie, aisyah. tak membagi apa pun
untuk aisyah, masa tu macam perjumpaan-yang-terkejut.



omaigoshh. selain tu, aisyah membagi handmade card sticker.
aisyah macam tau je suka buat card yang berciri buatan sendiri.
cuma malas je nak mula membuat. bila dah dapat pegang gunting
colorful paper, macam dah takda mahu berhenti pulak. hikhik
aisyah, sweetnya you ni dear thankyou tau.

sebelum terlupa ni, thankyou kepada azmy sebab membawa
aisyah datang dari jauh untuk . azmy ni pun sporting sangat.
sampai perasan rara ni hello kitty kipas-susah-mati. ekekeke
syafi pun suka berbual dengan azmy. sebenarnya azmy
adalah penulis skrip bagi drama "pepaya" dan banyak lagi
drama yang akan datang tau. tak ingat lah apa tajuk. hihi.

nanti berbual lagi kat sini ye babaii

19 comments:

himynameisamer said...

wah skenye die kt hello kitty :p

rara said...

himynameisamer // suka . suka betul . nak hadiahkan ? hekhek

J u l i a 。.゜✿ said...

Rara-chan,
sticker besar tu kawaii.
lekat kat ceiling =) nak tido boleh tengok. hikhik.

rara said...

kakak julia comel // kawaii kan ? rara dah ada empat sticker besar . hoorayyy ! eh , letak kat ceiling ? macam hairan je nanti ? ceiling tinggi , tak sampai nak panjat . nak guna tangga takut . gayat ! :P

♥ Aisyah Sinclair ♥ said...

dear rara,

this is a very sweet entry. =) hope you like the stickers.

hidup hello kitty!

XD

rara said...

my lovely aisyah // yeah i know . very sweet entry because i relize , i have a lot of friend yang sweet macam u . and u sangat sangat sweet babe :) i love the stickers ! thankyou so so so much .

hidup hello kitty ! <3

sickchild said...

aku tau aritu ko ade msg aku kate jumpe kawan blog.
hahaha.
mesti aisyah ni pemalu kankankan?

hahaha.
bestnye.
aku pna kua gak ngan blogger sebelum ni.
si fendiology.
kitorg siap tgk wyg agi.
hihihi.

ala lek ahh.
kawan2 aku pun buat hal sendiri.
jarang sangat nak melepak.
kitorang kawan dari kecik.
mmg mana2 lepak same2.
dulu skola lain2.
hihihi.
adatla tu berkawan. nanti time susa nanti cari kita jugak kan?

hihihi.
=D

rara said...

sickchild // aah aku ada bagitahu kau . masa tu tengah tunggu makanan sampai kot . hikhik . aisyah pemalu ? fyi , takda lah pemalu sangat . dia okay je . sekepala jugak ngan aku . banyak benda kitorang berbual =D fendiology ? lelaki ke ? akmal takesah pulak ? hee . aku takisah kalau kawan kawan lupa aku . sebab aku tahu , one day , diaorang akan cari aku jugak ! :)) kan kan . haha

sickchild said...

cam best je an jumpa kawan kawan.
aku ske cari kawan.
dats y aku suka camping.
ihihi.
skang aku datak cari kawan.
aku cri akmall je.
kalau cari pun kat sini je.
haha.
lagipun aku dah banyak kali da kene jerat kawan.
serik.

rara said...

sickchild // aah . jumpa kawan kawan tu best . sebab kita macam tambah kawan . aku ni kadang kadang datang angin , suka tegur orang . berbual tak tentu pasal . haha . masa aku form three lagi lah tak tau malu . aku selalu naik bas lepastu borak borak dengan pakcik driver . kah kah kah . aku sekarang ni berkawan dengan syafi & bloggers je lah . selain tu , mama aku pun dah macam kawan :)

sickchild said...

hihi.
aku an dah lost contact suma kawan kawan skola aku.
aku tatau mane diorg pegi.
masing2 kolej.
aku je sesat kat poli.
hish.

Ynn Ainul. said...

bestnyaa. nk jmpe nk jmpe.

hik nk jmpe u dgn eny pn susah kn? :( sedih.

*nnges

rara said...

ynn ainul // hikhik . maybe sebab u study jauh terceruk sikit kot . nanti u dah kerja ke apa , u jumpa lah semua kawan kawan cyber . kah kah kah :D

rara said...

sickchild // aku lagi lah . takda masa nak contact or mencari kawan sekolah dulu . kalau jumpa , dorang mintak phone number aku bagi . kadang kadang , aku boleh tanya "siapa ni?" hahaha . sebab muka semua macam dah lain . dorang kata aku tetap sama dari sekolah sampai sekarang . ceit ! eny , dulu aku pun dapat poli , tapi kat penang kalau tak silap . jangan harap lah aku nak pergi kan . jauh gila . haha :P

himynameisamer said...

boleh je tp kene tggu bday lor :p

rara said...

himynameisamer // okay nanti aku tuntut !

sickchild said...

wuaakkakaka.
ko dapat kos ape?
asl tak gi.
ala johor kl leh je redah.
wuakakakaa

rara said...

sickchild // aku tak ingat kos apa . mekanikal kot . hahaha . memang macam bukan minat aku lagipun kan (alasan alasan) johor kl dekat je babe . penang kl jauh tu .

Sara said...

eyt Kak Rara, asallah handmade sticket Just For U kita sama ek? ishh