Thursday, April 16, 2009

Happi-Soukutsu



pagi rabu, lapan haribulan april dua ribu sembilan.
tengah online menggunakan lappy kakak syafi (ewa)
tiba, kakak pertama (kakak) mengajak pergi membeli
barang dekat area bandar tasik permaisuri lah agaknya. hikhik
ewa's boyfriend (pijoy) nak datang lunch :72: kat rumah.
nak merasa masakan ewa lah tu. ehem ehem.

kakak, ewa pun bersiaplah terus ke supermarket.
pijoy pun ikut jugak lah sebab pijoy baru sampai masa
kitaorang dah nak keluar tu. syafi abang duduk rumah diam.
shopping dengan bakal kakak ipar sangat menggeletek hati.
semua semacam takda tahu masak tapi buat sudah pro bluwek
lepas beli barang, balik rumah, terus masak lintang pukang.
lepas makan, kitaorang bersiap terus ke pavillion.



handbag yang rara pakai tu handbag kakak,
kakak suruh pinjam. hekhek

baru sampai. ehem mengeratkan silaturrahim. ecewah.
hajat hati nak mentengok movie fast furious 4 tapi ticket sold out.

tapi takda frustrated lah. sebab kitaorang macam happy jugak
hangout macamni. kira double date lah hik hik





ni dah dekat timesquare. ewa memainkan peranan untuk
mentolong mencari handbag baru bagi menggantikan
handbag yang terputus tali akibat diragut pada tujuh april.

jangan risau. jangan risau. semuanya selamat . peragut tersebut
takda mendapat apa barang langsung sebab yang kuat. hikhik
lepas dapat handbag baru, kitaorang lepak mcd. hihi.



gambar panas mestilah diletak pada hujung entri
masa ni dah nak balik happy sangat sebab dapat outing dengan
bakal suami, bakal kakak ipar bakal biras insyaAllah.

cukup berbual sampai sini dulu. later darlings babaiii

14 comments:

sickchild said...

woi sumenye bakal bakal bakal bakal.
hahahahaha.

sumpah si peragut tu mati katak.
wuakakaka.
seb bek ko kuat an an?

Rara; CandyFloss said...

sickchild // hahaha itulah . semua pun bakal . tapi kan , kakak dia kan macam sayang gila kat aku , masa aku nak balik kan , kakak dia peluk aku kuat kuat . abang dia pulak , yang pendiam gila , tak banyak cakap , buat hal sendiri , macam baik gila ngan aku . masa aku nak balik siap hantar pergi pudu naik kereta abang dia :)

peragut tu dah lah tak boleh blah . takdapat pape , pandang blkg , tnjuk FCUK . ahaha . poyo betul . syafi nak kejar tapi risau accident pulak . aku kuat . aku kuat :D

NurFiera Mohd Zain said...

kene ragut ke rara?
waaa
takutnyeee

naseb bek rara kuat.lenkali jgn bwk hndbg besar2 sgt k
bhye

:P

p/s:rara, akak nk tnye, camne eh rara wat pic tu xleh disave oleh reader? slalu kan org leh copy. kalo gne template bese sume leh copy. xnk la. xske org copy2
:(

Rara; CandyFloss said...

fiera // aah kena ragut dekat belakang carefour wangsa maju . eh mana ada rara bawak handbag besar . saiz biasa je handbag yang rara bawak tu . rara tak suka kalau tak bawak handbag , macam tak berapa nak perempuan pulak kan . hikhik

akak pergi google , lepastu search disable right click . then akak pilih yang first sekali (dynamic drive) dalam tu ada codes untuk disable right click =D

J u l i a 。.゜✿ said...

kan dah kata..suruh syafi senyum =D

Rara; CandyFloss said...

Kakak Julia // syafi tak nak . dia cakap kalau dia senyum dalam gambar nampak macam lain . hik hik =D tapiii ada tauuu gambar dia senyum . nanti rara upload ! ekekekeke

ღ~n0n0i~ღ said...

haha.antara suma gambar dalam entry ni, akak paling suka yang last tu. Gambar panas tu! Hahahaha... bakal suami tu. Bakal je ke cyg? bila nak jadi suami betul2? hihihi..

RARA!!!!!!!!!!!
*Hugsss*
Kejap je ni, jap lg nak sambung wat keje. Nak btaw ni, akak da beli keyboard sticker setelah sekian lama. Haha. Jakun la kan,org lain da beli lama,akak baru nak pasang sticker kat keyboard. Betul lah, syok sangat bila pakai cute item ni. Rasa nak buat keja pon semangat!

Rara; CandyFloss said...

kaknoiii // hikhik . gambar panas tu jugak kaknoi paling suka ? aww . malu malu *sorok muka* ala kaknoi ni buat rara tersenyum simpul je tau . bila nak jadi suami betul betul ey ? ehem . nanti . nanti kalau dah lengkap semua , dah betul betul yakin boleh , baru akan di pertimbangkan =P

ala kejap lagi ke kak noi ? sedih lah . bila nak dapat cubit cubit kaknoi lagi ? hikhik . rindu sangat . peluk kaknoi kuat kuat . dah beli sticker keyboard ? gambar apa ? ala mesti comel . eh kejap . pasang kat keyboard office ke ? =D

NurFiera Mohd Zain said...

hehe.thanks rara sbb bgtau
xsepp ilmu rupenye rara ni

:)
nnt akak cube
xtaula bjye ke x
huhu

p/s: jg syafi tu baik2.cpt2 kwen. lalala

Rara; CandyFloss said...

fiera // welcome =D ala rara ajar camtu je kak . lagipun rara pun banyak belajar dari orang . cuba lah tau . goodluck . kalau tak faham pape nanti bagitahu rara okek ?

aik ? kenapa kena jaga dia , kak ? hihi . thankyou . doakan lah agar dipercepatkan =P

Ynn Ainul. said...

awww. i plk bakal apa? hihik :D comel nyee picca last. eyy dh mkin berisi, cpt2 berisi mcm i. okay syg hik2

Rara; CandyFloss said...

ynn ainul // u bakal kawan ipar i . kah kah kah . comel kah ? i malu betul sebab ewa yang snap kan pic tu . so macam segan =P nampak berisi kan kan ? kuat makan , syafi jaga . hahaha

Mieya said...

Mcm biase,
sweet:)
i love youuuu

Rara; CandyFloss said...

mieya lil sis // hihi thankyou sayang . sayang mieya jugak ! *hugs and kisses*