Friday, April 17, 2009

Pureigurando



dah berapa kali berusaha mencari hello kitty cafe terrace
mungkin nasib takda sebelahkan untuk menjumpa item tersebut
tapi takpa, akan berusaha mencari lagi sehabis daya. ecewah
pada hari yang sama outing dengan bakal semua, mendapat
pengganti kepada hello kitty cafe terrace tau. cepat sedia tepuk tangan
one, two, threeeeeeeee ..





mendapat hello kitty playground
dah boleh tepuk tangan sambil melompat sekejap
walaupun takda cafe terrace tersebut, hati menjadi suka bila
menjumpa playground ni. segan betul bila syafi perasan
yang tersenyum simpul bila mendapat pengganti item yang
dah sold out. masa tu kan sale, mestilah stock pun cepat habis.



sapa nak join untuk naik eye on hello kitty tersebut mesti
membayar $20 melampau betul harga yang ditetapkan.
comel sangat. lepasni nak kumpul lebih banyak set hello kitty macamni
syafi pun semacam kecewa sebab yang ni last stock dah takda
jenis yang lain. cepat betul sold out. ramainya manusia yang berebut
untuk membeli hello kitty. ala comelnya mereka semua bershopping
hello kitty sambil rambang mata. kah kah kah



dekat playground ni ada jual ice cream, lollypop yang penting
ada juga candyfloss. sayang hello kitty sayang jody.
dustbin pun ada tau dalam set ni. bayangkan bila hello kitty
makan candyfloss membuang plastik candyfloss ke dalam
dustbin tersebut. atau cuba bayangkan hello kitty memetik buah apple
makan di bawah pokok tersebut. hikhik. i hello kitty forever lah

nak sambung edit pixel ni. jaga diri sayang selalu. babaii

16 comments:

safiena said...

hi sweetie!
mak oi! gila i dibuatnye bila menenok kekiutan hk tu!!rasa nak makan jer..oh ye,bole tak bgtau pixel font apa yg rara pakai utk nama 'rara' utk smilie tu?

Ynn Ainul. said...

sygg apasal smua ni comel sgt? okay i sdg imejin itu muka yoyo wkakak x blaa :D

hihik, hoi nnt ltk muka i skali lh biar u merasa rindu amat pd i hihik

Rara; CandyFloss said...

safiena // hello pretty . hello kitty memang cute kan sebab tu digilai oleh i . hikhik . pixel font ? dear , i edit sendiri lah font tu guna paint shop pro :)

Rara; CandyFloss said...

ynn ainul // hihi . mestilah comel . kalau tak comel takkan i nak kot ? wek . muka yoyo ? haha padan muka u . sapa suruh menjadi collector yang susah nak nampak ? cabaran betul =D

ecewah . i memang selalu rindu kat u pun lah sygg .

NurFiera Mohd Zain said...

waaaaaa
comey gileee

thniah coz dpt wlupun last stock
huhu

rara, kt jepon ade hsptl bsalin hello kitty. nnt rara give birth kt sane eh
nk gak dtg mlwt
hehe
:)

Rara; CandyFloss said...

fiera // hep . comel . jangan sampai gila . hikhik . thankyouuuuu . memang ada luck-sikit-tapi-tak-banyak lah masa tu sebab dapat last stock . oh hospital tu ? tau tau tau . aeroplane hello kitty pun ada . masa my relatives pergi sana , dia bagitahu semua yang ada about hello kitty =P kelakar lah . kenapa fikir pasal give birth ni ? belum kahwin . belum kahwin =D

.Nana. said...

bnyknye brg hello kitty kaka rara ^_^

syaza. said...

hye hyeee, yg cafe teraace tuh ade banyak kkat jj one utama. :)

Rara; CandyFloss said...

Nana // haha kata pun minat

Rara; CandyFloss said...

syaza // oh ya ? kawan i pun cakap mcmtu tapi masa sale haritu memang semua stock dah takda . hari tu suruh kawan survey kat OU tapi dia cakap dah sold out masa sale =D btw , thankyou dear

myzatulHanim said...

Eeee.
tak suka tengok.
tak suka tengok.
Benci.
Benci.

Jelesnya.
Cute sgt2.
Brp Rm rara beli?
Kat mn rara beli?
Wah!
manyak soalan plak.
Sory. :)

Rara; CandyFloss said...

hanim // haha tak suka dan benci lawannya ? =P rara beli dalam RM20 ++ sebenarnya tak ingat sebab syafi yang belanja ni . haha . main agak je lah kot .

Luana said...

Aww I love Hello Kitty stuff too! *_*

Shazwani said...

hi rara..
cube rara tgk kt ebay
ade jual HK mini cafe terrace..http://cgi.ebay.com/HELLO-KITTY-Mini-CAFE-TERRACE-Theme-game-Playset-Toy_W0QQitemZ380103830115QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item380103830115&_trksid=p3286.m20.l1116

kalo itu yg rara maksd kn.
ngee`:) btw , sy ske bce crite rara/

Rara; CandyFloss said...

shazwani babe // hai back dear . welcome to candyfloss . hihi . ala kalau jual online memang banyak , dear . tapi macam i ni tak berani sangat beli online . kurang percaya . melainkan kalau i tengok orang tu ada license business online :)

thankyou babe .

PinQib said...

OOhh,.KH sngt comey,.

Rara , us sngt btuah ade bnyk
HK merchandises.. JELESSS