Monday, April 20, 2009

Osanago Kokorooboe



hai readers. semoga semuanya sihat happy selalu.
tadi ada menjumpa album lama yang banyak dengan
kenangan lama kenangan pahit manis. for sure lah kenangan
yang pahit tersebut sudah dilupakan. tapi tetap menjadi kenangan
sebab itulah corak kehidupan kita as a human kan



haa itu dia ketiga gambar tersebut adalah gambar favourite.
gambar yang paling atas adalah bersama kawan baik semasa kecil.
atiqah nama dia. anak bestfriend mama. sekarang mereka
menetap di serdang, selangor sampai sekarang masih contact.



pada bahagian belakang album tersebut, menjumpa
pelbagai letter card yang dibagi oleh kawan. letter tersebut
adalah kawan dari merata negeri. ada dari ipoh, dari pahang
entah tak berapa nak ingat. itu semua kenangan
kenangan yang kelakar semasa di usia lima belas tahun.
card berwarna orange tersebut dibagi oleh hajira, seorang kawan baik.
masih disimpan sebab card tersebut adalah handmade birthday card.



jangan tengok gambar syafi lama nanti terpikat pulak
cepat alih pandangan. hikhik. tengok purse, tengok purse.
thankyou syafi sebab belanja purse tu sangat manis.
eh bukan purse lah yang manis syafi yang manis.

eh dah nak 11pm jom tengok sinetron intan

12 comments:

Ynn Ainul. said...

sygg kalau besar lg best saiz die bhaha.

ehem lawa purse. curiiii :P bhahaha

sickchild said...

woi.
comel gila.
hahaha.

*culik syf*

Rara; CandyFloss said...

yiyin // saiz apakah lagi besar ? hekhek . neno neno neno *polis datang tangkap u* :P

Rara; CandyFloss said...

eny // woi jangan culik syafi . tanpa dia , aku tak bernyawa . ecewah ! :D

Ynn Ainul. said...

bhaha saiz picca yg ats skali sbb bila view x nmpk jgk u yg kecil tu :P

*bom keta polis bhahaa

Rara; CandyFloss said...

yiyin // ahaa memang sengaja taknak kasi besar sebab malu . sebab terlalu comel =P takut u pergi print letak bawah bantal dan tatap sebelum tidur . kah kah kah

*gedebommm . tangkap u guna kereta kebal pula .

ღ~n0n0i~ღ said...

rasa macam terpikat le ngan latest pic tu. Hahahaha. Eh? dia dah berpunya ke rara? Kirim salam ek.. Haha.

Wah, rara rajin tulis surat ek. Adeh, akak pun lah dlu rajin snail mail. Ada kwn dari india,nama dia Arjun (dah lama lost contact)
Hahahaha. zaman dulu2 memang rajin menulis, sekarang ni je rajin menaip. Best gak kalo tulis surat ni. Rara cepat tulis surat kat akak! Haha. u know my adds (ngade2 kan)

Rara; CandyFloss said...

kaknoi dear // hep hep . nak kena penggal kepala ? kah kah kah . kirim salam boleh , memikat tak bolehhh ! :D

aah rara dulu selalu sangat tulis surat . lepastu pergi tuition , pos surat sana sini . duit masa tu habis kat setem . masa tu dah ada handphone tapi taktau kenapa dengan penpal friends , taknak kasi phone number . hik :D

sickchild said...

wuakakakakaaaa.
takuttt ko.
hihi.
ko simpan agi an surat2 bagai.
surat2 aku tah kemana tah.
hahahaha.

Rara; CandyFloss said...

eny // hoi . mestilah takut . sayang gila kot . haha aku pun tak ingat dah pasal surat tu suma . tiba2 terjumpa . baca semua balik kelakar habisssssss :P

Addeena Dzakwan said...

deena dh bakar surat2 tuh sume dah. angin tengah baca kot:)

Rara; CandyFloss said...

deena // bakar surat apa kah ? hikhik . kenapa dibakar ? uih . kenangan tu . ada yang dengan scandal apa suma . hahahahahaha jahat gila masa tu