Friday, April 3, 2009

Otanjoubiomedetougozaimasu





04 APRIL 1989

otanjoubiomedetougozaimasu, :14: muhammad syafi
semoga Allah melindungi bb happy selalu.
jaga diri baik, jangan nakal lagi. lepas ni bb kena
think positive always ok dear

i love you sayang i will make your birthday :16: this year
is the best :79: than before. im promise.

:83: :83: :83: :83:

:019: sweety, macam yang bagitahu, akan ke kl
please please jagakan candyfloss ni baik tau tau tau.
ada interview pada hari isnin doakan selamat tau
sayang semua. jaga diri. babai

19 comments:

sickchild said...

weyyyyyy syafi aka nabil!!!!
happy birthdayyyyy!!!!!!!!!!
hahahahahahahha. =))))

sickchild said...

kaki syafi tade bulu?
manepegi?
rara culik la neh.
haih.

Ynn Ainul. said...

aww syf kite sebaya mmg dh spadan lh i nk jd menantu mama u kn? meh kawin ngn i wkakakaw :D

DJ Farahani said...

Salam Kak,


Waah!Hari ni hari lahir abang Syafi?Happy Birthday.=D

Mieya said...

Mesti best kan?

p/s ; syafi,jage kak rara baik2 taw! priceless kak rara nii :)

✿ Rara ✿ said...

Eny Babe :)

haha siot kan kau . syafi gelak je baca comment kau , eyy , jom lah pergi nana worldddd :D

bangsar village kau tau katne tak ?

✿ Rara ✿ said...

Ynn Ainul

jangan nak menggatal *pegang pisau letak leher u* hahahaha

✿ Rara ✿ said...

Farahani :P

thankyou dear

✿ Rara ✿ said...

Mieya ,

best ! hihi =D nanti kakrara bagi dia baca eh . dia tengah layan game hikhik

sickchild said...

wuakakaka.
btul la.
hihi.
thx sudi jumpa aku arini.
haha.
banyak gak aku perabih.
hik hik hik.

nana world?
waduh2.
sengkek!

haha
bangsar pun aku tatau katne ni kan bangsar village.
hik hik

Addeena Dzakwan said...

sis rara, cakap kat abang syafi, happy belated birthday. nanti kalau deena dh kaya, deena bagi banglo sebijik untuk hadiah wedding okeh, hahaha. berangan neh.

cikyuyu said...

rara,

inform kat syafi yerk, :D

" epy bufday, sweet 20!!~ :)
oppss, bawu ingat same age dgn my kaseh, kahkah =DD

-neway, semuge kamu berdua bhgai selalu!!

*wink wink,

sitekateki | dD said...

macam muka nabil raja lawak la...
hehehehe...
seriusssss...

✿ Rara ✿ said...

sitekateki | dD

hikhik . yeke ? i irma lah pulak ? lalalalalala

Kill-Vearn said...

erm... mat rempit siot.. eh silap.. mat scoot.. hahaha... pagi tadi dalam kol 7 i kol eny, dia gosipkan u.. hahhahaa.... nak taw kene jumpa i dulu.. u kat KL lagi kew?

Kill-Vearn said...

lupa da... happy befday kepada sesiapa yg berkenaan...

✿ Rara ✿ said...

KillVearn ,

hoho . jumpa u ? kalau u berani nak mintak izin tunang i , u try lah . i memang takda berani . u ingat dia bagi ke i meet up dengan lelaki ? jangan harap . ee i pun tak nak . nanti syafi buat benda sama , putih mata i . hoho . ala gossip kan apa je ? pasal kitorang meet up ? atau pasal i kena ragut hari tu ? hahahahahaha :DD

yunkiy sawariy said...

rara, shafi cam nabil =d

*★゚ R a r a *。. said...

yunkiy sawariy // hihi yelah kott =D