Wednesday, April 1, 2009

Sayang Yumeeko



hai. cak update lagi. mintak sorry semalam
tak update. penat betul. tapi takpa kali ni update
korang baca lah sampai puas. sapa nak terkiki ke apa
cuba tahan tahan lagi. jangan pergi mana sampai habis
baca entri ni ok. hikhik. kejamnya bunyi

petang tadi, lepas menghantar adik ke sekolah agama,
mama ke kedai hello kitty yang dekat dengan rumah.
mama yang ajak, bukan . niat mama yang utama,nak beli
hello kitty dolls yang ada spring tu bergoyang tu. hikhik
bukan mintak, mama yang nak beli tau.



haa ini lah yang mama nak beli sangat tu :57:
comel betul mama sebab excited bila nampak hello kitty dolls ni
auntie tu comel sangat sebab dia panggil "budak kitty"
tengok tengok. nampak tak harga dia RM19.90
tapi kan, auntie kedai tu membagi hanya RM10 sebagai tanda
kami anak beranak adalah regular customer beliau. hikhik
thankyou auntie :14: sayang auntie selalu



sebenarnya kan, mama membelikan untuk yumeeko
yumeeko adalah nama yang dibagi untuk kereta hikhik
yumeeko semakin comel lah. tunggu nak di cat je
mama cakap nanti nak cat yumeeko. soft pink boleh, mama



selain hello kitty dolls, mama membeli head rest jugak.
sebenarnya kan, puas fikir nama benda ni. thankyou kak ida.
thankyou mama sebab melayan karenah ni



:8::8::8: hee comelkan pilihan hati mama ni :80:
mama memang comel :14::14::14: sayang mama



:92: mama memang selalu lepak berbual dengan
dekat bilik atas katil. kah kah kah

oh by the way, nak membagitahu, takda
sambut april fool :24: terima kasih.

goodnight everyone sweet dream

29 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

whoaaaa banyaknya hk spring di kereta ! =D terkejut ni. tak pening ke bila driving nanti?

✿ Rara ✿ said...

Kakak Julia Yang Terkejut

ekekekeke . banyak ? ada 10 . hikhik . tak pening lah . nanti kalau pening , rara ubah tempat dia eh ? hihi . nanti berdriving tak pandang jalan , asyik tengok hello kitty yang bergoyang goyang . hee

Kill-Vearn said...

erk... smua pink.. smua kitty... abes la pasni rumah rara pink, enjin kete pink, tayar kete pink, rara pon pakai baju pink aje la ari2.. ades silau mata den ngan pink.. adoi.. tapi tak sangka ur mom pon minat menda gitu... baiknya mak dia....

✿ Rara ✿ said...

Kill Vearn

haa . nama pun minat . u minat apa ? u cuba buat 125zr u tu warna pink dan ada kitty . mesti semua awek jatuh cinta :P ekekeke . tak baik tau silau silau mata . ishk . eh , mama memang support tau rara hunting cute stuff camni :D

cikyuyu said...

rara ku ku ku kucen HK,

gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!
mahu spring HK nie gaksss
bapak comey kucen nih!!
hahahah :DD

rara,

bilak lah Kerropi ade gaks macam nih kan??
nak nak. sian kat uu kan???

nak menjadi budak giler bagai HK gaks la...

uwekkk :ppppppp

muntah banyak banyak kat HK tuh,

:((
sob sob!~~~
kejelesan tahap melampau nihhh.
seyes lebih seyes lagik

honey said...

rara dear

aiyoooo.. banyak2nye.. ish.. hehee,sure abis rara borong. untung auntie tu... yang duck tu comei... cute ja

✿ Rara ✿ said...

yuyu keroppi

entah lah eh . tapenah nampak pulak keroppi ada cam ni . maybe yuyu kena rajin cari kot :D

tak mau jeles lah -.-'

✿ Rara ✿ said...

honey hagemaruuuuuuuuu

ekekekekek . seronok lah dengan auntie tu sebab dia nice sangat . meh lah datang sini ! meh lah ! =P kedai tu dengan rumah rara dekat sangat sangat ! jalan kaki pun boleh sampai tau . hekhek

duck tu comel kan ? mama pun comel. hee

cikyuyu said...

rara kakussss masam,

ngeee!~

ishhkk, akan mncuba mencarikk,
ngeee..
ishh. nak gak lah HK 2,
adeh!!

✿ Rara ✿ said...

yuyu dearie

nak ? belilah ! masa rara beli HK spring ni pun last stock punya =P

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

kalau letak mcm ni kat keta i,, mmg susah nak concentrate driving lah. hahaha.

✿ Rara ✿ said...

vujie babe

ahahaha . tu lah dia . susah nak concentrate , tapi takpa , professional lah kononnya ! :D nanti kalau mengganggu konsentrasi , i akan ubah tempat dia letak atas bumbung kereta . kah kah kah

myzatulHanim said...

wah.
sgt comel.
nnt mst HK akn tlompat2 di dlm kete.
kl dh cat kete nnt mst lg vogue cik Rara syg ni.
huhu..

**tringin nk hias kete dgn HK lah.

✿ Rara ✿ said...

Hanim bebii

aah , ingatkan nak cat soft pink yang macam suzuki swift tu . hee :DD

oh . u pakai kereta apa ? :P eh , since bila u minat HK ?

ღ~n0n0i~ღ said...

rara syg..
ya Allah..rindunya kat dak tecik sorg ni.. muah muahx.. *ci0m secara rakus* kahkahkah..

lamanye akak rasa x lepak cni borak2 kan? Hahaha.. jap lg nak gi lunch ni.. jom jom.. ^^

✿ Rara ✿ said...

kaknoiiiiii

baru tadi rara singgah blog akak . jenguk sana jenguk sini . tapi akak macam takda pun . sunyi je . lepastu rara sedih , manalah akak ni , dah lama tak tegur rara -.-'

rindu sangat tau. sobs

Ynn Ainul. said...

kenape mak incik bekaler pink? cuba tukar skit kunim ka kelabu ka.

oh ohh, yumeeko yg bushuk mcm tuannya, sila mandi tiap hari

eh eh kenape bukan hard pink? wahh lg mantapp. x pun contra ke, ada 2 ton ka. lalala. nk headrest tuuu, letak kt kusi study. ek?

✿ Rara ✿ said...

ynn ainul darling

eh ynn je darling , bukan encik ainul . nanti dimarah oleh isteri beliau . wakaka *maaf pacik & macik

hoi yumeeko baru lepas dimandi dengan hujan . haha . kasihan betul sebab i tak memparking yumeeko dalam kawasan rumah =D

eii hard pink ? tak lawa . sakit mata . kalau ada dua ton nanti macam keling , tanak . headrest tu letak kat kerusi study ? kah kah kah

sickchild said...

aik?
aku rase aku da komen entry ni tapi asl tak kua akunye?
haih.
pelik2.
eh.
comel gila kitty uh.
btul ke sumenye rm10?
belikannnnnn =))

eh mak ko comel la posing =)

p/s - btw aku ok je la. hihi. jgn risau.

✿ Rara ✿ said...

eny akmal arief!

oh goshhhhhhh. i miss you . sobs :(

biasa lah blogger kan memang camtu , komen pastu tak appear , selalu kena camtu , before tekan publish button , aku mesti copy dulu apa yang aku type . hihi

a ah lah suma tu RM10 . seronok aku . ala tapi kat kedai auntie tu last stock lah . dia agak berhabuk sikit , sebab tu dia bagi half price , nanti aku tanya auntie tu eh :P boleh lah kau hias kat kancil kau , mesti akmal suka =D

mama aku memang comel . meh lah datang sini jumpa dia , dia mesti suka kau . hikhik . sebab kau banyak mulut , mama aku tasuka orang pendiam . eekekekeke

aku rindu kau tau . kalau ada pape prob , kau jangan la tak story kat aku ok ? sayang kau

myzatulHanim said...

cik rara syg.

i ml tminat HK sjk jmp ur blog ni lah. mcm besh je tgk HK stuffs u.
jelse2.
huhu :)

✿ Rara ✿ said...

HANIM DEAR

oh goshhhh serious ? hahahahaha . HK memang cute okay . suruh lah ur boyfie pun sama sama tolong you collect HK stuff ! :)

alone said...

comel2 la hello kitty tu. uhuhu.

✿ Rara ✿ said...

ALONE

thankyou babe

myzatulHanim said...

Rara dear:

ya2. nnt i nak ajk dia sm tlg i kmpl HK stuffs. kl dia xnk. i paksa dia smp nak. hahah! kejam!

✿ Rara ✿ said...

Hanim babe

haha . kalau syafi , dia takpernah says "taknak" untuk apa yang i minat . hihi . tapi u betul2 minat ke ? dah bersedia nak berhabis duit semua ?

myzatulHanim said...

untung u dpt syafi. i kumpl slow2. ada duit i bli lh. xde duit i kumpl duit dl :) ckit2 lm2 jd bkt kan?

✿ Rara ✿ said...

Hanim Dearie

haa . tanak . tanak . kena terbalikkan . syafi yang untung dapat rara tau :P

okek , kumpul slow lah . i pun mana ada duit . orang lain collect HK stuff banyak barang original by sanrio . i ni sikit sangat HK original . sedih tapi takda kisah sebab tetap comel =D

sickchild said...

hihihi.
ok t ko kawin insyaAllah kalau diizinkan aku dtg lah johor =)

eh.
aku seriusli nak kau belikan.
t ko tanye kan ye kat auntie tu.
ingat nak kau bawak skali minggu ni =)