Saturday, May 16, 2009

Gomu Setto



ingat lagi tak pergi jusco bukit indah sebelum pergi kl hari tu
kalau tak ingat, sila rujuk entri ni. masa tu tak ada kesempatan
nak update pasal item yang dibeli masa hari bahagia tersebut. ceh.



ini adalah brooch. err. atau erti kata lain adalah err.. pin.
sebelum ni belikan kakak cujie brooch berbentuk heart candy.
heart candy brooch tersebut dibeli di living cabin mid valley megamall.
tapi empat brooch comel di atas dibeli di jusco bukit indah.
tolong jangan tanya kedai apa. sumpah tak ingat. nanti akan pergi tengok
harga brooch tersebut sangat murah. cuma rm1.50 dua item.
maknanya empat item cuma rm3 ( kalau tak salah ) dah tak ingat
tapi kesemua brooch ( kecuali hello kitty ) telah dibagi kepada kakak
atas alasan heart candy brooch telah hilang



mengkumpul nail cutter juga perbuatan yang comel, bukan
tapi pergi kuala lumpur lupa nak bawak nail cutter, habis kuku panjang.
sampai syafi membuat satu warning. ceh kuku dia pun sama sebenarnya
KAH KAH KAH. bila merajuk dengan syafi mula lah nak
mencakar beliau kasi habis calar muka tangan %$#@%^
syafi, i love you sebanyak berjuta lautan luas terbentang



anda nak tahu apa selalu nampak eraser set berbentuk
couple ni merata. tapi takda hati nak beli. ayyokk tak tahu.
bukan sebab tak cantik tapi kurang berkenan di hati.
tapi comel jugak what



eraser set berbentuk sushi. kalau syafi mesti suka sebab sushi.
tak makan sushi. tak pernah. sumpah tak pernah.
bila ada je bau sushi, terus rasa nak termuntah dua tiga baldi.
ada orang memang addict dengan sushi tapi bukan .



ada sudu, ada garfu, ada sudip, ada pisau. main masak jom
ok comel kan takyah nafikan, takyah. ada telur mata kerbau.
kenapa tak ada telur berbentuk rabbit beruang
salahkan telur sebab terlampau besar. jangan salahkan mould yang dibeli
dekat taman pertama, cheras. mind you. ceh. penat ah pergi beli mould
sambil tunggu motor di service. KAH KAH KAH
syafi, i miss you so badly




mintak sorry sebab entri sebelum ini sangat berjiwa romantis
have a nice weekend everyone. babai

15 comments:

Ynn. said...

comel comell i nk brooch tuu, bole pkai masa kuar pkai tudung eceh comelnya i nanti. wkaka

u rasa S&J ada x? i nakkkkk nk cri, mane nk cri ni sygg =.= cpt ingat kedai mana :(

R a r a ♪ ☆。゚ said...

yiyin // brooch tu comel kan ? i paling suka aeroplane dengan bus tu . hik .

S&J tak ada . u carilah dekat living cabin tapi takda lah secomel macam ni kot . tengok tempat jugak lah . hehe . nanti lah i pergi jusco , tengok ada lagi ke tak . sebab i jumpa brooch tu dekat kedai baju kanak2 tau =P

DJ Farahani said...

Salam Kak Rara,'
Comellah pemadam tu!E`eh..Pemadamkah?
Farah suka yang masak-masak..Hehehe...

DJ Farahani said...

Salam Kak Rara,

Farah memang suka pemadam masak-masak ni.Setiap kali nampak,mesti beli.Lepastu maen masak-masak.Keh3..

R a r a ♪ ☆。゚ said...

Farahani // baiklah :)

ღ~n0n0i~ღ said...

Katne Rara simpan cute erasers tu? Kaknoi salu jumpa kat Hinode tapi tak beli sebab taktahu le nak simpan katne. Bilik da le kecik je. Heee~

R a r a ♪ ☆。゚ said...

kaknoiii // Rara kan ada rak yang besar untuk display cute item :P hee

Aku Iron Man said...

Tengok gambar-gambar itu macam terasa aku membaca blog seorang penduduk Jepun.

Memang hobi kau mengumpul barang-barang seperti itu ya?
Kalau aku, aku suka kumpul jam tangan.

R a r a ♪ ☆。゚ said...

ironman // eh eh . aku kena serang heart attack . aku terkejut kau komen dekat blog aku . thankyou lelaki seterika .

a ah . aku suka kumpul barang macam ni . nak hadiahkan untuk aku tak ? =P eh kau suka kumpul jam tangan ? mesti yang branded , kan ?

Aku Iron Man said...

Sebab mahu kumpul jam tangan yang branded buat aku pokai sekarang. Haha.
Kena kerja kumpul duit banyak-banyak lagi.

R a r a ♪ ☆。゚ said...

ironman // aku doakan kau supaya kaya raya dan tidak riak lah nanti lepas tu kau buat muzium jam :P

DJ Farahani said...

Kak Rara,

Cantiklah pemotong@pengetip kuku HK tu.Hehehe..=D

R a r a ♪ ☆。゚ said...

farah // kalau tak cantik , tak beli kot ?

syaza. said...

cantik nye nail clipper sume tuh. huhu. kalau collect banyak mesti best kan. huhu.

R a r a ♪ ☆。゚ said...

syaza // hehe . aah . kalau lagi banyak , lagi best :P