Sunday, May 17, 2009

Mr.Tabby



ada sesiapa peminat drama Bong tak honestly, selama ni
sendiri tak ada minat tengok drama tersebut even ramai yang cakap
drama tu gila best. since tabby ( syafi's neko ) pergi shooting untuk
drama tersebut, pun cuba tengok drama tu yes, drama tu
simple fun. ok kalau tak faham tak apa simpan dulu dalam hati



tabby ni dah setahun lebih umur dia. ceh. manalah nak ingat dia
lahir berapa hari bulan, tahun berapa semua %^&@$* mana ingat
family syafi beli dia dekat kedai. eh eh kedai haiwan lah.



tak tahu lah kalau ada jual kucing parsi dekat downtown cheras
err.. atau uptown belakang rumah kakak eny, tempat eny beli
spect bentuk hati ada garis semacam retro itu eh. terlari tajuk



apa pasal buat muka manja ni dua comel ishk rindu ah
tabby adalah kucing lela.. err.. jantan. tengok tau dia berlakon
dalam drama bong setiap hari isnin bermula 18 may 2009
di tv9 jam 9.30 malam. sumpah tak sabar nak tengok dia berlakon.
sesekali sokong drama melayu tak salah lah, bukan

ok itu sahaja. babai darlings

10 comments:

Ynn. said...

hidung tabby pink eceh ;P hidng syf? er babai

eh eh eh okay nak tgk esk wkakaak tv3 takda ka?

Ynn. said...

er er neko? bukan koneko ke?wkakakkaka

R a r a ♪ ☆。゚ said...

yiyin // pink ? merepek . hidung binatang peliharaan rumah sebelah u lah pink . bhaha :P

eh eh esok tengok lh tau . demand pulak nak tv3 . sekeh kang =D

koneko tu untuk anak kucing lah :P kalau neko tu kucing sahaja . hik *tutup muka

safiena said...

hi sweetie! i ingatkan tabby dah mula beraksi hehe.. i nak nenok drama tu nanti.. uiks!owner nya tak turut sama belakon ker? kihkih :p

R a r a ♪ ☆。゚ said...

safiena // eh eh belum lagi . hihi =P nanti u cuba lh tgk . eh bukan lh esok . bermakna hari ini lah kan ? owner dia nak berlakon ? mana boleh , tak boleh =______= nanti orang confuse mana nabil, mana syafi :P HAHAHAHAHA

sickchild said...

hahahaha.
kul bape?
cite bersiri ke?
mmg setiap siri ade tabby?

R a r a ♪ ☆。゚ said...

eny // tak sure lh . rasanya setiap siri lah start hari ni :P

sickchild said...

wahhh.
tak sabar nak tgk.
cepatlah habis examm.
haihhh.

-N e Y r A- said...

aish niat d haty nk tgk...tp tdo dr kul 4 smpi 11. ihihihihii

my name is Ain said...

cute la kucing tu..
rasa mcm nk geget jek..huhuhu