Thursday, May 21, 2009

Kitty Aoiro



Hello readers. Rasanya dah lama tak ada entri Hello Kitty.
Sangat sibuk lah lately ni, bukan Memang tak akan
sempat lah nak buat hal yang diluar dari hal yang penting atau
dengan kata lain, hal yang tidak terlalu penting. Insya Allah bila
habis semua urusan, akan kembali normal seperti biasa.
Err.. Bukan bermaksud sekarang tidak normal. Ahh.
Malas ah nak terangkan. Lain kali Rara terangkan. Lain kali.
Lain kali tidak membawa maksud esok atau lusa.
Mungkin tahun depan. Eh bukan kah kita nak cerita tentang
Hello Kitty Ni apa ni Ye ah. Ye ah. Okay let's go.



Aik Kenapa warna biru Bukan kah Rara anti warna biru
Terpaksa redha. Ini pemberian dari kakak kedua. Ya, Angah.
Hello Kitty lamp ini dibeli di kedai Hello Kitty berhampiran rumah.
Stock terakhir Harga cuma RM3.90. Murah. Berbaloi - baloi.
Sesuailah dengan tema Konsert Search yang ditaja oleh Celcom.
Menggunakan trademark ' Berbaloi - baloi '. Biru sama biru.
Tak faham Ah. Lupakan. Anda memang suka begitu %C$GYR^@



Murah tapi berkualiti Rara tak nafikan, Rara mana mampu nak
beli Sanrio Original setiap Hello Kitty item Kopak ah duit nanti.
Kita kena tahu berjimat cermat untuk memudahkan urusan belanja
barang kahwin dekat Nilai 3 nanti Ceh. Takyah tanya bila, takyah.



Bila berlampu lagi comel walaupun warna biru T______T
Yang penting lampu dia berwarna putih bukan kuning.
Benci lampu warna kuning. Tak suka. Anti. Nyah kau dari sini
Maka semua lampu warna kuning pun berlalu pergi. Cewah.



Angah belanja skin lingerie ( OD Control ) Majolica Majorca.
Kalau Angah tak belanja, kenalah tunggu kahwin nanti baru boleh
mintak dengan suami tersayang HAHAHA.

Moisturizes skin while absorbing excess sebum. As essential
makeup base that preps both oily skin and dry skin.

Eh. Sebelum terlupa, Rara nak announce, blog ni telah terpilih
sebagai InTrend Blog Winner June 2009. Terima kasih.
Masa untuk tidur. Salam sayang. Babai

10 comments:

cikyuyu said...

aww.. rara ku syg!! da lame rasa uu tak masuk comment kan.
tib-tiba naluri hati mahu bercomment,
ttgok HK nih.!! bapak murah yunk!!
ishkk, hari 2 uu pergi 1 shop nih kat town. kalau rara tgk kopem terbeliak biji mata, semua HK. ;(
mane Kerropi? tada pom. adeh!! lemah jantung nak gila HK gaks? boleh ke?

hahhahah :D

R a r a ♪ ☆。゚ said...

yuyu // hee yuyu kan busy :) murah kan ? mana main bapak bapak T________T keroppi ? ceh . tak minat .

myzatulHanim said...

ehe Rara.
tahniah2 sbb jd winner dl InTrend.
mmg ptt lah mng.
blog dia sweet+cute sgt.

R a r a ♪ ☆。゚ said...

hanim // thankyou dear . Rara sebenarnya tak tahu sapa masukkan blog ni kat inTrend . tapi berterima kasih sangat dekat orang tersebut :)

Ynn. said...

haha pelik je sape msukkan ur belog kn mane u tau u tepilih?heee btw i tgk lamp dkt kdai ni mahal gila rm13.90 yggg

R a r a ♪ ☆。゚ said...

ynn // eh u dh blk ? kenapa tak message dekat shoutbox i =.= penat ey ? i dapat email :P eh eh , inTrend edisi june 2009 dah keluar tau . syafi dah beli . entah sapa masukkan blog i neh . u ey ? mengaku cepat ! ishk . mahal nya -.-

_Vu-JiE_ said...

alahai apsal biru.. tak berapa nak chomel.. T__T
xpe.. u cat balik la pink color.. hik3..
eh i yg x sabar nak tgk apa u menang dlm inTrend tuh.. hik3..

dAyah said...

hello kak rara..
tumpang singgah kejap..
hehe..
comelnye hello kitty tu..
walaupun biru..
majolica majorca tu pun comel jugak!!! *jeles jeles*
huhuhu

R a r a ♪ ☆。゚ said...

vujie // itulah dia . biru , kan ? =.= you tak sabar ? i tak ada pulak perasaan macam tu . sebab i berharap hamper tersebut adalah makanan . tapi i rasa cuma majalah T____T

R a r a ♪ ☆。゚ said...

dayah // hello dear :) hehe . that's why i'm in love with hello kitty !