Sunday, May 24, 2009

Munekazari



Sudah dua hari tak ada update Dah lah google tak detect
untuk paparkan blog Rara sama ada update atau tak dekat
dashboard. Kenapa ia terjadi Entah. Jangan tanya sebab Rara tak
pernah tahu. Siapa yang nak tahu ( kalau ada ) update atau tak,
pandai pergi masuk blog gula - gula kapas refresh sampai pengsan.
KAH KAH KAH. Updated : Ada yang terima updated, ada yang tak.
Yang tak terima update, mungkin ada masalah dengan dashboard anda.
HAHAHAHAHA. Sigh. Eh Rara apa maksud Munekazari T______T
Oh. Ia bermaksud brooch. Eh ada lagi ke Ada lagi ke brooch comel
yang dibagi pada kakak dengan alasan heart candy brooch hilang
Ada. Mana mana Comelnya anda. Cuba sabar. Kejap lagi ada, pasti.



Eh eh eh. Ini bukan brooch. Ini towel Err.. Mini towel.
Hati anda berkata; Ceh. Tak habis dengan Hello Kitty.
Betul lah, bukan Hati anda jangan suka dengki atau suka berlagak
nak cakap Hello Kitty itu tak ada comel. Jangan. Itu ego. Hipokrit.
Towel ni Rara beli masa meet up dengan bloggers dekat Nana World.
Sumpah comel. Sebab Syafi yang pilihkan design. Kan sayang kan



Muka penat Penat lap pada rak yang berhabuk
Mana boleh bilik dibiarkan berhabuk. Tak manis. Tak manis.
Nanti mak mertua datang nak berkampung bincang hal kahwin,
beliau buat spotcheck bilik menantu, terus reject sebab nampak malas.
Jangan. Nanti hati merana, terseksa, kecewa !@#$^(% Tak boleh.
Mana lah mampu hidup tanpa anak beliau yang comel tu.
Ya Allah. Sumpah comel. Selalu membahagiakan. Selalu tahu



Yes yesss. Ada brooch comel. Ada brooch comel. Nak nak.

Murah gila okay RM1.80 dapat dua brooch Beli dekat Jusco
masa nak mencari InTrend magazine yang keluar pasal blog yang
comel ni. Ops. Tak nak cerita. Tak nak cerita. Tunggu masa dah dapat
habuan RM100 baru nak update entri. Pergi dapatkan InTrend
keluaran June untuk tengok. Ceh. Promote. Promote.

Happy weekend darlings Kiwotsukete

24 comments:

ღ~n0n0i~ღ said...

Datang sini selepas mendapat tahu dari dashboard..Rara ada update..
Hehe. Kiranya kat dashboard memang ada detect lah tu! Cuma lambat sikit ^^

InTrend??
Aiyokk. I wonder.. Blog rara masuk dalam magazine tu ke?

R a r a ♪ ☆。゚ said...

kaknoi // ayyokk . ini serious ! ada yang terima update , ada yang lambat , ada yang tak update langsung HAHAHAHA :P

tak nak cerita . tak nak cerita . pergi beli inTrend June . lepas tu tengok Jom Blog section !

Mieya said...

Dah siap mengecat?
Sorry la mieya mengganggu.
Hihi.
Comel gila tau suara Kak Rara.
Mieya ingat tu adik kak rara ke ape.
heish.
Jelez tau dgn suara kak rara :)

syafi syg sgt3 at shira said...

sumpah comel muka ayg time penat ... manje n ceria jek syg ...
comel sungguh .. awex sapo la nie ..
hehhe msti la awex syafi bin sapian ... meh bb urut syg meh ..

syg dah abis cat ?

Anonymous said...

test

R a r a ♪ ☆。゚ said...

mieya // hik . sebut nama mieya dah nak sama dengan meow . wek :P eh eh , thankyou tau call . eleh kak rara tau tu mieya . nak main teka teka pulak :D hihi . sayang mieya tau .

R a r a ♪ ☆。゚ said...

sygg // hey dear , jadi anon apa suma ey ? cubit nak ? =P

ala . bb je sudi cakap comel . orang lain cakap comot camana ? =D

cat ? next entri . next entri !

syafi syg sgt3 at shira said...

anon 2 ap syg ?

eh sumpah comel syg , ikhlas dlm hati bb ... syg i love you so much syg ...muahh3

Ynn. said...

hahaha apasal comel sgt kwn i ni? smpai rse nk cubit je dagu die lepastu buat muka mcm xpnah knl kah kah kah ;p

wahhhhh tlg lapkan skali rak dkt bilik i hhaha ;p

nk broochh tu :(

R a r a ♪ ☆。゚ said...

syggg // anon = anonymous :)

i love you banyak - banyak ! =*

R a r a ♪ ☆。゚ said...

ynn // mana ada comel =.= u tipu ey ? dagu ? eh jangan . daku tu berpuaka - puaka . nanti dia makan jari jemari u yang cubit i tau .

eh lap lh sendiri . pemalas . report mak faweez skrg jugak :P

nak ey ? amik lh gmbr tu bhhaha

Mieya said...

Sama dgn meow?
Heish.
Kureng asam.
Tau la suara Kak Rara comel.
Saje nk bg mieya jelez.

Tula.
Ingatkan Kak Rara taktau tu mieya,rupenye tau pulak.
Hihi.

Ala takde hal la.
Nanti bile free mieya call lagi ey.
Boleh borak lama-lama.
Aww,sayang kak rara jugak.
Sayang selalu tau :)

-N e Y r A- said...

manyak nenok brooch cumel2 ni dlm magz remaja br ni. hehe

adoraBELLE said...

syg, your gesture tu tak nampak penat.
nampak sepsi.
ahaha :D

R a r a ♪ ☆。゚ said...

meow // ewah . betul lah sama . hehe =P nanti call je lah bila free insyaAllah kakrara angkat phone . sometimes kakrara busy or mood malas angkat phone . hik

R a r a ♪ ☆。゚ said...

neyra // oh ye ? taktahu lh . dh lama tk lyn remaja . hihi

R a r a ♪ ☆。゚ said...

yasmine // ahaa . sebab i penat tipu2 . mana ada penat sangat sebenarnya . but now , i betul2 penat . sebab i baru lepas cat bilik baru :(

cujie said...

weh belikan untuk akak juga...
nak baju tu... nak baju cute tuh...

hehehe... ramai tegur akak punya brooch cute secute orangnya. Hari ni pakai school bus tu... haikal kata itu bas sekolah dia. Ntah bila masa pegi sekolah naik bus... naik kaki adalah!

eh... belikan tau... jgn tak beli...
kalau tak... tak nak kawan ko sepuloh ribu tahun...

R a r a ♪ ☆。゚ said...

kak cujie // eei ngade . jusco dh lh jauh nak suruh pergi lg . tengok lh cmne nnt . tak janji . insyaAllah .

memang lh cute . kena tengok sapa yg beli :P tak ada kena mengena dengan orang yang pakai . wek :P HAHAHA haikal buat lawak . mana ada haikal naik school bus ! :D haikal naik aeroplane adalah . eh eh , warna aeroplane aku dh tk cntik tau :(

Mieya said...

Tak same tak same !
Haha.
Okay.
Nanti bila free mieya call eh akak suara comel :p

R a r a ♪ ☆。゚ said...

mieya // ahahaha . bluwek =P aik ? nak call lagi ? okay okay nanti kita borak lagi okek . hee

Mieya said...

Mestila nak.
Boleh dgr suara Kak Rara yg comel tuuu ;D
Tapi kalau takleh call takpe la.

PinQib said...

comey nye rara,.,dolpin tu. ginger man tuh.semua comey

PinQib said...

comey nye rara,.,dolpin tu. ginger man tuh.semua comey