Wednesday, May 20, 2009

Tanjoubi Di



" Hoi Rara Apa pasal Tabby berlakon tiga saat saja " Bising.

Eh apa ni Apa ni Itu baru episod Tabby yang pertama.
Bawak sabar. Bawak sabar. Mengucap sebanyak mungkin dulu.
Next week boleh tengok lagi, bukan Tak tengok tak nak kawan.
Ceh. Budget artis lah konon @%#$^ Bukan. Bukan itu. Maaf T___T



Ini adalah abang ip.. err.. bakal abang ipar tetapi sudah menganggap
beliau sebagai abang ipar yang sah Ceh. Sayang dekat Abang Nizam.
Sebagai abang yang selalu ambil berat, tak pernah abaikan keluarga
kami, lagi semenjak arwah abah meninggal dunia. Tak pernah
mendengus, mengeluh bila kami meminta tolong. Sangat baik.
Semasa arwah Abah sedang koma dekat hospital, Abang Nizam tak tidur
tolong temankan Angah keluarga kami. Susah senang selalu bersama.
Syafi tolong jadi lebih baik dari Abang Nizam. Sebaik lelaki. Amin.
Selamat Hari Lahir Abang Nizam yang ke 24 pada 19th May.
Semoga selalu terus bahagia dengan Angah. Semoga murah rezeki.



Ini anak. Ya, anak saudara perempuan Anak kepada kakak.
Selamat Hari Lahir Alesha yang pertama. Semoga murah rezeki.
Semoga menjadi anak yang solehah tak akan pernah bangga diri.
Semoga akan selalu menjadi anak terbaik untuk Ayah Ummi,
menjadi adik terbaik untuk Haikal, menjadi cucu terbaik untuk Nenek,
menjadi anak saudara terbaik untuk makcik. Pendek kata, menjadi
terbaik untuk semua. Jangan lupa nanti dah besar, baca blog Acik
lepas tu tolong. Tolong membagi hadiah berupa Hello Kitty. KAH KAH KAH

Sayang semua. Babai

4 comments:

didi said...

sempat lagi lah si aciknya meminta hadiah.

Alesha cakap nanti kalau dia beli hello kitty pun dia takmo bagi rara :))

;p

Ynn. said...

happy bufdayyy ;p

ensem btol abg nizam wkakakakakak ;p

*eh npe xmsukkan picca mama skali?hihi

R a r a ♪ ☆。゚ said...

didi bintang // KAH KAH KAH . kan ? sepatutnya alesha yang claim hadiah . hik

R a r a ♪ ☆。゚ said...

ynn manis // abang nizam memang handsome . hee =P untung lah kakak i dapat lelaki handsome dan baik macam dia . eh eh , birthday mama belum lagi . nanti ada special entri lah . hee