Saturday, May 2, 2009

Tanjoubi Tsuki



semalam keluar dengan family :66: pergi jusco bukit indah.
bukit tu tak berapa indah pun sebenarnya, taktahu lah kan kalau
tahun dua puluh dua puluh ( 2020 ) nanti. haa itupun kalau masih hidup
panjang umur. malam jumaat lepas, angah abg nizam balik jb
sebab tu lah we all decided :66: nak pergi shopping semalam.
bukan shopping apa sangat pun tapi angah nak celebrate awal
birthday empat orang dalam bulan May ni advance lah konon tu





eleh. comel lah tu menyampah
semalam angah masuk city chain, tengok jam titus. macam nak beli,
lepas tu tak jadi. lepas tu dah balik rumah asyik terbayang
menyesal tak tak payah beli, bazir. jam yang ada elok lagi.
abg nizam, happy birthday ( coming soon ) 19th May.





mereka kongsi bulan birthday. adik 14th mama 22nd.
cake pun kena lah kongsi jugak. tak best lah, bukan
kalau celebrate birthday, cake mana boleh kongsi
tulis nama seorang je. takda bertenggek nama orang lain
apa pasal rakus sangat ni hahahahahahaha. gelaklah kalau nak
nanti kalau chokilala tu baca rasa nak comment, mesti dia
nak cakap "rara memang rakus" takda lain lah tu nanti tu.





memang dah biasa dengan secret recipe nak buat macamana
tak mampu nak beli lagi mahal bukan tak mampu lah mungkin,
tapi secret recipe pun ok what choclate indulgence is the best ( maybe )
sebenarnya semalam kitorang nak order white choclate macademia tu
tapi takda pulak !@#$%^&*) asalkan ada yang sedap jugak, kan





:54: :54: :54: :54:
tengok tu tengok tu mana lah seronok. sampai empat nama
bertenggek atas sebiji cake. birthday alesha ( niece ) pada 20th May.
tapi kecewa sikit lah T________T alesha mana ada balik jb.
alesha pergi balik taiping, kampung ayah dia sana.
happy birthday my girl, alesha ( 1 year ) setahun jagung baru.



ok itu sahaja cerita setakat ni. shopping apa semalam
itu tunggu esok baru update. sengaja nak kasi suspend sikit
kenapa tak boleh malas nak layan. ok babai

16 comments:

Ynn. said...

nak cake tuuuu :P bhahaha

smlm i balik trus je tepampang ats meja big apple donut, wahh makan alien lh i, sedap gila =.=

wuhhh 3bulan duduk rumah hrp dpt mengkuruskn diri :(

Mieya said...

Yang atas tu akak kak Rara eh?
Sweet la dorang.
Knp tak letak pic kak rara n syafi ?
Mesti lg sweet :D

didi said...

ermmm cedappnnyyaa.
rara pengoda cake. *tiba2*

;p

ღ~n0n0i~ღ said...

Bday akak akak nak kek extra large (ada ke?) hahaha..
iskkk.. benci betullah tengok kek. Rasa nak ngapp tapi takleh le plak masuk dlm blog gi ngap kek tu.

to Mieya:
gambar rara dan syafi berlambak2 kat entry lepas. =) *haha, tolong jawab komen org lain*

cujie said...

huhu... nape aku takde...
sebak aku sorang2 kat sini tau...
korang seme kumpul kat sana...

lagi sebak aku tgk ade juga nama anak aku dok tenggek ateh cake... sob sob

my name is Ain said...

bday ain 12..
nk kek?
boleh?
hehe

*★゚ R a r a *。. said...

yiyin // ahh takda maknanya nak kurus apa suma . ngada lah tu ? takpayah okay ? i suka u sekarang . eceh . macam lah ni fwzQram . awakaka

*★゚ R a r a *。. said...

mieya // haha . tak puas lagi ke tengok pic kakrara dengan syafi ? pergi semak entri lain lepastu print out letak bawah bantal =D

*★゚ R a r a *。. said...

didi dear // KAH KAH KAH i ni promote SR tau . hik

*★゚ R a r a *。. said...

kaknoi // haha terima kasih sebab tolong jawab . meh nak kiss . muahh =*

*★゚ R a r a *。. said...

kakak cujie // HAHAHA aku teringat pulak arwah abah panggil kau "cujinana" wkakaka :P ala takyah sedih . asal kita semua happy okek ?

*★゚ R a r a *。. said...

ain // oh yeah ? hihi . takbolehhh

.Nana. said...

bestnye secret recipe kak rara..
sy suke kek carrot cheese..
lame xmakan
huhu ;)

*★゚ R a r a *。. said...

nana // oh suka ey ? cepat la pergi beli . bhaha . kakrara kurang sikit dengan cake . kalau jarang2 makan best lah . kalau selalu macam tak best . one more thing , kakrara tak makan jenis cheese :)

.Nana. said...

oh.kak rara tak suke cheese ea.
terbalik dgn sy.
sy slalu ratah cheese je..
kdg2 je makan dgn roti :)
seeeedapppp ! :D

didi said...

tolong promote? cepat post satu cheese cake. kelaparan yang tidak dapat di tahan dah.