Monday, June 15, 2009

Famiri-Shourai



Bila dah keluar seharian dengan bloggers my beloved,
esoknya pulak nak menjadi adil. Bawak Mama, Adik Haikal
pulak pergi jalan - jalan Kaki memang ah penat sebab balik
dari jumpa bloggers tu, jalan jem teruk. Bawak kereta manual
kalau jem teruk, kaki pun menjadi teruk, teruk, teruk ah kan.
Tapi takpa, tolong adil, tolong adil, sama rata. Mama ajak pergi
Carefour Wangsa Maju Mama dah setahun tak pergi. Oh ya,
dah genap dah setahun kitaorang pindah JB. JB tak best



Masa ni dah balik dari Carefour dah. Singgah rumah kawan Mama
dekat rumah lama kitaorang. Haikal seronok jugak dekat
rumah Ibu ( Mama's bestfriend ) Mula - mula Haikal takut
nak pegang crocodile tersebut tapi bila Uncle Syafi dia dah
pegang, baru lah dia nak merasa jugak. Lepas tu dia suka pulak.



Still dekat rumah Ibu Syafi macam bosan sebab bosan apatah.
Kesian. HAHAHAHA. Takda geng. Rara pun. So kitaorang
berdua lebih baik ah Ceh. Lepas Mama dah borak sakan,
kitaorang singgah pulak rumah Cik Ani Dekat area situ jugak.
Lagi sekali terbosan - bosan. Biasa lah kalau makcik - makcik
bersembang. Habis semua pasal anak - anak terbongkar, malu I.


( Dekat Bandar Kajang, pergi makan KFC )

Haikal sayang betul dengan Uncle Syafi dia, macam dia sayang
Rara. Rindu Haikal T_____T


( Mama, Adik & Syafi dah kenyang KFC )

Masa ni dah petang sangat, masa nak balik pun jem sikit.
Okay okayyy nanti update lagi. Babai

10 comments:

Ynn. said...

wahhh nak ikutt u dgn fmily haha tibe2, hik bestnyee haikal dpt uncle mcm nabil, hihi

Rara said...

ynn // nak ikut ? jom ! =P cpt dtg jb . ekekek . haikal dpt uncle mcm nabil ? hahahhahahhahha *gelak kuat kuat

my name is Ain said...

haikal tu cutelah rara..huhu..

Rara said...

ain // cute kan dear ? thats why i sayanggggg dia sangat ! hee

DJ Farahani said...

Woah . :D Kak rara , Kajang tu tak jauh dari Bangilah . :) Farah selalu lalu-lalang kat situ . ;) Tapi tak pernah pergi . :DD Hahahaha .

Rara said...

farah // err =.= apa kena mengena kajang dengan bangi ? kak rara pergi kajang nak makan je , bukan nak pergi bangi . hik

-N e Y r A- said...

eh eh KFC kajang! tempat lepakk. haha

Rara said...

eyra // haha serioussss ? kalau i tahu , i suruh u datang situ . kah kah :P tp u tak ada kat kajang kan ?

DJ Farahani said...

ooo . :D tapi , kalau farah , bangi ngan kajang dekat je . :D

akak makan makan ? makan kfc ? kenyang . :)

Rara said...

farah // kalau dekat pun kenapa ?