Saturday, June 13, 2009

Finally



Khamis, Jun 4 2009, shoutbox digemparkan dengan message
antara Rara Ynn yang terfikir - fikir nak meet up dekat mana.
Siap google map, migrain datang pergi, tak lena tidur apatah.
Twitter juga digemparkan antara Rara, Ynn Eny bincang
topik hot yang kami nak berjumpa. Masing - masing excited.
Nak layan orang lain dekat shoutbox twitter pun hilang mood
sekejap. Pening fikir jalan dekat KL, berselirat betul.

( Dekat dalam kereta depan Sunway Pyramid )

Cewah. Masa ni panas takyah cakap Rasa nak mandi dekat
Sunway Lagoon. Tapi tak boleh. Ada benda yang lagi best.
Nak jumpa Ynn Eny. Mana ah tak best. Memang best.
Masa snap pic ni tengah tunggu Eny. Eny lambat sikit, ceh.
Syafi pulak memang suka melayan Rara dengan camera


Lepas jumpa Eny dekat Sunway Pyramid, kitaorang terus gerak
pergi OU, Damansara. Rara tak biasa sangat jalan KL so drive
macam siput ah. Tapi takpa, asal pandai bawak kereta dah ah. Ceh.
Sampai je OU, Shah dah kelaparan. Kitaorang ni pening fikir nak
lepak Burger King or KFC. At last pilih KFC jugak Masa snap pic
ni, Ynn tengah rakus pilih cute brooch. Nak tahu apa Faweez suruh
Ynn ambik dua Hello Kitty brooch. Sah. Faweez addict HK

Ynn, sorry sebab I cubit - cubit pipi youu !


Masa tengah lepak tu, Chibi send SMS nak datang OU
Ayyokkk cerita dah merepek. Hehehehehe. Ynn ajak pergi rumah
dia dekat Gombak. Kitaorang pun set je Nak kata jauh,
tak berapa jauh lah kot sebab macam dah biasa dari JB - KL.
HAHAHAHHAHA. Seronokkkkk jumpa Chibi Gemuk. Berat.
Chibi duduk diam bila dekat Rara tapi tak duduk diam bila
dengan Eny. Nampak sangat Eny bukan doraemon terbaik ah.

( Power Puff Girl memang comel habis. Kau sibuk kenapa )

Dekat kawasan rumah Ynn. Rumah Ynn best Besar.
Rasa macam tak nak balik je. Tapi mana boleh. Habis mengamuk
ah ada orang dekat rumah. Itu pun dah calling - calling suruh balik.
Tapi nasib baik ah dapat Mama yang memahami. Ecewah.


Faweez suka Hello Kitty Dia paksa Ynn amik brooch Hello Kitty
Lepas tu siap cakap nak brush kereta gambar Hello Kitty.
Weh Faweez jangan ah main tipu macam tu. HAHAHAHHAHA
Shah pulak yang baju hitam tu. Dia nak ikut last minute. Rara pun
tak tahu pasal dia nak join jugak tapi okay jugak ah sebab kecoh jugak.
Ahhh yang baju purple tu takyah ah kacau Dia mana ada kosong.
Hati dia dah penuh Penuh dengan cinta antara kitaorang berdua.
Ecececehh Malas ah nak lebih - lebih nanti ada orang jealous lepas tu
meroyan pulak dekat shoutbox Malas ah nak layan. Nak cakap jugak
Syafi, I love you banyak - banyak


Meet up kali ni paling best. Semua sporting Next time jumpa
lagi. Okay selamat malam semua. Have a nice weekend. Bye

20 comments:

-N e Y r A- said...

woahhh best!

-N e Y r A- said...

woahhh best!

berrykisses said...

besonya kucing.

Rara said...

eyra // hee best kan . u lah tak boleh join . kah kah :D

Rara said...

berrykisses // hik . besar ? tapi mana lagi comel ? ekekekke

ღ~n0n0i~ღ said...

Sayangnya Eny tak bawak akmal
kalo tak mesti lagi best kan? hehehehe

Rara said...

kaknoii // aah kan . tapi takpa lah nak buat camana . akmall kena pergi amik test P license motor . hehe :D but ktorang tetap happy hari tu =P

didi said...

raraaaaaaaaaaa.

kucing nampak garangg. eeeiiii. scaryy.

Ynn. said...

ehhh u lupa ckp yg pkai cap bernama faweez yang suka HK tu pn milik org, tak bole di rampas atau di goda. mau kene lempang dgn tgn chibi kang hahaha ;p

_Vu-JiE_ said...

powerpuff girl? hik3..
ok. sapa mojo jojo nya?
(jgn libatkan i) hahaha.
best lah korang.. jeles~

Rara said...

didi // tu kucing Ynn . hehehe . scary mcm tuan dia . wek :P

Rara said...

ynn // hikhik . tu tu u dh ckp . hahaha . takkan ah i nak tolong jaga faweez kot . kah kah

Rara said...

vujie // hihi tu lh u duduk jauh sgt smpai ke sabah :D nanti dtg semenanjung meh dtg jmp i eyyy . mojo jojo tu killvearn dengan faweez hahahhahhaha

-N e Y r A- said...

i takley join sbb sibuk keje part time jd pengapit. hak3

Mieya said...

waahhhh,
bestnyeeeee :)

cikyuyu said...

best. rara jeles weh!!
NK GAKS JUMPA KORANK CAM NIH...

Rara said...

eyra // dpt salary tak ? :D

Rara said...

mieya // lagi best kalau mieya n zul ada :)

Rara said...

cikyuyu // yuyu duduk jauh sangat =P kitaorang kalau meet up memang buat dekat KL je lah . ehee . nanti Rara kahwin , yuyu datang lh JB . hik

cikyuyu said...

uwaa. rara ku rakus!
gilak woo.
Insyaallah. if ade rezeki,
smpai la uu sane ye,