Tuesday, June 16, 2009

Flood Victim



June 11th, Khamis. Pukul 8am Syafi dah call suruh bangun.
Mula - mula rasa malasnya nak bangun. HAHAHAHA
Permaisuri memang ah bangun sukahati dia Ecececeh.
Letak je phone, tertidur balik @$#%$^*) lepas tu Mama kejut
" Kata nak pergi PD dengan family Syafi . Bangun lah "
Bila Mama dah kejut terus bersiap. Takut Mama suruh cancel.
Hehehehehehee. Dalam kereta, Syafi tidur. Apasal comel sangat



Tidur tak ingat dunia Kesian kakak yang tak berapa
tahu jalan nak ke Teluk Kemang. Terpaksa call Efa.
Tapi kakak dah biasa je pergi sana cuma lupa sikit kot.



Ni lah kakak first Syafi. Kak Afzan Belum berkahwin.
Hoi jangan mengorat, nanti Abg Khairul marah kang. Ayyok
Masa dekat PD tu, kitaorang berborak macam kawan. Best
But respect is respect lah kan Gambar ni masa dalam boat
masa yang lain - lain tu naik banana boat. Rara dengan kakak
malas nak mandi sebab tu duduk dalam boat je. Taknak basah.



Efa pun seronok mandi manda dengan yang lain.
Ramai jugak diaorang ni berkumpul Terkejut Rara.
Ingatkan family Syafi je. Tapi sedara mara semua ada.
Eh eh Efa nak kahwin December ni Dah dekat dah



Aik Sapa lagi tinggi neh Sama kan Sama kan
Mana boleh adik ipar lagi tinggi dari kakak ipar, malu ah.
Ni Aiza, sekarang dia 16 tahun ( kalau tak silap )
Adik Syafi yang bongsu, manja. Pergi PD pun sebab dia lah.



Eh sambung cerita balik pasal Banana Boat tu Hehe.
Seronokkkk, I tell you. Duduk dalam boat je pun jadi lah.
Itupun boat hampir - hampir nak terbalik jugak sebab orang
yang duduk dekat banana boat tu liat sangat nak jatuh. Basah
jugak seluar baju Rara. Ceh. Tak guna betul.



Haa kan diaorang dah jatuh untuk kali pertama. Kesian.
Macam mangsa banjir dah KAH KAH KAH.
Nak naik balik banana boat tu tak reti dah. Cemas.
Ada yang tak nak jatuh lagi pun ada. Tapi jatuh jugak.



Best sangat masa naik boat tu tapi Syafi tak ikut
Sebab dia tengah seronok berendam dekat dalam air.
Hee. Comel betul kekasih hati Rara tu Ah, rindu ah ni.

( Dah balik dari PD ada blogger message dekat shoutbox,
dia nampak Rara, Syafi & family dekat sana. Tak aci ah )



Bb, Ayang sayang Bb tau

19 comments:

DuRiAn rUnTuH said...

hamboi2 rara..
bestnye pegi holiday ngn sayang die..hihi..
ni nak pegi PD gak nih..
ape2pon,family syafi & rara memg sporting lar..

Rara said...

durian // seronok tauuuu . pergilah PD , picnic ramai2 , best ! :D kalau setakat berdua bertiga mcm tak best sangat kot . hee . picnic mcm ni dengan family lah besttt :D baru nampak kemesraan . ni asyik berdua je kan hik

-N e Y r A- said...

nk pegi pd!! last pegi dgn scandal. hihi. pegi tgk matahari terbit dengan seniors2.

Rara said...

eyra // apa ni apaaa ? scandal scandal ni ? tak baik tahu ? =.='

ღ~n0n0i~ღ said...

BB pun sayang ayang tau,
ekekeke..akak tolong jawab untuk syafi..

Ynn. said...

wuyoo bestnyeee hik2 ey ey lg best kalau kite meet up dkt pd main air kan?buat bbq, tido situ ecehh bestnyeee ;p

btw i sygg ayang jugaaak ;p

Rara said...

kaknoi // aww :"> jangan lah . malu i . wek =D

syggg akak !

Rara said...

ynn // aah lh best kn ? tp mcm susah jugak . kang mak eny datang bawak parang kang camana ? =.="

Ynn. said...

hahaha aah lahh. bhaya jgk mak eny. tape kite pegi karoke je la hik ;p

pastu pegi zoo tgk kwn2 ke mcm comel je kan?hahahha

Rara said...

ynn // hahahaha pergi zoo ? sumpah comel gila ! :D

Shazwani said...

hahaha :P nape tak aci pulee~

Rara said...

wani // tak aci ah . u nampak i , i tak nampak u ;(

-N e Y r A- said...

haha. takde la. skandal ramai2. pegi join senior yang gila2 ske gi PD sbb mahu tgk matahari terbit. best woo. api lg best kalau dengan yg tersayang. layannn feeeling. hahaha

Rara said...

eyra // hee nakalnya u sygg . hepp . call mama u terus mengadu kang . haa .

Mieya said...

Kak Rara,
bestnye dpt bercuti cm ni.
Lagi lagi dgn family Syafi.
Ni yg jeles ni.
Saje je nk buat entry yg leh buat mieya jeles kan?
:)

Rara said...

mieya // jangan ah . takda niat pun tauuu ;( hehe memang lah best . mieya tu je , biarlah zul nak pergi study , untuk masa depan . kalau nak biar je , bila nak kahwin ? haa ayyokk

-N e Y r A- said...

haha. i mmg notty. ala.. gi ramai2 ta salah. hahaha. sedangkan uztaz akhil hayy ngan waheeda pon gi lepak PD mlm2. hahaha

Rara said...

eyra // hoii mana u tahu neh ? hahahhaha

-N e Y r A- said...

ape guna ohartis.com, konpem ah i tau gosip2 baru. haha