Saturday, June 6, 2009

Goodbye


"Bagusnya, Rara dah nak quit blogging" kata Eton.
"Aku juga suka, aku tak suka sama itu Rara" kata Gopal.
"Sumpah seronok. Aku meluat ah dengan minah ni" kata Jenab.

Apa ni Apa ni Helloooo, Rara bukan nak quit blogging ah.
Ceh. Sampai hati. Campak panties spongebob kat anda kang.
Tak tak. Belum lagi. Belum cukup puas lagi atau err.. dengan kata lain,
belum cukup masa lagi ( remaja lagi ) untuk quit blogging. Belum.
Esok ( Ahad ) sampai hari Sabtu ke apatah, belum sure lagi, Rara
akan ke KL ( Asyik pergi KL je ) Tolong ah faham sikit buah hati
dekat sana. HAHAHAHA. Bukan ah, bukan. Sebenarnya, Mama yang
nak bawak Adik pergi bercuti dekat sana sebab cuti sekolah ni.
Lagipun nak settlekan hal apa entah dekat sana. Penting.

( Mana ah tahu nanti ada yang rindu nak tengok owner blog )

Ceh. Memang poyo habis ah ayat tu Tak nak rindu sudah.
Tak mengharap. Tak mengharap Ok dah habis dah entri.
Merajuk ah macam ni. Bye. HAHAHHAHHA Rara nak merajuk
Mengada betul. Tak payah merajuk tak ada faedah apatah.


Tadi ambik Angah dekat stesen bas terus pergi Jusco ( Jusco lagi )
Pergi borong brooch di atas. Banyak lagi sebenarnya. Saja simpan.
Nak bagi Ynn cuci mata dulu. HAHAHAH. Isnin ni nak jumpa
Ynn Faweez. Sumpah tak sabar. Nak jumpa, gelak kuat - kuat.

Ok ok ok, nak rehat Esok Rara nak drive JB - KL.
Doakan semua selamat tau. Sayang semua. Jumpa lagi. Babai

15 comments:

Little Candy Gurl said...

nice brooch!nak jugak;P

Ynn. said...

syggg nak nak i nak yg hitam pink tu, tu yg first one i nak hahahahahaha ;p *rmbng mata =.= nnt jmpe i nk pilih scr rakus hahahahaha

xsbr nyee nak jmpeee hee

Rara said...

lisa // sapa suruh tak order awal . haha .

Rara said...

ynn // hitam pink yang mana ? kepala bear ke ? hihi :P sabar sabar . jangan rambang dulu . ekekeke . belum tengok depan2 lagi . wek =P

i pun tak sabar nak jumpa u tau !

DuRiAn rUnTuH said...

towel itu same dgn kite punye towel..hikhik..
rara beli brooch tuh kat kedai name aper?

ღ~n0n0i~ღ said...

Hati-hati drive tu.
Ingatlah orang yang tersayang. Heeeeeeee~

ogies said...

hi?
jumpa ynn ngan fwz je?
haha okayy =)

sickchild72 said...

sorry terguna akak aku nye account.
tgah edit blog dye.

=)

Mieya said...

Nak brooch nak brooch :(

manje said...

drive jb-kl sgt penat ok
uhuuh..
lagi-lagi time cuti skool ygn bnyk kete
elok-elok!
=)

a b c d e fatyhah. said...

kamu masih comel sperti ri pertama sy kenal kamu. hee :)

• rOozu • said...

wahaha~ boleh pun..
igt kan xlayak tadi.hehehe.

erm.dtg kL jumpa lah me.
me di Kl juga~!

Rara said...

roozu // u kl area mana ?

-N e Y r A- said...

cumell nya brooch

Little Candy Gurl said...

nice brooch!nak jugak;P