Thursday, June 25, 2009

Inshokuten


Sekarang ni dah kurang berbual dengan Ynn dekat shoutbox.
Amboi amboi. Dah active Facebook, ada hati nak abaikan blog. HEH.
Kejam betul owner blog neh. Nak kena mandi dengan air lada heh.
Mana Mana dia T____T Cop Blog tetap dekat hati forever.
Tapi Syafi tetap yang pertama ah, jangan nak mengada lupakan
beliau. Itu adalah paling mustahak dalam kehidupan. Sumpah.
Sekarang dah mula rindu dekat Syafi. Mata, jangan ah nangis

( Ketagih Pet Society, tapi belum terlampau ketagih. Sedikit )

Bermain Facebook bukan ah bermaksud ketagih macam Myspace.
Myspace Dah lapuk dah Sekarang ni Facebook lagi best.
Facebook pun dah lapuk tapi masih hebat berbanding Myspace ah.
Cewah. Cakap tak nak kalah. Perangai Maruko Chan betul ah.
Baca : Maruko Chan adalah seorang budak perempuan yang nakal
tak agak dan ayat memang tak pernah nak kalah. Tak senonoh. Mari
berbalik kepada asal. Gambar tersebut adalah binatang peliharaan
di Facebook, bernama Gomol. Ya, cukup comel sekali. Akan tetapi,
coins masih belum banyak untuk beli perabot secara rakus renovate
rumah secara membabi buta. Opps. Bukan mencarut heh.

Produced 42 units ( 3 stolen )

Rujuk kepada Ynn untuk mengetahui butiran 3 stolen berkenaan.
HAHAHAHA adat ah nak main Barn Buddy neh kena ah pandai
stole tanaman orang baru boleh dapat coins secara banyak
Ynn memang rajin letak bugs dengan weeds dekat tanaman. CEH.
Lepas tu serangan balas dari Rara Hudson neh takyah cakap.
Habis semua tanaman Ynn, bugs belambak, weeds belambak


Setakat ini cuma addict kepada tiga game berkenaan sahaja
Harapnya cuma itu sajalah. Pening kepala kalau banyak sangat.
Nak tidur pun tak senang Asyik terfikir - fikir apalah nasib game
tersebut jika tak dijenguk. Restaurant City terutamanya. Bukan
senang nak tinggalkan macamtu saja ya, sebab risau kalau semua pekerja
terpengsan - pengsan Cukup kasihan. Coins pun belum banyak.
Maklumlah Rara Hudson tersebut ( siapa entah ) baru nak berjinak.

Jangan lupa add Rara Hudson tersebut dekat Facebook
Goodnight pretty Babai

19 comments:

Ynn. said...

haha apasal tah barn buddy u bbyk gila dwettt ;p

wek, eh ehh comelnye gomol haritu die kale biru kan?ahahaha

Rara said...

ynn // barn buddy i ramai kawan kot lepas tu i suka lah amik tanaman dorang and jual :P lagi satu, kan kalau tolong buang weeds / bugs dekat tanaman orang nanti dapat duit jugak hee :P

ღ~n0n0i~ღ said...

Pet akak dah lama kena tinggal.. hihii.. banyak coin tapi lom beli perabot.. coin yang banyak cuma simpan untuk masa depan T___T.
Sian.

Busy sampai tak sempat main pet.
Biar lah dia.. hihihi
musim addict pet society dah berlalu.

Rara said...

kaknoi // haha tu lah kesian pet akak , tapi Rara selalu tolong mandikan dia tau . haha :D macamana nak dapatkan banyak duit tah ? bosan je kena lumba lari lah apa lah =.="

before ni Rara addict sikit dekat Myspace je . facebook dah lama ada cuma tak active je hee :P

DuRiAn rUnTuH said...

hamboi2 rara..hihi..kite pon ade facebook..memg best la main2 kuiz macam2 dlm tuih..hihi

_Vu-JiE_ said...

i sanggup je taknak buka game lain takut town farm i terabai. haha. tak dilupakan sorority life n mafia wars. haha.

myzatulHanim said...

huhu.
i pun dh addicted dgn game tu.
tgk lah blog i pun dh xberupdate.
lupa daratan.
huhu.

Ynn. said...

hahahaha. yep2 slain dpt duit, dpt jgk point utk level tu kan? hhihi

hoi sygg, u lepasni kmpul duit utk meja n krusi je okeh?

and ade lg satu tips, nnt i msg u dkt RC okeh

Rara said...

durian // haha quiz tu semua dah dilupakan sekejap sebab takut nak tinggalkan restaurant city hahaha :P

Rara said...

vujie // eh eh u main mafia wars ey ? syafi active main game tu dekat myspace tau ! hehe

Rara said...

hanim // addicted game mana satu yang ?

( ^-^ )

Rara said...

ynn // haha menyampah je nak beli kerusi meja . kah kah . taksaba nak dapat shopping semua yang mahal2 :S

ok ok i tunggu ! ehee

-N e Y r A- said...

haha. smua dah addicted dengan game mukabuku ni kan? mukabuku ialah facebook. hahaha

Rara said...

eyra // haha yes ! ^-^ aik ? kenapa siap translate kan itu ? haha

-N e Y r A- said...

hahaha. tidak tahu. sangat hepi sebab jumpa kawan2 sekolah rendah di mukabuku

syaza. said...

main lh sorority life.
best best

PinQib said...

Pandai je menanam dalam pc,
klu kat luoq,
boleh ke rara..
??
heheh

ღ~n0n0i~ღ said...

Kak Noi dah start main balik.. Ekekekeke..
cara kumpul coin. Visit kawan-kawan, pastu leh gi race, kalau menang dapat 30.

Lisa said...

Lisa pun trikut main restoran city. tp coin tak byk. macamana nak dpt ingredient utk menu, rara tau tak?