Monday, June 22, 2009

Kodzutsumi


Petang tadi, sebelum Rara keluar pergi Jusco ( Aik )
Okay, Rara dah lepas gian pergi Jusco, seronok sangat ah
dapat Mama terbaik nak layan perangai anak yang merengek.
Okay masa Mama suruh Rara mandi, Mama terima parcel. Aik
Mama terima parcel Oh. Mama cuma tolong terima bagi pihak
anak gadis yang berusia dua puluh tahun ini. Eh bukan dua puluh
satu Belum. Belum lagi bulan September. Jangan pandai - pandai.


Rara mintak tolong Lisa Dearlova untuk belikan Hello Kitty
stylus tersebut. Lisa tolong order dari London. Thankyou Lisa
Bukan setakat stylus, Rara dapat happy gift dari Lisa tau.
Lisa baru balik holiday dari Sabah, so Lisa ada belikan Rara
beberapa item from Sabah, tengok tu fridge magnet Rafflesia tu


Hello Kitty keychain from Lisa comel sangat Rara dah letak
dekat kunci kereta Rara. Bagi semangat untuk Rara drive
masa on the way nak pergi Jusco tau. Seronok sangat
Lisa very the baik hati. Again. Thank you Lisa


Rara dah guna dah stylus tu Message pertama Rara bagi dekat
my beloved Syafi lah. Memang best sangat ah. Tak lah
longgar je macam the old one stylus tu. CEH. Stylus lama dah
hilang, bila ada pengganti terus kutuk dia. Hina ah perangai T___T
Sapa ajar ni Sapa ajar Syafi , Syafi HAHAHAHA
( Mesti Syafi buat muka blurr bila dia terbaca ni )


By the way, dah beberapa bulan pakai Kitty phone ni, baru
semalam Rara tahu cara nak tukar wallpaper. Selama ni
memang tak ada masa nak godeh ke apa. Memang teruk ah.
Bila dah dapat tukar wallpaper, habis ah menjerit satu rumah
( tapi masih tak boleh lawan jiran sebelah !@$%#^ )
Tunjuk Mama, tunjuk adik, call Syafi. Hehehe sedikit jakun ah.


Bila dah boleh tukar wallpaper, mula ah nak letak gambar
macam - macam. Haa. Tapi current wallpaper mesti ah
gambar Rara Syafi. Mana boleh asyik nak pakai Hello Kitty.
Mana boleh kedudukan Syafi tergugat. Tak boleh. Tak boleh.


Tadi beli Cat Eyes Mascara from Maybelline Before ni cuma
pakai Maybelline's mascara yang biasa tu. Bukan cat eyes ni.
Tapi teringin nak cuba. Tell you, memang terbaik ah.
Mascara terbaik pernah dijumpai. Dah cuba Majolica Majorca,
tapi still bukan yang terbaik. Yes yes, I'm in love with cat eyes

Okay selamat malam Krooh krooh

22 comments:

-N e Y r A- said...

cun walpaper HK tuh. hak3... :))

Rara said...

eyra // yes yes . tapi lagi cun wallpaper yang lagi satu ! bluwek =P

-N e Y r A- said...

dah agak u ckp cmtu sbb tu malas puji. HAHA

Rara said...

eyra // haha . hakikat !

ღ~n0n0i~ღ said...

Hah.. nak try gak mascara tu..tapi da seminggu lebih akak tak make up gi ofis sebab MALAS..
huuuu!
tapi nak beli gak, wat koleksi..hihihi

Rara said...

kaknoi // hikhik . try lah . best tau . eh kenapa pergi office tak make up ni ? T_____T

Ynn. said...

rjinnyeeee nak mekap wekk ;p hihi syggg apesal tah comel sgt wallpaper bukan HK tu. rse mcm nk mintak gigi biru lah lepastu i set juga wallpaper tu kah kah kah

*sentiasa igt kn u la konon, wekkkkkk ;p

DuRiAn rUnTuH said...

ni baru nampk hp kitty rara tu secare dekat..hihik..memg comel lar..hihikk..kalo ade hp muke kite,baru nak beli..huhu..ape2pon wallpaper rara & syafi tuh memg ciut..hihi

Rara said...

ynn // ahahahaha . mesti lah kena rajin . haaa i love you lah ynn ! MEMANG COMEL OKAY . wekkk :P

Rara said...

durian // haha itu kena lah bukak kedai handphone sendiri , lepas tu create idea buat muka sendiri =D eee nakalnyaaaaaaaaa !

syg shira sgt3 said...

ayg . lawa la wallpaper kite 2 ...
so sweet ..

nggeeee , ayg jap lagi bb letak pic kawan bb taw .

syafiNshira said...

kalau dah pakai cat eyes 2 elok2 syg , nty kwa lak harimau ... hehehe , gurau2 jek

Rara said...

syafiiiiiii // eeii ! nakalnya nak suruh ayg jadi harimau ! aummmm ! =P

ok ok nanti letak pic zulhakim dekat myspace okay ? =D

adoraBELLE said...

aritu ibu i belikan 2 cat eyes tu.
i dah try pakai dah tp still xleh challenge my all time favourite anna sui ngan lancome.
ngeee :D
tp kire oklah bley pakai hari2 pegi kelas.

aww! tasabar nak balik Uni. :)

-N e Y r A- said...

i bkk blog dearlova tu... jatuh haty!

Rara said...

yasmine // haha u boleh lah orang kaya =D haha . i nak mintak mama belikan satu pun macam tak berani sebab fikir pasal next year ni

^-^

Rara said...

eyra // hihi blog Lisa memang sweet !

adoraBELLE said...

ish. manade kaya..
itupun ibu & aunties yg belikan..
nak i yang beli sendiri tunggu i keje la jawapnyaa..
ecece..merancang utk taun depan.
gud2..:)

Rara said...

yasmine // hee :P sekarang ni i dah mula berjimat gila . err =.=" kategori kedekut pun boleh jugak . kah kah kah . malas dah nak tunggu lama , takut benda tak diingini berlaku . so i & syafi decide , tahun depan je taknak tangguh dah :) after dah selesai , nak shopping barang rumah kah kah kah

-N e Y r A- said...

a'ah. berjam2 i ngadap blog dea tau

Lisa said...

yay dah selamat sampai.. enjoy ur stylus.. tp cam panjang kan pen stylus itu.. kekadang lisa rasa cam annoying nak bawak huhu

Rara said...

Lisa // aah , macam panjang sangat , lagi2 untuk handphone Rara tuuu . tapi tak peduliiiii ! sebab comel ! =D

nanti Rara nak beli jugak lah DSL ='(