Sunday, June 21, 2009

Kitty Poketto


Petang semalam Rara keluar dengan Mama. Mama nak
cari tissue stand dekat 2N shop. Selama ni shop tu macam bosan
sebab jarang ada Hello Kitty item. Sekali pergi, banyak sangat
Hello Kitty item Tapi yang sedihnya, banyak sangat yang terlalu
fake. Nyampah ah. Boikot kang baru tahu. Nasib baik ah shop tersebut
favourite Mama. Pinggan mangkuk apa semua dekat situ semua
comel. Macam - macam design ada. Barang dapur banyak ah
Dah macam makcik - makcik ke apatah bila pergi shop tu. CEH.


Rara dah ada Hello Kitty Case ( 5 pocket ) Setiap pocket ada
gambar Hello Kitty berlainan design. Sumpah comel. Anda nak
Pergi cari sendiri. Harga pun very affordable RM5 only.


Sebenarnya semalam ada beli dua jenis case Hello Kitty jugak.
Tapi satu lagi tu dah bagi dekat adik. Again. Kakak terbaik ah.
Dah dah. Takyah nak comment email mintak jadi adik angkat,
takyah. Malas ah nak layan. HAHAHAHA hina betul perangai.

( Item tersebut hanya pelakon sampingan untuk gambar )

So far, belum letak apa - apa item lagi. Nanti ah kalau dah ada
barang comel ke apa baru nak letak. Kalau nak letak benda
merepek tak guna !@$^%& baik takyah. Buat semak nanti.
Bilik Rara mana boleh semak apa semua, always kemas, tell you

Nak pergi Jusco pleaseee. Mamaaaaa, nak pergi Jusco

Take care darlings. Adiosu

23 comments:

-N e Y r A- said...

cumey. sumpah cumey. hahaha. semalam i pegi living cabin..jmpa tabung HK. cumel nye lah. adoyai. tapi tak minat. hahaa. i lg minat nak bli HK item kat metro point kajang. hak3. kedai tu banyak brg HK. grrrr... geram tgk seme pink. im not so addicted with HK but i love pink. hahahah..



p/s: u ni tak abes2 ngan jusco. pasni konpem jusco amek u jd duta. haha

Mieya said...

Disebabkan mieya rase mieya comel, so haruslah kene comment entry ni kan?
Haha.

Comel lah HK case tu.
Kak Rara syg,mieya teringin nak masuk bilik kak rara :DD

Rara said...

eyra // living cabin ? tabung HK yang mana ey ? i ada dua coinbank HK from living cabin :)

metro point kajang ? err kawan baik i masa kerja dekat foto zoom dulu pun selalu pergi sana , but now lama dah tak jumpa dia =.=

hoii jusco dekat tempat i ni sumpah best . betulllll . tak tipuuuuu . besttttt :D

Rara said...

mieya // hahahha aik ? mieya dah ada twitter ke yang ?

teringin nak masuk ? cepat ah datang jb . hee :P bukan setakat masuk , tidur sekali pun boleh . ahahah tapi tidur dekat bawah , takleh dekat atas katil . bluwekk =P

Mieya said...

Belum ade lagi.
Baca twitter kt blog kak rara ni haa :D

Ape?
Tidur kt bawah?
Eh mana boleh.
Tetamu kene layan dgn baik tau Kak Rara.
Tak boleh bg tidur kt bawah.
Kalau tuan rumah tidur kt bawah takpe.
Haha :P

Rara said...

mieya // oh ingatkan dah ada . kalau dah ada jangan lupa bagitahu . and i will follow yours back :)

ok ok nak sangat tidur dekat atas , boleh . atas bumbung okek ? =D

Ynn. said...

hoi apasal comel sgt bilik u neh? i nk tido sebelah u hahaha ;p
wek ;p

oh tu la asik jusco je nnt pindah la sana bawak smua katil kah kah kah

Rara said...

ynn // hahahaha mana ada comel sangat . wek . i teringin ni nak tengok bilik u . tak pernah dapat tengok :(

amboii . i tau u jeles sebab tmpt u takda brooch comel yg murah :D

DuRiAn rUnTuH said...

letak lar kad2 syafi bagi..emm,ade ker??hihi

Rara said...

durian // haha mana ada . tunggu ah nanti . letak kad kahwin je semua kah kah kah

-N e Y r A- said...

deary rara;
ntah la. kecik2 je tabung tuh. cumel. ahhaha. HK merah ngan HL pink. ade 2.

haha. jum pegi metro point.. haha

cis cis. best? nak pegy!

Rara said...

eyra // oh i know . i ada tabung tu . plastik , kan ?

metro point =.= ei tak best ! dulu i kalau kena kerja dekat situ , mesti bengang gila :(

sickchild said...

aku ade banyak gak.
tapi dah sedekah kat kawan kawan aku.
kat sabak bernam mende2 camni murah wehhhhh. MURAH GILA.

Rara said...

eny // serious ? apasal kau suka bersedekah ? kalau nak sedekah pun , sedekah dekat aku ah T______T

nurulnadiaismail said...

:D hi rara

CikYana(",) said...

hii rara
comei nye hello kitty stuff
:)

YnaaOhYnaa said...

babe.. sory lmbt reply.. nk mtk tlg pe yunk?

Rara said...

cikyana // hahahahha comel kan kan kan ? :D

Rara said...

nadia // hye babe !

Rara said...

ynaa // nak mintak tolong belikan cd sims ! ;(

-N e Y r A- said...

yup. plastik.

yess. p metro kajang lg bosann. ahah

Rara said...

eyra // hihihi . u nii . eh eh i dah tengok eraser HK tu tp lambat sangat loading , takleh nak bukak habis =.=" faham2 lah kan , broadband user !

-N e Y r A- said...

haahaha. biasa la. berukband kan. hik3. :)