Thursday, June 18, 2009

Nekkuresu


Ingat lagi tak before Rara family naik KL,
kitaorang ada pergi Jusco Bukit Indah Selain brooch,
Rara ada beli item lain jugak tau. Nanti nak borong brooch lagi.
Nak tengok kalau - kalau ada new stock ke apa Hehe

( Tindik telinga banyak - banyak tapi tak pakai earing. Apakah ? )

Hello Kitty earing ni bersaiz sangat kecil Geram tengok.
Ingatkan nak grab nyummy earing like biscuits or cake,
tapi mahal sangat, tak berapa nak berbaloi. Sebab earing tu very the
plastic RM4 per pair. Rara lebih suka earing bukan plastic,
sebab tak mudah patah or rosak Nasib baik comel. Nasib baik.

( Dah banyak dah collect necklace. Sumpah sangat comel )

Rara masuk favourite shop, mesti masuk Ceh. Lupa pulak
nama shop tersebut Nanti ah bagitau kalau ingat okayyy Nanti.
Entah bila punya nanti err.. Nak kena Rara ni T____T Ayyookk
Shop tersebut tengah sales, Buy One Free One. Seronok
Barang dah ah murah lepas tu main free - free pulak
Macam bear necklace ni, harga cuma RM13.90 tapi dapat dua.
Lagi satu necklace dah kasi dekat adik. Kakak yang baik. Cis.


Adik beli dekat R&R Pagoh kot. Tak sure dekat mana tah.
Yang warna pink tu adik bagi Rara. Adik yang baik sometimes.
Sekarang ni dah banyak pen berciri comel. Kalau masa sekolah
dulu ada pen macam ni kan seronok nak pergi sekolah. Ni asyik
nak ponteng pergi Cyber Cafe sebab tak ada mood dekat sekolah
Kadang - kadang lepak dekat Jumma ( yang mana dekat area
Setiawangsa, pasti tahu dekat mana ) Err. Cerita di atas tak ada kena
mengena dengan owner blog. Harap maklum.

Take care darlings. Babai

32 comments:

DuRiAn rUnTuH said...

hamboi2..barang comel2 lar..geram kite tgknye..hihikk

Rara said...

durian // hihihi :P comel kan ? eh eh best tak pakai toothbrush holder ? ngee

chokilala said...

hello kitty warna hitam? ni jelmaan pak itam dalam bentuk hello kitty ke? haha. sangat jahat betul i ni. haha. ampun pak itam!

Rara said...

chokilala // hahahahha . i budget macam nak ala - ala MAC tu . wkaka . i kahwinkan u dengan pak itam tu kang :P

syafi n rara 4 ever said...

lawa nyew item2 ayg , sry la syg , bb xpasan ayg pakai rantai tddy bear 2 ..
so sweet la yang


hehehe .. comel pen2 yg adik beli , xlama lagi adik lak ikut ayg ..

hehhe suke sgt brg comel2

Rara said...

syafi sygg // heee nanti kalau kahwin , ayang bawak semua barang2 ni boleh , kan ? =.=

adik memang dah ikut , nyampah dekat dia . hahaha

syafiNshira said...

dah kawin nak bawak sume brg2 cute 2 ??
blh la syg , tak salah pun , blh bb maen jugak hehehe :))))

Rara said...

sygg // aikk ? nak main hello kitty ? heeee bb niiiii kang ayang suruh pakai kain batik dengan tudung kanggg

Izzati Hazwani said...

ouh
wani ade necklace kepala hello kitty

Rara said...

wani // kakrara pun ada :) badan hello kitty sekali pun ada . kakrara dah ada 3 hello kitty necklace :P hee

syafiNshira said...

hahah, kalau pakai kaen batik n 2dung baek bb suh ayg , kan nampak cute jerk kan syg ...

ngeee ...

Rara said...

syafi bucuk // ngee ayang memang dah biasa pakaiiii . hahaha . bluwek =P nanti ah dah kahwin baru boleh . tapi tak nak selalu ! :S

Ynn. said...

eee comelnyeee aah la mcm mac je hik2 ;p

wohh cik cukis ni ade pape ke asik sebut pak itam je? kah kah kah ;p

Rara said...

ynn // kan kan ? ee i sukaaaa . ada cake and biscuits lagi best tau . comel sangat . nanti nak beliiiii

cik cukis baru kejap tadi mintak no phone pak itam . habis ah mak idah marah kah kah kah

myzatulHanim said...

rara kitty.
dl i suka kumpl neklace.
bnyk gak.
tp skrg mcm dh miskin sikit.
so, xde bli lg. :(
kl pergi time square mmg rambang mate.

Rara said...

hanim // haaa ! tu lah . i love timesquare so much ! =D sebab ada banyakkkkkkk necklace sweet sangat ! :P

-N e Y r A- said...

lamanya tak lepak jumma...hahaha

Rara said...

eyra // eh babe , you pernah lepak jumma ke ? hee :P

serious tempat tu mula2 i benci sangat , but then , kawan - kawan ramai suka lepak dekat situ , terpaksa follow . kalau ada apa apa hal selalu kena pergi situ . haaa my kenangan masa sekolah ! :P *erk . macam kantoi je !

manje said...

hey dear, u know, i tot ade another blog same like yours.
haha..
i tot it was you la~
candyfloss jgk..

Rara said...

manja // haha yang mana ? yang mana ? sebab i memang ada buat blog lain jugak , tu tempat test templates hehe :D

manje said...

here you go
hehhehe

http://little-candygurl.blogspot.com/
colour jew same..

Rara said...

manje // hikhik . i tahu dah blog dia . and dia selalu datang sini :) i pun tak tahu why mcm sama . hahaha

-N e Y r A- said...

rara sygg;

hahaha itu tempat lepak i ngan kakak i la weyh. sumpah i bosan masa mula2. i slalu lepak sampai pagi. *ops kantoi.* hahaha. actually, i slalu pegi CC kat atas tuhh. kakak i gila main game. slalu pegi kul 2 or 3 pg untill 6 or 7 pg. kdg2 i terlelap teman kakak i kat CC. hen pg2 lepak jumma mcm kitorg nak pegi jogging rus pg tuh. hahaha. u nak tau? org kedai jumma tuh pon da knal ngan kakak i. mke kitorg jek. but dah lama ah tak lepak since my sis bz shooting jek.

Rara said...

eyra // ahahaha . CC dekat atas tu memang ah tempat port lepak . haha . i dulu masa zaman sekolah pun dekat CC tu je . tah2 kita pernah jumpa cuma tak kenal kan ? HAHA masa tu i memang famous ah . cakap je Shira , budak2 kenal ah . ceh tiptop ah konon . masa tu zaman nakal . sekarang sumpah zaman comel dah kah kah kah

-N e Y r A- said...

rara sygg; hahaha zaman cumel? boleyh lah cumel. oh ye? entah2 duduk sebelah2 juga tidak kenal dlu. hahaha. i lama da ta lepak sana. lama ta balik setiawangsa. hahaa

Rara said...

eyra // tu ah kan . hahahahaha . dulu i online dekat cc tu bukan tau nak buat apa pun . myspace je , itupun bosan gilaaaa . maklumlah , free je hee :P

-N e Y r A- said...

free? menagapa kah?

Rara said...

eyra // haha . free lah . sumpah . kalau i datang tak pernah kena bayar :)

-N e Y r A- said...

ni yang jeles. i slalu dapat diskaun ta penah dapat free. hahaha. kdg2 do jek atas kerusi. mcm takde umah je. semuanya sbb teman kakak gila main game pe nah. layan mespes diek lg...tyme tu i tak aktif mespes. haha

Rara said...

eyra // hahaahhaha masa tu umur u berapa ? i selalu dekat CC tu pun since form 2 - form 4 je .

-N e Y r A- said...

konpem ah bukan masa muda mudi. masa remaja. hahaha. dr umur i 18 taun. hahaha. so, kesimpulannya kita ta pernah jumpa kot. HAHA

Rara said...

manja // haha yang mana ? yang mana ? sebab i memang ada buat blog lain jugak , tu tempat test templates hehe :D