Sunday, June 28, 2009

Nuffnang


Tengahari semalam, Rara decided nak tekan cashout button
dekat Nuffnang. Cashout untuk pertama kali adalah satu keadaan
yang excited bercampur takut. Takut sebab earning tak banyak.
Cuma RM100. Bagi mereka yang menganggap RM100 itu jumlah
yang kecil, tolong jangan memperkotak - katikkan entri ini. Ia adalah
satu jumlah yang agak besar untuk Rara memiliki sepasang heels.
Heels untuk apa Okay, Rara memerlukan heels untuk wedding day
Efa ( my future sis in law ) nanti. Ini penting. Rara mahu nampak vogue
pada hari tersebut untuk membuat Syafi lebih sayang dari biasa.
Sekarang ini pun, Syafi dah terlalu sayang Tapi mahu lebih sayang lagi
Pheewwittt Tolong ambil perhatian, Muhammad Syafi


Berblog tanpa menggunakan Nuffnang adalah satu perkara
seperti mandi tanpa sabun Err.. ataupun seperti pakai kain batik
tanpa mengenakan seluar dalam Baiklah. Itu lucah. Tak patut
ada dalam entri berharga RM100 kali ini. Itu untuk next entri. Oh, bukan.
Tak ada. Tak akan ada entri lucah di blog gula - gula kapas. Tak akan.
Bagi orang - orang kaya yang tidak menggunakan Nuffnang sebagai
sumber pendapatan di blog, itu hak mereka. Duit mereka yang bertimbun
dalam bekas guni dalam stor tak akan habis Jadi mereka sama sekali
tak perlu khidmat Nuffnang. Kau takyah buat apa - apa pun.
Cuma meletak codes Nuffnang visitor akan click iklan tersebut.
Dari setiap click itu, earning akan bertambah. Mudah sekali.


Selain daripada mengumpul earning, boleh jugak track
siapa yang keluar masuk blog. Ini sangat terbaik. Daripada sini
Rara selalu akan check setiap visitor tersebut. Berhati - hatilah.
Berhati - hati untuk apa Untuk setiap apa yang kau buat. Cewah.
Eh kau. Belum daftar sebagai Nuffnangers Cepat daftar NOW
sebelum Rara mendapat cek tersebut ada yang akan cemburu nanti

Jaga diri semua Babai

26 comments:

chokilala said...

kehkeh.. nangnak i gak yang hampeh. lepas blog down aritu terus xdapat kempen dah. hehe. lama lagi la baru i dapat cashout. hehe. tahniah dah banyak dpt rarakus ^_^

Rara said...

chokilala // thanks mrs fashar ! takpa kejap je tu , sebab blog u ramai visitor nanti mesti ada campaign balik . blog i ni tak berhenti2 campaign. skrg ada dua campaign masa tengah malam =P

Mieya said...

Okay , mieya da jelez :P

Rara said...

mieya // baik pergi daftar sekarang :P

CikYana(",) said...

fuyooo manyaknye rara dpt
cikYana bru dpt collect rm2.25
cikYana bru daftar nuffnang 2 pd 14/6 yg lepas

uwaa sgt jeles nie

Rara said...

cikyana // eh eh kira okay lah tu tau . ada orang dah daftar berbulan - bulan tapi cuma 25sen . hihi =P

♥.misz luna.™ said...

huhu..
dr bln dua huda gn..
smp skrg x pnh earning ape2 pn..

aiseh~~
malu la plak ade nme kt situ..

Rara said...

huda // tak pernah ada earning ? huda jarang berblog walking kan ? =P hihi takpa , insyaAllah nanti ada lah tu . Rara start guna bulan Januari .

adoraBELLE said...

kenapa gambar i takde.
T____T

Rara said...

yasmine // sebab u tak visit blog i =(

Cik Mira said...

huhuhu i baru collect 28.89 je hahaha 50 pon xcukup lagi adoi

Rara said...

cikmira // u daftar nuffnang since when heh ? kena banyak sabar lah . kalau dapat campaign senang sikit . hihi =P

adoraBELLE said...

ish. hari2 i datang tau.
klik2 iklan lagik
majuk ah cmgini.
nuffnang jahat.

Rara said...

yasmine // hihi . you know what ? setiap kali i berborak dengan u or masuk blog u , i mesti teringat kawan masa dekat college . dia sama macam u tau !

nuffnang jahat , jadi merajuk dengan nuffnang tau , jangan merajuk dengan i =P

Adney said...

huhu.. sye punye nuffnang just singgit setengah jerrr..

ntah bile lah nak naik..

penamatnye saye buang je nuffnang tu.. hehe
neway, congrat coz get accumulate hundred yah? ;)

adoraBELLE said...

kenapa i teringat kat kwn u syg?
ape yg same?

Rantong said...

Salam ziarah. Blog yang menarik.

View Profile: Rantong™

megat said...

alhamdullillah. baguslah dah boleh cash out! tahniah!

sebenarnya boleh dapat lebih byk dari nilai tersebut jika berusaha utk mengkaji lebih mendalam mengenai SEO.

kalau bebetul RM500 sebulan pun boleh dapat. baguslah ini langkah permulaan yang baik!

ps - pening tgk cursor kepala orang hu3.

farah said...

wah,
banyak tu.

nanti dapatlah rara beli heels ya.

:)

Rara said...

farah // heels yang rara nak berharga RM159.90 . syafi , tolong tambah . hahahaha :P

Ynn. said...

hoi buat apa beli heels, baik belanja i makan hahahahaha ;p

wahh akhirnye u dh cashout ohh, bestnyeeeee i pn x smpai 50 lg =.=

Rara said...

ynn // belanja u makan ? ehh tahun depan i belanja blogger ramai - ramai datang makan . u jangan risau hahahahahahaha (dengan izin Allah)

ehh tak sampai lagi ? bukan hari tu dah RM37++ ke ?

pjan said...

waa sudah kaya nampaknya cik rara..rm100 is big for me..sapa nak bagi 100 senang2...

Marzuki Jalil said...

brape bulan nk dapatkn 100 tu?

-N e Y r A- said...

eh eh i nampak gambar i. haha. nuffnang i 25 sen. dah bertahun2.

Mushiekilla said...

mak oi....banyak nyer....

http://ala-hai.blogspot.com/