Thursday, June 18, 2009

One Utama


June 13rd, Sabtu. Hangout dengan family.
Jadi driver lagi Tapi tak boleh nak gantikan arwah Abah.
Bawak kereta pun belum mahir sangat. Tapi dah redah
merata - rata tempat dah. Takut nak drive sorang - sorang.
Kena selalu ada teman. Kalau tak, memang tak boleh drive.
Hati kecut ke apa ni Memang perangai Hagemaru ah Rara ni.
Tapi ada hikmah ah agaknya. Kang kalau berani sangat, habis
ah tak lekat kat rumah. Syafi pun runsing nanti kang, susah


Pergi OU, tak ada apa nak beli. Ingatkan nak beli The Sims 3
Tapi tak ada untuk laptop Semua game untuk PC. Ceh.
Cuba ah maju sikit, orang sekarang ramai pakai laptop apa
Lepas tu, semua macam tak tahu nak jalan mana dah.
OU tu besar sangat, nyampah ah sebab terlampau ramai orang
Kakak pulak ajak pergi Mydin dekat Subang. Seronok ah.
Mydin tu besar takyah cakap. Tapi lagi best dari OU tu. Cis.
Dekat situ ah jumpa booth jual cute brooch. Mahal RM3 satu


13th June, birthday Mia Masa pergi Setiawangsa hari tu,
melawat kawan - kawan Mama tu, ada singgah rumah Mia.
Tapi Mia tak ada. Cuma Mak dia je. Mama Syafi tumpang
solat dekat situ. Masa nak balik, Rara bagi sekali birthday
present untuk Mia Walaupun Rara bukan kawan yang baik,
jarang luangkan masa untuk kawan - kawan, tapi Rara tak akan
lupa birthday kawan baik sendiri Happy birthday, Mia

11 comments:

Ynn. said...

hoiii apasal entry pendek pulak? hihi ;p

eh ehh pc game tu pn utk smua jenis computer la kan? lappy pn bole msuk kan? ke owner apek tu ade ckp ape2?hik ;p

Rara said...

ynn // entri pendek sebab 13 June tu tak ada aktiviti sangat haha

i tahuuuu semua game tu PC game , tp apek tu cakap takleh untuk laptop . yg dia jual just untuk PC , kalau dekat laptop nanti takut takleh support , sebab dah ramai return balik CD dia, takleh install dekat lappy .

ღ~n0n0i~ღ said...

Ni rasa nak beli PC semata-mata nak main The Sims 3..
Eeeeeii..rindu sangat nak main The Sims.. rindunyaaaaa...

Ynn. said...

ohhh hihi kalo apek dh ckp mcm tu, kite ikut la ckp apek hik ;p

weh xde aktivity?tu la satu je pic =.= hik

DuRiAn rUnTuH said...

berjalan2+bershopping2=best!!~~

Rara said...

kaknoiii // tu lh psl. rinduuuu kan ? dulu rara main yg 1st punya sampai tak makan tak minum , lupa semua . arwah Abah pun join sama tauuu .

Rara said...

ynn // aah . kang i beli kang takleh main pun rugi jugak . dh byk kali beli cd sims semua tkleh install :(

i tgh update entri lain niii hihi

Rara said...

durian // aah . best best . hihi :P kalau ramai2 lagi best . kalau sorang2 pun best . asal shopping , apa pun jadi kan ?

dAyah said...

hurm. sampai sekarang belum jumpa lagi the sims 3. huhuhu

Rara said...

dayah // dekat ou ada . kawan i , ynaa dh beli dh :)

Mieya said...

Bejalan sakan betul :D