Tuesday, June 2, 2009

Rokugatsu



Masuk je bulan baru, mesti bersepah - sepah blogger buat title
" Goodbye May, Hello June " kan Bersepah. Tak percaya
Pergi lah blogwalking, google ke apatah. HAHAHAHA
Sapa buat, jangan terasa. Ini fakta realiti. Terima ah hakikat.


( Abaikan door frame berwarna hijau tersebut, belum cat )

Bulan baru, bilik pun nak baru jugak Rara dah pindah bilik
Bilik still warna pink, tapi ada dua warna. Soft pink hot pink
Nak kontra lah konon. Nampak tak Dari katil je dah boleh
tengok tv dah. Tak payah susah nak pergi dekat hall atau bawak
tv masuk bilik Menyemak pulak banyak sangat barang.



Bulan baru, katil pun nak baru jugak Bertukar dari single
kepada queen. Queen cukup dah. King Tunggu kahwin ah.
Nak katil saiz besar sangat pun nak buat apa Ceh.
Tak payah nak ego hipokrit konkrit apa semua, tak perlu.
Dah kahwin tak ada maknanya nak tidur jarak 15cm dari suami.
0.1cm pun belum tentu ah, kan Ecececeh. Takyah tipu, takyah.
Melainkan saiz suami anda tu bersaiz.. err.. agak besar. Itu terkecuali.
Atau anda dah terfikir ada anak empat lima orang lepas tu ajak
semua anak anda tidur sekali dengan anda suami isteri HEHEH


( Again. Abaikan warna door frame tersebut )

Dressing table memang sentiasa meriah Mesti ada cawan
Dah buat air dekat dapur terus masuk bilik. Bila dah habis minum,
letak cawan dekat dressing table buat perangai gasak tak tahu.
( Tolong tengok Hagemaru kalau tak faham )



Sekarang ni masih lagi kemas apa yang patut. Masuk balik baju
dalam almari. Memang ambil masa ah. Always nak tengok laptop.
Lepastu terus malas dah nak sambung kemas. Perangai.

Okay dah tak tahu nak cerita apa. Sakit kepala Babai

23 comments:

syafi syg mywife said...

ayg , cantik nye katil kite ...
klau ad hello kitty , muat ke bb nak tdo nty ??
heheh .. :P

tersusun ayat makeUp ayg ... meh nak sepah kan meh :P

cak nampak bilik air ... bilik air pun cantik ... :P

Ynn. said...

sygggg, bedsheet u lawa sgt smpai rasa jeles nk curi bwk balik rumah hihi

i pnya katil yg dkt blik i tu pn mcm tu cuma kale itam hihi

comel la bilik u =.= nak nak duduk dkt bilik u la hik

Rara said...

syggg // katil kita ? aik ? bila bb jadi rakan kongsi ni ? wek wek =P err . mesti boleh punya . kitty tu ayg letak tgh2 . hahahahahaha

dressing table memang kena selalu tersusun. tu penting. nanti bb jangan nak buat sepah. ayg potong tangan kang . hee . eh eh , nampak ey bilik air ? wek =D

Rara said...

yiyin // bedsheet tu mama belikan dekat carefour wangsa maju . u try lah cari dekat sana . ada macam2 bedsheet . tapi kalau nak beli banyak2 ke apa, kena tunggu jusco membercard sales . murah gila :P

ey ey ? katil kita sama ey ? sebenarnya katil ni pun color hitam tau . tapi i mintak tukar white color sebab tu lamaaaaaa gila nak kena tunggu :(

mana ada comel =.= tak siap lg ;(

♥ Aisyah Sinclair ♥ said...

rokugatsu = bulan enam =p


comel lah bilik tidur. >.< sume pink. boleh lah adik i geng dgn cik rara kite ni. :P

Rara said...

aisyah // yes dear :) bulan enam .

eee belum siap lh yang knp ckp comel =.= hehehe . adik u suka pink ey ? :D

CikYana(",) said...

wah lawa lah bilik tidur rara

jeles nye

sweet jer :)

Rara said...

cikyana // hihi . thankyou cikyana :) keselesaan tu penting untuk bilik tidur . hee

Addeena Dzakwan said...

tergugat iman tgk pink, aww:D

Rara said...

deena // jangan . nanti susah . HAHAHAHA tahan iman , tahan iman :P meh datang rumah i meh . kita bermain bersama !

DJ Farahani said...

pindah bilik?wah,cutenya bilik kak rara!tengok HK dia yang besar tu.hik.soft n hot pink,okey apa?hehe.koleksi kakrara pun tersusun.kih.kemas betul.ya,betul kata akak,boleh tengok tv!curik-curik lagi.hihi.

Rara said...

farah // nak curik2 apa kah ?

DJ Farahani said...

Curik-curik tengok tv.hik.bolehkan?haha.

Rara said...

farah // buat apa nak kena curik pulak tengok tv ? lol

Mieya said...

Lawa nyeeee bilik.
Saje nk bagi jelez kan.
Heish.

Eh eh,nak bermain ape dgn Kak Deena tu?
Haha.
:Pp

Rara said...

mieya // eh eh buat apa nak kasi jeles ? HAHAHAHAHAHA :P

hoi hoi , nak bermain dekat dalam bilik lh kan banyak permainan neh . wkaka

DuRiAn rUnTuH said...

aloha!!
comel lar bilik rara!!
rase camn nak kongsi bilik..
boleh tak?
hihi

Rara said...

naz // eh betul ke naz ey ? :P

nak kongsi bilik ? mana boleh . paling anti kongsi bilik ni . ahahahahaha

cujie said...

woi kalau akak mu yg cute ni balik anak beranak...mana mau kau campakkan kami nih... udah takde katil mahu tido...

sedangkan bukan engkau tak tahu, kakak mu yg cute lagi miut ini tidak boleh tidur diatas toto beralaskan lantai nanti bertambah sakit tulang belakangnya itu...

sungguh kijam ko ni tau!!!

Rara said...

cujie // tido dekat bilik adik lh . apa lh =.= bilik adik katil besar jugak .

DuRiAn rUnTuH said...

aah,naz nih,,,kihkih..
anti-kongsi bilik?
hihi..

Rara said...

naz // aah . rara anti kongsi bilik . tak suka :S

gadess niza said...

wahhh gyle tantekk
ur room eh pnuh color
pink. if i dpt g umh u
sure i tanak blk. ahaha.
;]]