Thursday, July 23, 2009

City Square



Lepas balik dari rumah Pak Itam perut dah kenyang,
kitaorang semua bersiap untuk bershopping di City Square.
Sebenarnya kitaorang bukan nak pergi City Square pun, tapi
dekat JB ni ada satu je cawangan JCO Donut. So terpaksa jugak
pergi City Square yang kiranya hujung bandar Johor ni.



Ini sebelum pergi. Muka berseri tak ada fikir akibat kalau pergi.
Kepenatan jangan cakap. Dah lah kena drive lebih kurang 40minit.
Lepastu nak berjalan dalam bangunan yang besar tu. Amboi.
Bersiap paling awal, lepas tu sanggup tunggu orang lain bersiap.
Dalam hati cuma fikir, bila lagi nak dapat pergi jalan-jalan dengan
kesemua orang tersayang. Mak, Kakak, Angah BF, Adik, Haikal,
Alesha yang paling penting, Muhammad Syafi. Hehe.



Siapa Muhammad Syafi ni ; Readers baru bertanya. Eceh.
Macam lah ada readers yang baru lama padahal blog ni macam
syok sendiri tak ada readers. Jeng jeng jeng. Muhammad Syafi yang
handsome, comel, kacak.. ohh segala-galanya dihatiku



Masa ni memang dah bosan entah taktahu nak buat apa
Semua orang bersiap lambat macam mak datin nak pergi candle
light dinner
. Syafi pulak memang gila camera sejak I gila menjadi
photographer. Eh, tak ada camera mahal, malas nak beli, baik
beli barang hantaran untuk Syafi nanti. Ceh.





Hehe. Keluarga bahagia. Ahmad Haikal, anak buah kesayangan
I dipinjam oleh Angah Abg Azam. Err. Abg Azam ye sekarang.
Dulu Abg N. Dah tak ada dalam senarai keluarga dah. Abg N boleh
blah sekarang. Hikhik. Semua orang yang sedang membaca wajib
doakan diorang ni happy forever tau. Kalau tak, esok sembelit.





Alesha dah pandai jalan. Dia jalan terkedek-kedek. Habis
semua barang dalam rumah dia selongkar. Bila jumpa laptop,
Alesha yang nak online dulu
. Orang lain kena beratur. Hehe.
Sepanjang jalan-jalan dekat City Square, Syafi rajin dukungkan
Alesha. I dah dukung sampai lenguh tangan. Alesha tak nak duduk
diam. Dah lah pantang nampak orang makan minum, semua dia nak.
Kuat makan. Apa orang suap semua dia bedal. Comel gila perangai.

Barang shopping ? Lain entri.

Okay nanti update lagi, insyaAllah. Babai

7 comments:

Ynn. said...

ehem2 takde readers konon, abis i ni siapa neh? HAHAHAHHAHA *emosi haha.

hoi dh pndai guna emoticon balik neh HAHAHA mst i dh pengaruh u dah kan :P

ehem2 tu lah abg baru yeyy? abg azam nk signnn HAHA

Rara said...

ynn • eceh . u ke readers i ? i rasa fuad lah readers i :P eh , fuad pulak . syafi ah neh :P kah kah kah *syafi kirim salam dekat faweez aka fuad .

hoi u ah hari tu ajak i main emoticon terus i pun join . pengaruh besar ah u neh .

nak sign buat apa ? bukan artis . tapi suka gila buat lawak . sakit perut gelak :O

Cujie said...

korang sakan amik gambo dgn anak aku...
aku maknya korang tak amik gambo...
ini tak adil.. bluwek

Rara said...

cujie • mak diorang dah tak comel , nak buat camana :P camera tak nak terima . wek

sickchild said...

haha
'Kalau tak, esok sembelit.'

cam kenal je tagline wuakakakakakakka.

weh gila comel.
rara kau nampak matured gila duh. hihi.

aku pna gak gi city square.
dekat gila an ngan danga bay.
huu.
aku tak suka sgt gi situ sebab cam banyak mat rempit je.

btw ; COMEL

Rara said...

eny • hoi tagline kau kan berak hari-hari tak basuh ?

weh aku memang ah dah matured . 21 okay =P sebab tu aku memerlukan heels berharga RM79.90 yang menjadi idaman kalbu . kah kah kah

dekat gila dengan danga bay ? boleh lah kira dekat jugak , lagi dekat dengan check point to singapore . sekarang dah kurang mat rempit dah . mat rempit semua dah terjun laut kot . wkaka .

thankyou eny . aku tengah sakit ni :(

Mieya said...

Okay,seperti biasa.
Sweeeeeeetttttttttt :P