Friday, July 31, 2009

HK Shower Gel



Ada sedikit pengumuman dekat sini sebelum memulakan
entri baru. Next week maybe I akan ke Singapore lagi.
Bergantung kepada pihak MCYS Heritage Gallery lah, sama ada
cepat atau lambat approve application tu. Application hari tu
dibatalkan terpaksa buat yang baru. That's why banyak kali
kena ulang alik from JB to Singapore. See Betapa susahnya nak
buat tuntutan CPF orang yang dah meninggal dunia, yang tidak
menamakan sebarang waris
. Kena pergi court, kena
buat itu ini. Pfft. Terpanjang pulak intro kali ini. Okay mari pendekkan,
sesiapa yang nak minta tolong belikan apa-apa, boleh membagi comment
di rumah kecil bawah mana-mana entri. Ecewah. Postage dibuat
mengikut kehendak sama ada pos ekspress atau pos laju, but I prefer
to choose Pos Laju lah. Terjamin.



I got Hello Kitty shower gel Size sangat kecil, senang nak bawak
pergi mana-mana especially travelling lah. Harga sangat reasonable.
Yeah. Rara tak akan beli if harga tak reasonable, that's me.
Shower gel tersebut berbau Strawberry



Hoi Rara apa ni asyik kena tipu Mengucap panjang anda.

Alhamdulillah. Pandai pun mengucap Senang nanti masa hari-hari
terakhir. InsyaAllah. Hehehehehehe. Pantun dua kerat;
Jiran sebelah pakai bikini, yeay yeay anda kena tipu lagiiiiiiii
.
Mari I buat correction: Ini adalah pen yang memiliki bentuk badan
ala-ala showel gel or shampoo. Jangan marah haa.



Entri kali ini berciri stationery of course its Hello Kitty
Hello Kitty yang berdiri tu apa Its a sharpener Sweet kan
Habis kalau letak dalam pencil case, macam gemuk sikit tapi
kira muat lah kalau sumbat jugak. This one my lil sis punya.
She also fall in love with Hello Kitty already, hey, my mom too



Pensil case macam ni I suka sangat masa primary school dulu tau.
Tapi masa tu macam tak reti sangat nak mintak Mama or Abah
belikan stationery yang bukan-bukan. Apa yang arwah Abah pilih,
itulah yang I pakai. Bila dah masuk mid sem, mana ada pakai pencil
case dah
. Pergi sekolah bawak pen, pencil, ruller rubber je.
Teruk betul perangai, malu nak mengaku. Hehe.

My beloved Muhammad Syafi nanti Ayang kasi phone number
rumah Mak Mah you can call me at there. Don't worry sayang

Next entri ada lagi Hello Kitty item. Tata sweety

25 comments:

nurulbalqis said...

Baru ingat nak belikan shower gel tu, rupanyaa pen.. Hahaha..
Notty Kak Rara!
Tak baek tau ;P

taz said...

weh. bg adik i je la sume tu u bukan budak sekolah haha

sickchild said...

rara stationery tu bape rara?
nak!

aku nak beg yang rm3 setengah tu skali. hihihi nak nak nak nak =)

Rara said...

balqis ♥ hehe comel kan kena tipu macam tu ? bluek =P

Rara said...

taz ♥ hihi . mana boleh . tu adik i punya =D

thejijie♥ said...

comeeyyynyer lah hello kittyy hhehee

Rara said...

eny ♥ stationery tu dalam $7 kot . dalam RM15 lah kot . kau serious nak ke ? fikir dulu tau . nanti aku nak pergi lagi dua hari aku bagitahu =)

bag tu ? okay boleh bolehhhhh . cakap je nak berapa hihi .

Rara said...

jijie ♥ mestilah comel . kalau tak comel , tak akan menjadi kegilaan pada i tau =9

sickchild said...

woi boleh tahan harga dye an.
hihi shopping banyak kau tak ingat dunia. hihi.

aku nak bag aku nak bag!

Rara said...

eny ♥ aah sebab termasuk sharpener tu semua . satu set =)

aku shopping sampai lupa diri weh . amoi tu gelakkan aku je . aku dah bayar tapi ambil lagi barang & bayar lagi . banyak kali aku buat macam tu . hehe .

nak bag eh ? satu ?

i love u syg said...

alolol , comel nye , bb nak jugak ?

hehe :P

ayg ayg , nex week bb nak ikt taw g sgpo ?yea yea ....

comel la brg2 hk ayg ,jg elok2 taw

Rara said...

syafi sygg ♥ bb nak yang mana , sayang ? hihi

next week nak ikut ? masuk dalam bag eyh ? yes ayang akan jaga elok-elok tau

Ynn. said...

syg ape ni asik kene tipu isk +_____+ hoi u bukan nak buat apa semua stationery ni baik bagi i, igt tau lg seminggu je i free *nnges.

BHAHAHA syf muat ke masuk dlm beg bluekk :P

Rara said...

ynn ♥ apa seh u ni asyik kena tipu dengan hello kitty ? T___________T hoi adik i lah guna semua stationery . ala i nak menangis jugak nanti siapa nak temankan i berbual ? =(

syf ? kita bocorkan cucuk pakai jarum lah lepastu lipat-lipat kasi masuk beg :Pp

Cujie said...

ihateubutiloveu...

geram je asyik kena tipu...

Rara said...

cujinana ♥ hikhik padan muka . bluek =Pp

norciwek said...

huh? peminat hello kitty ek u nie?
huhu bagus bagus. jage leklok yee.
btw, nice blog u have rara :)

Mieya said...

Hoi ape ni , suka tau bg org rasa tertipu.
Haha.
:D

ayg noty said...

ahahha , bb pun turut kena tipu , chis , xbaek tipu taw :P

adesss ...malu2

meh nak kiss meyh ... mwahhhhh mwahhh mwahhh

Rara said...

norciwek ♥ hello kawan sekolah lama =P hihi . yes i minat sangat dengan hello kitty ! eh u ! thankyou dear :">

Rara said...

mieya ♥ hoi siapa suruh kena tipu . wkaka =D

Rara said...

bby ♥ sayang, macamana boleh kena tipuuuuuuuuuuu ? siapa tipu niiiiiiiii ? ishk !

hihi . muah muah muah =*

didi said...

daku tertipu. tskk tskk.
si rara ni memang nak kena cubit kuat kuat ni. ahaha. mati mati ingat shower gel. memang dah nak kirim belikan didi satu dah.alih alih pen, terus cancel.

hahaha =D

Rara said...

didi ♥ hihi comel kan kena tipu macam tu ? bluek ;P

kalau betul-betul shower gel , mesti best kan ? T_______________T

KIttyPiggy said...

I got the sharperner also o ^^