Thursday, July 30, 2009

Kitty Melody



Eh hello hello ( Versi Azwan Ali kesayangan ramai )
Amboi amboi amboi. Jangan tak tahu I tak suka betul cara dia tu.
Suka sangat mengata orang bukan-bukan I don't loike lah you all.
Tapi tak kisah lah kan, itu hak dia, mulut dia. I malas ambil tahu.
Eh ehh jom hello hello dengan Hello Kitty



Ini ini ini Rara beli dekat Mumu Ya shop tu lah. Shop yang ala-ala
present4them tu. Item dia banyak Hello Kitty lah berbanding
Little Twin Stars Cinnamorol. Masa dekat Singapore hari tu, Rara
rasa sesak sebab semua duit dollar letak dekat dalam pocket Rimas
sebab duit kertas semua dah berlipat-lipat, bercampur dengan syiling.



Sebenarnya, sebelum beli this wallet, Rara fikir dua tiga kali tau
Tak sure nak beli atau tak nak. Tapi Juju suruh beli dengan reason
takut nanti menyesal Eceh. Pandai dia suruh Rara beli
no regret. But, thankyou to her lah sebab memang patut beli. Yes.



Aik Tiba-tiba ada My Melody kan My Melody pun dibeli
di shop yang sama. Seller sangat nice memahami. Cuma yang rasa
tak selesa, shop dia kecil sangat macam present4them dekat
Sg.Wang Plaza. This one pilih yang plastic je sebab Rara tak berapa
suka My Melody. Tapi sebab dia comel macam Hello Kitty jugak,
grab je dia sebelum dia dirampas oleh orang lain. Hehehehehehhe.
After that, Rara dah mula suka My Melody jugak, cute what



Eh tengoklah pink dia How sweet kan Memang layak berkawan
baik dengan Hello Kitty. Hehe. Hidung pun sama yellow color.
Cuma yang lain.. err.. guess what My Melody ada mulut, tapi
Hello Kitty tak ada mulut. Tsk. Sedih tak

Nanti Rara update lagi bila suka. Eceh. Poyo betul. Babai

16 comments:

Luth Textile said...

semua barang comel2... sayang ke tak nak guna?
hehehhe..

Cujie said...

hah mesti tak belikan apa² utk kakak mu yg comel ni...

Rara said...

kak cujinana • ala , lupa seh . dekat sana macam lupa semua keluarga dekat tanah air *ayat tak boleh blah . haha

sickchild said...

wehhh gila comelll dohh.
plastik lagi tahan woo takde risiko pecah aku rase.
hihi gerammmm!

Rara said...

eny • plastic macam sedikit tak best aku rasa . lagipun senang dapat :P kalau glass kan macam best sikit . hihi . apapun , tak kisah lah asalkan comel . kan ?

sickchild said...

hahaha.
mane mane pun best asalkan comel.
hihi geramnyaaaa!

pasni hidup rara penuh dengan mende yang comel2.
cutenya.

Rara said...

eny syg ♥ geram kan ? kau kan dah pergi bandung , jom lah pergi singapore pulak . shopping dengan aku meh =P

ala , sebab aku tak comel kena lah beli benda comel . kau dah comellllllll !

syfi syg shira said...

eh ayg nie , ayg comel la ,ayg suke sgt rendah2 kan diri ...

ayg comel sgt3 yang ...

Rara said...

syafi sygg ♥ bluek =P ala tak kan la nak cakap "yes yes im beautiful" eceh . malu lah :">

Mieya said...

Aiyyoo tiba² rasa mcm minat HK pulak.
Pengaruh kuat kakrara lah ni .
Wekk.

Rara said...

mieya ♥ macam minat heh ? minat lah betul-betul . nanti zul belikan teddy HK besar macam syf kasi kakrara =P

glazsliper said...

rara wallet tu bp? nakk...

Rara said...

Kak Ida Dear ^_______^

Wallet tu dalam RM25 tapi tempat tu jauh dari tempat aunty. Kalau Rara pergi tempat tu , bolehlah belikan . Tapi kalau tak pergi , Rara tak boleh lah belikan :P Rara beli dekat Tampines 1 . Tapi Rara stay dekat Ang Mo Kio :)

glazsliper said...

ohh.. klo g tlg blikan ye klo x g xyh la blikn.. hehe

Aida said...

Yang dekat Jusco Bukit Indah Johor yang baru buka tu , kedai name Sweet n Casual tu juga ada banyak Hello Kitty benda jual.

Rara said...

Aida Dear (●´∀`●)οΎ‰

I tahu , sebab tu I fall in love dengan Jusco Bukit Indah :)