Wednesday, July 22, 2009

Kaki Merpati



Jumaat lepas, Syafi sampai JB dalam pukul 4.30pm I dengan Mama
tunggu Syafi dekat bus stand. Sebelum tu, bermain Uno dekat Facebook
dengan Eny Ynn. Hehe. Pemenangnya dah tentulah heroin paling
comel, Rara Rawr. Masa Syafi sampai, Mama dah sibuk buat cempedak
goreng. On the that day, tak ada capture gambar pun. Ehem. Kena fahamlah
merpati dua sejoli nak lepas rindu secara puas dulu. Sebelum tidur,
I dah pesan dekat Syafi, jangan bangun awal sangat. Hehe. Sebab I malas
nak bangun awal untuk buat sarapan. Isk. Teruknya perangai



9.30am I dah bangun buatkan murtabak maggi ayam untuk Syafi.
Lupa pulak Syafi sekarang dah makan sayur, so I tak letak sayur pun.
Bila dah nak dekat siap, call Syafi, suruh dia bangun mandi. Hehe.
Gila comel masa Syafi baru bangun tidur. Lepastu makan murtabak
maggi buatan tunang tersayang. Eceh.



Nyum nyum. Sedapnya Ada banyak sangat isi ayam. Syafi kata
kalau ada sayur lagi sedap. Tapi tetap sedap. Hehe. Lepas ni kitaorang
terus bersiap pergi Jusco belikan brooch yang Balqis pesan. Tapi brooch
tersebut dah naik harga, jadi RM2.80 Tapi rasanya still murah lagi sebab
RM2.80 sudah dapat dua biji brooch. Kalau tempat lain, RM2.90 baru dapat
sebiji brooch, kan Masa dekat Jusco, Angah call, beritahu dah sampai
depan rumah. So I drive secara drift. Mama takut sampai pesan
supaya slow sikit.



Masa ni Angah, Abg Azam, Kak Cujinana, Haikal Alesha dah sampai.
So kitaorang duduk luar rumah capture gambar. Ada banyak gambar.
Tapi takkan nak sumbat semua dalam album Flickr pulak. Baik kita
simpan sebagai simpanan sendiri untuk masa hadapan masa nak tunjuk
dekat anak cucu Eh, jauh sangat pulak Haha.



No komen. Bluwek Nanti update lagi okek. Babai

11 comments:

Ynn. said...

comel. dush dkt syf sbb jeles gila HAHA.

wehhh apasal nampak sdp sgt murtabak tu tsk +__________________+ nakk, kenape x suruh syf tapaukan untuk i. i lupa

Rara said...

ynn • hihi siapa comel ? :P kenapa dush dekat dia ? habis nanti muka syafi lebam camana ni ?

hihi i masak memang sedap tau :P bestttt . ahh , syafi tapaukan untuk u ? mana bolehhhhh . sebab syafi pun tak balik lagi . kah kah kah

sickchild said...

weh cam sedap je murtabak weh.
aku nak try gak wat.
arghhhh.
kene taruk serbuk perencah gak ke?

hihi.
syafi makan sayur?
ok lah tu.
sihat tubuh badan , gaya mutu keunggulan.
awww.

SWEET GILA GAMBAR YANG LAST.
ske ske ske ske ;D
( jeles do wakakaka )

Rara said...

sickchild72 • aah , serbuk perencah tetap bubuh dalam tu . kau nak resepi ke ?

aah , syafi dah makan sayur , aku pun tak perasan since bila dia start makan sayur . tinggal aku jelah yang tak makan sayur dah :(

sweet kan ? haha :P masa tu gila bosan sebab masa petang taktahu nak buat apa . hee . aku pulak mak aku tengah busy memasak , aku tak nak tolong !

Mieya said...

Gambar dlm entry ni sweet gilaaaaa yangg.
Btw,ada satu permintaan ni.
Ape kata buat entri utk letak gmbr kak rara n syf.
please pleaseeee :P

-N e Y r A- said...

errr syafi pakai fon kaler pink ke? hehehe. gambar last sangat cantik!

sickchild72 said...

wahwahwah sweet gila.
hihiihi.
aku pun tak suka sayur.
lagi2 sawi.
tapi kalau bayam ke cli api ke aku makan ah.
tgk sayur gak ah.
hikhikhik.

eeee
pemalasss!
;D

Rara said...

mieya • maksud mieya ? letak semua gambar kitaorang je dalam satu entri ? ala . nanti karang ada orang jealous lagi mengaku syafi dia punya lagi camana ? =D

Rara said...

neyra • hihi itu handphone i sebenarnya . i nak jual , syafi tak suka barang i , i jual , dia tak nak orang lain guna barang i , so dia beli kat i =P

Rara said...

eny • aku pulak tengah berjinak-jinak makan sayur pucuk ubi & kangkung ! =D

ala , aku pemalas tak apa , sebab syafi rajin tau .

Mieya said...

Yupyup.
Ala org takde kemaluan je yg mgaku hak org lain hak die.
Wakaka.
Letak laaa,
nak tengok :)