Wednesday, July 29, 2009

Skirt Kitty



Before pergi Singapore, Rara Mama kan bawak Syafi pergi
rumah Mak Long Jaemah lagi. Ini kali kedua lah I bawak Syafi
pergi rumah Mak Long. Err. Mesti korang confius kan, I ni ada
banyak sangat 'Mak Long'. Hehe. Biasalah orang dulu-dulu kan
suka kahwin ramai-ramai. Jadi anak pun berlonggok-longgok gitu.
Orang zaman sekarang tak payah lah kahwin ramai ni, nanti macam
menyusahkan tau. Mintak simpang lah. Janganlah kahwin banyak.
Lepas ambil rambutan nanas dekat rumah Mak Long, Rara ajak
Mama pergi Cute Cute shop dekat area Taman Perling.



Rara grab car's perfume ni bukan sebab nak sangat perfume tu.
Cuma nak Hello Kitty yang pakai skirt. Comel sangat Hello Kitty
tu pakai skirt. Mama yang suruh Rara ambil. Harga pun kira
okay lah; RM9.90. Balik rumah, Rara buang perfume dalam tu
letak perfume yang Rara suka. Hehe.



Lepas tu grab this spray bottle Size sangat kecil. Harga pun
just RM2.50. Mama support semua Dekat Cute Cute shop tu pun
ada jual Hello Kitty's computer item like speaker, keyboard, webcam,
mouse etc. Seriously harga lebih murah dari Present4them.



Hello Kitty solar ni I beli dekat Perling Mall. Area yang jual
sarung bantal, toys tu. Dekat dengan pintu masuk Perling Mall
section belakang. Hehe. Mesti ada yang tertanya-tanya kenapa
Rara siap cakap tempat heh Sebab nak promote korang pergi
sana beli this solar. Sebab murah. RM10 only Tempat lain belum
ada jumpa solar price RM10 yang cantik macam ni



Lupa nak update ni masa entri sebelum ni Ubat gigi Hello Kitty
ni Rara beli dekat City Square tau. Harga dah tak ingat. Around
RM6 macam tu lah agaknya Kalau yang biasa shopping dekat
sana tu mesti tahu lah kot. Ubat gigi ni best sebab berwarna hitam.



Hahhahhahahaahahhahahahhahaha. Gelak sampai pengsan.

Eceh. Kena tipu untuk beberapa saat sebenarnya. Pen lah.
Tapi ramai dah tahu dah ada pen berbentuk ubat gigi macamni.
Terutamanya MS. CHOKILALA. Hikhik Beliau rajin explore
cute item macamni. Tapi since dah ada Mr.Fashar tu taktahulah

Okay okay. Cukup lah entri untuk hari ni. Esok pulak eh. Babai

11 comments:

Mieya said...

Baru je nak cakap "fanatik sungguh sampai ubat gigi pun gune HK punye . Kaler hitam pulak tu."
Nasib baik baca smpi hbs dulu.
Haha.

Rara said...

mieya • hihi . mieya kena tipuuuu . bluwek =P

dAyah said...

ya allah!
"eh ada ke ubat gigi HK?? perisa apa la sampai warna hitam? anggur kot. ke bluberri."
tsk tsk tsk
mati-mati ingat betul.

Rara said...

dayah • hahahahha . kena tipu wek wekk =9

jom lah kita buat perisa ubat gigi hello kitty , kalau bluberri pun macam best . terus makan . hihiihihi

Ynn. said...

i nk perisa banana dgn choc nyum2 :P weh i jmpe HK solar tu pn dlm rm15 mhl +______+

igt x mse i belikan apak ladybird? mse tu ade jual hk tu skali tp tu la mhl rm15. smua taknak hihi

Rara said...

ynn • banana sedap ke ? i tak suka :/ aah kan , biasanya RM15 tu paling murah & guess what ? ada yoyo & cici solar tau .

chokilala said...

ada sesi pengumpatan rupanya di sini. cis cis. haha. x hunt for cute items bukan sebab fashar tapi sebab selalu xde duit terlebih la. hehe

Rara said...

chokilala ♥ ahaa betul lah . duit kena jimat sekarang ni . eh tapi u tak lama lagi kaya la sebab dapat cek dari nuffnang & churpchurp !

-N e Y r A- said...

i penah jmpa solar tu at epoh but rm19.90. mahal gilak

Anonymous said...

ok..
i nk ckp yg i mmg jeles gle ngn u..
how come u dpt byk gle brg2 hello kitty..
jeles sgt!!!..
hahhhhahah
-ummunaurah-

Rara said...

Anonymous dear,

janganlah jeles macamtu. u pun boleh dapatkan lebih banyak dari i. i pun collect sikit-sikit tau bukan terus beli semua. maklumlah. tak mampu nak beli banyak-banyak :/ hihi