Wednesday, July 29, 2009

Thanks, Mom!



Hai gula kapas. I kena update secara cepat ni, sebab takut
hari Jumaat ni kena masuk Singapore lagi. Urusan belum
selesai lagi. Sebab application hari tu pihak sana batalkan dulu
kena apply yang baru. Tapi penat tau ulang alik dari Johor ke
Singapore. Dekat memang dekat. Tapi nak bawak bag tu yang
paling malas sangat. Lagipun badan sekarang tak berapa sihat.
Eh, ingat lagi tak hari tu, Rara ada pergi JB City Square beli
beberapa item Hehe. Belum update lagi kan pasal tu. Hehehehehe



Tarik nafas dulu. Hembus. Tarik nafas lagi. Hembus. Hoi, hembus
ikut mulut lah. Apasal ikut belakang. Ishk. Apa neh tak senonoh



At last, setelah lama berada dalam wishlist yang dibuat di kepala
otak, I berjaya memiliki Hello Kitty mug jenis kaca. I tak nak yang
plastic punya sebab plastic senang kan nak cari Jenis kaca macamni
susah nak cari. First time tengok yang macamni dekat Indonesian's blog
yang jual cute item. Nak order macam takut sebab jauh kot.



Bahagian belakang mug tersebut, ada gambar Hello Kitty.
Ya Allah.. sukaaaaaaaanya bila dah dapat mug ni. Rasa sayang
nak guna. Tapi kalau beli lepas tu simpan tak nak guna pun untuk
apa
. Lebih baik guna dengan comel sambil membuat air yang comel
nanti nak beli set sudu Hello Kitty yang comel dekat Jusco Bukit Indah
comel pulak. Dah survey, harga pun comel. Nanti nak pergi beli lah. Yeay.



Ini pula bahagian bawah mug Ada cop Hello Kitty juga
Harga this mug tak mahal tau. I tak mampu beli semua item
Hello Kitty berciri original lah you all. I bukan anak orang kaya.
Sebab tu I mendaftar dengan Nuffnang, sebab nak menambah
pendapatan I dengan berblog, jadi tak adalah rasa rugi sangat kan.



Hello Kitty photo frame ni cute kan. Ada tiga jari kaki only.
Pink pun sangat sweet, very original pink Mama yang suruh
ambil this frame tau. Sebab ada harga promotion, I grab jelah.



Now, I rasa, I dah jatuh hati lah dekat JB City Square
I jatuh hati dekat kedai Hello Kitty tersebut only. Tak suka tempat
lain. Terlampau sesak sampai sesak nafas nak bernafas. Ayyokk
ayat dah makin berbelit-belit. Baik kita berhenti dulu okek.

Thanks, Mom

Babai darlings

8 comments:

Ynn. said...

serius comel gila mug tu. i nakkkkk :P tp i nak gambar yoyo or bofu HAHAHAHHA

ade tak? hihi tp mmg comel suukaaa :D

ehh frame tu pn comel tauu tapi kelakar tgn die mcm tu hihi.

lagi lagii nak tau u beli ape hihi

Rara said...

ynn • mug tu kan , pink color dah habis . tinggal blue color je tau ;( i ingat nak beli satu untuk syafi tapi dia macam tak interested je . kan i pergi dengan dia hari tu .

gambar bofu macam merepek lah . kah kah . belum ada kot ? :P tapi kalau yoyo tu , dekat singapore ada kedai dia tau . yoyo and cici . i ada nampak :)

aah . tangan dia tu , pegang frame macam tu , kelakar tapi comel . dekat sana kan , ada banyakkkkkk sangat doraemon tau . kat mana ada HK , kat situ lah ada doraemon .

ala nanti i update lagi okek . i kepenatannnn =,="

Mieya said...

Frame tu comel gilaa.
Ade 3 tgn je eh?
Kesian dia.

Eh eh,kalau ade angin ke ape mesti kepala die gerak gerak kan.
Hihi :)

Rara said...

mieya • ahaa . thankyou for calling tadi . rindu kakrara heh ? =P

eh bukan 3 tangan lah . 3 jari . amboi kalau 3 tangan tu mieya lah , alien . wekk

aah . kepala dia selalu bergerak sebab ada spring tu kan =D

maLa* said...

no sayep +6591120034
hehe...:)

Mieya said...

Ha'ah rindu :)
Takde hal la.
Nanti bila² mieya call lagi eh.
Err tapi kak rara tak rimas ke mieya asyik call?
Suara mieya bukan sedap pun , tak comel mcm suara kak rara.

Haa 3 jari lah masuk mieya.
*Cepat² nak cover supaya tak malu.
Kahkah.

Rara said...

mieya • hikhik . kakrara suka la mieya call . handphone kakrara memang selalu busy ada orang call :P eleh , suara kakrara pon tak sedap jugak , mana ada rasa marshmellow pon . wek =D

mieya ni , nak cover tak pandai . muka dah blushing tuuuuu !

Rara said...

mieya • hikhik . kakrara suka la mieya call . handphone kakrara memang selalu busy ada orang call :P eleh , suara kakrara pon tak sedap jugak , mana ada rasa marshmellow pon . wek =D

mieya ni , nak cover tak pandai . muka dah blushing tuuuuu !