Monday, August 17, 2009

3D sticker


Plan semalam: Nak bawa Mama pergi tengok nenek dekat rumah
uncle. Tapi bangun lewat, itu satu hal Satu lagi, mata Mama sakit.
Get well soon, mom. I missed the way we hangout together, we laugh
together others. Sorry mom, I can't do anything else for you. I ask
you to go to clinic but you don't want. Semoga Mama sihat macam biasa,
boleh rasa masakan Mama. Kesimpulan intro: Plan semalam tak menjadi,
dah banyak kali plan nak bangun awal pagi, tapi dah banyak kali juga gagal
Ngehngeh Pagi tadi dah terima parcel dari Bubbles. I love
Bubbles so much

3D sticker

I dah ada 3D sticker. Mestilah lebih suka berbentuk Hello Kitty
juga nyummy 3D sticker. I tak gam pun sebenarnya, cuma letak
atas handphone, nak kasi you all bayangkan kalau I lekat 3D sticker
dekat my kitty phone. Teehihi. Tapi I rasa sayang, sebab handphone
ni istimewa Since I beli, barulah ramai orang beli juga, bertanya di
email dan juga SMS dekat mana I beli handphone tersebut


3D sticker-2

I suka polkadot ribbon ni, and of course the crown also. Tapi
I sedih bila tengok teddy 3D sticker dah retak Suet Yi hanya
menggunakan pos biasa disebabkan proses cop setem yang
menyebabkan ia patah But no need to worry, it's still cute.

3D sticker-3

Menjadi kesedihan juga sebab umbrella juga patah Tapi itu
juga masalah kecil, boleh di gam semula tidak kelihatan cacat.
I tak salahkan Bubbles kerana mereka tidak bersalah dalam hal
ini, ini semua salah Pos Malaysia yang tidak berhati-hati dalam
mengendalikan barang customer. Tapi tetap bagi I, small matter

3D sticker-4

Ini semua adalah nyummy 3D sticker. Semua very adorable.
I tak tahu nak pilih mana paling cute. Semua I suka Suet Yi
sangat terror sebab pandai memilih yang I suka. Thankyou my dear
Suet Yi
, I hope we can meet again this September

3D sticker-5

Nanti, I nak decorate 'sesuatu' menggunakan beberapa 3D
sticker ini. I'm in love with all of this Kalau ada pattern lain lagi,
I sangat menginginkannya akan beli. You all semua suka tak

Taa everyone

19 comments:

Cujie said...

sungguh cantik...
sungguh cute la...

Rara said...

Cujinana (^-^)ノ

hihi cantik dan cute :) tengoklah siapa owner dia sekarang . bluek . ee geram lah benda cute macam ni , brooch pun geram , semua geram , semua nak T_T

MIRA said...

rara, rjinyee kumpul sume mnde nih..
ehem2 myk wet ;p

Rara said...

MIRA (^-^)ノ

rajin sebab minat and pantang nampak . eh mana ada banyak duit . seriously i bukan lah orang yang banyak duit , kaya raya tu , i biasa je tau T_T

Independent Queen said...

Your blog very the CANDY!!!

Rara said...

Independent Queen (^-^)ノ

Thankyou dear :') I am glad that you dropping by here . Welcome to Candyfloss !

nurulbalqis said...

Cute sangat! ;D
Selalu menjeleskan orang tau Kak Rara ni :P

Rara said...

Balqis (^-^)ノ

Ala mana ada jeleskan Balqis . Bluek :P Nak ? Pergilah beli . Teehihi .

dianna said...

waaa cantiknya 3d sticker. i nak. i nak. ade yg besar tak? :D

Rara said...

dianna (^-^)ノ

dear , teehihi :') nak yang besar ? i rasa ada kot tapi tak ada lah besar sangat . benda ni kalau besar sangat tak comel pulak nanti T_T

Ashley Two Fish said...

that's so cute!

Rara said...

Ashley Two Fish (^-^)ノ

Hello dear , thankyou !

leafareesya said...

rase2 'sesuatu' yang ra nak deco tu ape ea?? =D

Rara said...

Lea (^-^)ノ

'Sesuatu' tersebut dirahsiakan dulu . Dah ada hasil baru akan dibagitahu :P Hihi

Mieya said...

Banyaknyee.
Mieya suke yg crown dgn HK.
Comel sgt tau :)

Cik Shafiza said...

eh eh.
kite pown penah pg bubbles kat temerloh.
mmg best sgt sgt sgt kedai die.
rambang mata tak tau nak pilih ape.
sume cantik!!
ni study kat uitm jengka.
sng je nk pg tmrloh.
nway, nice blog =))

Shahira~Shasha said...

Rara,bagitau lah....mane dpt handphone cute HK tu....

achapinkie@yahoo.com.my

Shahira~Shasha said...

bagitau lah mana dpt handphone cute HK tu....nak sgt~~~~~~~~~~

achapinkie@yahoo.com.my

Shahira~Shasha said...

bagitau lah mana dpt handphone cute HK tu....nak sgt~~~~~~~~~~

achapinkie@yahoo.com.my