Sunday, August 16, 2009

Mini desk usb fan



Hello hello rindu I tak Eceh padahal baru dua hari lepas
update blog tanpa segan silu. Malunya sebab tanya you all rindu
I ke tak. Tapi I tahu ada yang rindu nak tengok Hello Kitty koleksi
I yang seksi
. Auwch :') Hari ini kita berjumpa lagi di dalam segment
kipas Hello Kitty ya. Kali ini kita akan melihat satu lagi koleksi I yang
dibeli di Happy Houze Toa Payoh. I excited nak tunjuk sebenarnya
sebab I dah lama ada hasrat untuk memiliki kipas ini (-_-)"

hello kitty usb fan

I tergamam ni sebab I dah dapat tunaikan satu daripada hasrat
I sebelum I bersuami Eh okay tak ada kena mengena sedikit pun.
I happy sangat kerana I membuat keputusan yang sangat baik
kali ini. I mendapat harga murah setelah membelek kipas ini di
beberapa buah kedai. Harga berpatutan adalah hak setiap pelanggan.

hello kitty buttocks

Bahagian 'butt' pada fan adalah tempat pulas ON/OFF.
I malu sebab terpaksa meraba Hello Kitty tapi apakan daya,
I terlalu gilakan karakter yang sangat adorable ini. I terpaksa.
Jadi, I rasa lelaki sangat tidak bersesuian untuk memiliki kipas
macam I ini, sama sekali tidak
Shhhuuhh.

hello kitty fan batteries place

Ia menggunakan bateri secara tamak iaitu empat biji bateri.
I rasa sangat tamak haloba sampai menggunakan empat biji bateri.
Kalau satu bateri dekat pasar malam, empat biji baru RM1. Tetapi
kualiti I rasa sangat blurgh, mungkin boleh pakai selama satu jam
sahaja. Mungkinlah. Akan tetapi jika I nak beli dekat 7 Eleven, I rasa
sangat mahal hingga mencecah RM5.60 ke berapa entah.

NASIB BAIK TAKYAH GUNA BATERI PON
TAK APA, GUNA USB CABLE SAJA. TEEHIHI :')




Sekali lagi I bagitahu, I sangat jatuh cinta dengan fan ini

hello kitty usb fan

Bahagian belakang fan tersebut adalah motor enjin dia eh ke apa
dia heh Apa saja asalkan kau faham sudah Fan ini boleh geleng
kepala kiranya macam kipas meja dekat bilik macam biasa lah boleh
terpusing-pusing kepala dia Akhir kata, I suka fan ini. Tamat.

Sekian terima kasih, datang lagi lain kali

26 comments:

sgtBAIK said...

wahhh sangat comel lah rara dan kipas hello kitty :)

sukenye. rara penyimpan tegar hello kitty kan? rara ade pendrive hello kitty? subhanAllah comel kan hello kitty.

hari tu jalan2 kat mane ntah kan.
banyak gile set hello kitty.
sume comel2. price pun reasonable jugak. :)

・゚★゚。。Oh-So-Lovelisa。。・゚★゚ said...

wow!cute habis lah fan tuh.ish.
Kak Rara beli berapa eyy?

Ainur Najwa Story said...

hello akak...cutenye lah kipas tu...baru beli ke???

Rara said...

sgtBAIK (^-^)ノ

comel kan ? yes , i am hello kitty lover , so i suka nak kumpul koleksi :) rara dah ada thumbdrive hello kitty , syafi yang belikan teehihi =D

jalan-jalan dekat mana ey ? kalau dekat KL , biasanya present4them lah yang banyak hello kitty ^______^

Rara said...

Lisa (^-^)ノ

hihi nak tahu harga sila email ye :P sebab ni kakrara dapat harga yang sangat sangat best , owner shop tu pun dah naik kenal muka kak rara tau .

Rara said...

Najwa (^-^)ノ

baru lah jugak , masa kak rara dekat singapore hari tu . dear , replied yr mail already =P thankyou !

・゚★゚。。Oh-So-Lovelisa。。・゚★゚ said...

Ok ok.Dekat JB bnyk shop HK ea?

Rara said...

Lisa (^-^)ノ

Banyakkkkkkkk ! Tempat yang terpencil pun kakrara tahu tau . Sebab ramai silent readers yang email dan bagitahu tempat :) And bersyukur juga ada GPS , senang cari tempat tanpa sesat . Hihi

・゚★゚。。Oh-So-Lovelisa。。・゚★゚ said...

Ish ish.
Best best.
Law silent reader Kak Rara gtaw yg kt Seremban punya,gtaw Lisa eyy?
Lisa pon nak carik lah.

Jeles taw tgk brg HK Kak Rara lahh.
;(

Rara said...

Lisa (^-^)ノ

Hihi tak ada lah yang bagitahu luar dari JB, KL & Singapore :) Janganlah jeles , Lisa kan banyak duit , kaya , boleh lah beli , buat kedai sendiri pun boleh =P

・゚★゚。。Oh-So-Lovelisa。。・゚★゚ said...

Huhu.
Takpelah..nnti Lisa try carik..

Hihi.
Nanti tyme Kak Rara kahwin,Lisa bg HK punye brg lah.Sweet ok.

Rara said...

Lisa (^-^)ノ

Cubalah google , mana tahu ada kan ? Tapi Seremban macam agak kecil , susah sikit nak cari kot . Cubalah googling dulu :)

CikYana(",) said...

so comey

so cute

mau gk

ngeh2

Rara said...

CikYana (^-^)ノ

Cute kan ? =P Mahu juga ? Bak duit . Teehihi

shima said...

wah.wah.wah.ade je new hello kitty stuff rara nie.sambil berblog leh berkipas ngan hello kitty fan.ye x?hehhe.

Rara said...

Shima Dear (^-^)ノ

Hello yang . Hihi . Mestilah , sebenarnya ada lagi yang dah lama beli tapi tak update lagi tau . Macam malas . Cukuplah kongsi yang mana sempat . Cewah :P Aah betul tu sambil berbelog , boleh jugak berkipas terpusing-pusing hello kitty nii =D

Ynn. said...

hihi comel bentuk die aww, eh kalau taguna bateri pn boeleh cucuk lah ehh? ke kene cucuk sambil psg bateri?

HOI rinduuu nya tskk

Rara said...

Ynn Yayang (^-^)ノ

comel kan ? i dah lama nak sangat kipas ni tau , i tengah mencari yang the big one pulakkkk T_T eh , takyah , i tak pasang bateri pun , cucuk dekat usb je yang =P boleh jugak menjadi cooler laptop selain daripada mengipas i yang bakal sweet 21 ni :P kihkih

hoi i pun rindu jugak , sengsara i .

ღ~n0n0i~ღ said...

Berapa ribu kipas ni Rara?
Comelnya...
haishh haishhh..

Tapi pakai bateri..adoi..
Mesti jarang nak guna..sebab sayang bateri..
Sesuai kalau tetiba black out kat rumah.

Rara said...

Kak Noi (^-^)ノ

Ribu ? 1k 2k ? =P Ala dah convert duit Malaysia dalam RM44 lah gitu .

Takyah pakai bateri pon tak apa , pakai USB je :)

Cik aiNa said...

sayangg..comel2 oke HK tu..nak jugakk..uwaa.

eh..ynn dpt partial dr u kan? kemain seronok die..hehe

Rara said...

Aina (^-^)ノ

Hihi , kalau tak comel , i mesti tak menggila macam sekarang , pantang nampak :(

Aah Ynn dapat parcel dari i , kiranya hadiah untuk dia , dah setahun lebih kawan dengan dia , rasa happy sangat :)

♥chentaMAYA™ said...

woha~
gile shumel!
rara xmo bg adiah kat sy ke?
ehehehe!~

Rara said...

♥chentaMAYA™ (^-^)ノ

aik aik ? kenapa i pulak kena kasi hadiah dekat u neh ? i akan sweet 21 september ni , jadi u kena kasi dulu :P

L said...

salam..
kak, nak tau beli kat mane ni and bape RM.
emel sy k.. lavender_angel53@yahoo.com

thanks :-)

Mel said...

yang dekat Jusco bukit indah Johor tu pu byk H.Kitty brg. kedai name tu Sweet n' Casual dkt tgkat 1 tu. cantik juga