Tuesday, August 18, 2009

Mari bercanda



Tadaa. Rajin tak I update Ouch. I kembali lagi pada
hari ini dengan sambungan kisah Bercanda Di Singapura Eceh.
Sepanjang dekat sana kan, I tak reti duduk diam dekat rumah.
Tahu sahaja tempat baru yang ada Hello Kitty and cutesy stuff,
terus bersiap nak pergi explore. Teehihi :') Pantang betul. Apa punya
perangai lah, kalau perempuan tetap perempuan Tak boleh tahan
nafsu bershopping. Sampai kadang-kadang bercakap pada hati
"Saya perlu berhenti membelah-belah secara melampau"

hello kitty scissors-1

I sudah mencapai satu lagi keinginan hasrat yang dah lama sangat
terpendam Hello Kitty scissors macamni, susah sikit nak jumpa. Puas
juga I explore dekat Hello Kitty shop yang I tahu, ternyata memang
susah. Tapi tak tahulah kalau dekat Nananerra World ke apatah
tu ada belambak, yang pasti kalau ada, confirm mahal takyah cakap.
This Hello Kitty scissors I beli dengan harga sangat berpatutan.

hello kitty scissors-2

Comel sangat scissors ni sampai tak sabar I nak gunakan
untuk menggunting ribbon, lace, paper lain-lain lagi
Ehem, semestinya khas untuk bakal pengantin tahun 2010.
Siapalah agaknya ya

cute decotape small size

I juga membeli beberapa jenis decotape Sekarang I sudah
memiliki lima jenis Hello Kitty decotape manakala satu lagi
selainnya adalah Bunny decotape. I juga sudah menggunakan
beberapa decotape pada pembalut parcel tempoh hari.

cute decotape regular size

Hello Kitty decotape bersaiz regular tersebut I beli semasa
di Bubbles, Temerloh. Harga tak berapa ingat, in my recent entries
ada link ke blog Bubbles. Anda semua boleh refer pada link tersebut.
Cuba bertanya pada Suet Yi boleh order melalui online juga

hello kitty pen

Puan-puan sekalian (taknak cik-cik dah) ingat lagi pada entri
lepas tentang pen yang lebih kurang dengan macam ni
Kalau tolak button tu ke atas, maknanya pen ditutup
seperti biasalah, sebaliknya (Lu fikirlah sendiri) Gagagagagaga
Tengok kaki Hello Kitty yang terkeluar bersama perut yang
enam hari tak makan, kempis sahaja macam I yang solid ni,
itu menandakan pen sedang dibuka Eceh.

hello kitty pen-2

Kaki Hello Kitty dah dikerat sebab nakal sangat asyik berkeliaran
di rumah jiran sebelah. Ayyoookkk tak tahu. Jiran sebelah I ni
masih lagi dengan kebisingan yang tak tahu dah nak cakap
Anak lelaki yang masih kecil selalu terbogel sampai I malu nak keluar
rumah
Anak perempuan pula macam biasalah, seksi macam nak
terkeluar isi perut I kalau tengok. Sakit telinga boleh bernanah
kalau jiran sebelah duduk di sebelah rumah I ni selama dua tahun.
Jiran, cepatlah pergi pindah tempat lain Kawasan estate adalah
paling sesuai untuk seisi keluarga anda. Sekian

Eh, kenapa tiba-tiba beralih isi kandungan kepada jiran sebelah

10 comments:

shima said...

aku first komentar.hehe.

Rara said...

Shima (^∀^)ノ

Yes you are , darling :) Who knows you are the first and the last one too ? =D Yey

Ayu Firzara said...

Comelnyerrrrr gunting tuh....nakkk!!!

Rara said...

Kakak Ayu (^∀^)ノ

Comelllllllllll sangat ! Since last year cari akhirnya jumpa juga . First time tengok dalam online shop orang Indonesia T_T Kak Ayu nak ey ? Nanti kalau Rara pergi Singapore , Rara kasitahu tau ! :)

Ynn. said...

kenape smua item kene cucuk bontot HK kesian i tgk HK dh takda tuuuut HAHAHAHAHA =))

i pun byk decotape tp guna hias2 mcm tu je. i.allah ada lah parcel utk u yg i guna decotape yahoo :P

Rara said...

Ynn (^∀^)ノ

Hihi i baru perasan , gunting tersebut mencucuk bahagian butt HK . Kesiannya i rasa , mari bersimpati . Ya Allah Ya Tuhanku , apalah nasib HK asyik dicucuk bahagian butt beliau ? Kenapa manusia menciptanya begitu kejam ? T_T

wah bestnya banyak decotape , bak ah bagi i semua kah kah kah kah :P aik aik ? ada parcel untuk i ke ni ? :')

Fatihah Ory said...

semua cantik2 and cute2 :)

-N e Y r A- said...

cumel la. semua pon cumel and paling tak tahan pasal jiran. tak habis2 lg?

Rara said...

Farihah (^∀^)ノ

Yes , of course dear :)

Rara said...

Eyra (^∀^)ノ

Haha . Tak akan habis selagi mereka duduk di sebelah :S