Thursday, August 13, 2009

Happy houze



Kurang mood semalam untuk update Rasa sakit kepala,
mata berpinar-pinar, sesak dada, bla bla bla sebagainya.
Ah. Semua itu alasan kerana bermain The Sims 3. Asyik bercakap
tentang The Sims 3, ke mana-mana asyik membebel pasal Sims,
pasal bulldozer rumah, pasal recipe baru, pasal shopping buku baru,
pasal beli kereta canggih, pasal download rumah serba lengkap. Isk.
Kemaruk. Dah lama tinggalkan The Sims, bila sambung balik, mulalah
kemaruk seperti merpati dua secoli. Eh salah. Merpati dua sejoli

hello kitty spoon and fork

Sekarang mari kita bercakap tentang Hello Kitty pula I tak berapa
banyak shopping Hello Kitty disebabkan I terlalu busy shopping
untuk kawan-kawan yang lain. Terpusing-pusing dekat Singapore
sampai lupa jalan nak balik. Itu tak payah cerita pun tak apa. I pergi
Toa Payoh interchange. Dekat situ ada Happy Houze shop. Shop
tersebut lebih kuranglah dengan Nana World di Bangsar cuma Happy
Houze tak lah mahal kalau nak dibandingkan dengan Nana World tu

hello kitty fork

Hello Kitty fork tersebut I beli dengan harga yang very affordable.
Spoon fork ni bukanlah datang dari satu set. I beli satu-satu.
Corak pada spoon fork ni I suka sebab very the original. Color
pun sangat soft sesuailah untuk kitchen idaman I semasa sudah
berkahwin nanti. Doakan I supaya Syafi dapat mengikut citarasa
kehendak I
. Andaikata Syafi membantah, I sudah sediakan
ayat sebegini "Kalau you nak dapur yang macam you nak, you
masak apa yang I nak sebab I taknak masuk kitchen berpatternkan
apa yang you nak" Faham Tolong fahamkan hafal. Sekarang.

hello kitty spoon and mug

Setakat ni I rasa sayang nak guna Hello Kitty mug I yang beli
dekat JB City Square tempoh hari. InsyaAllah Sabtu ini I akan
pergi sana lagi akan tengok sama ada mug tersebut ada stock
lagi atau tak. Rasanya ramai yang minta I belikan mug macam ni.
Anyone Just email me as usual I will reply as soon as possible.
Nanti I nak guna lah mug ni, mixed water dengan spoon tersebut
sambil makan bihun goreng dengan fork
Ecececeh. Today Mama
I masak memasak sebab malam nanti nak hantar makanan dekat
surau, minta diorang buatkan tahlil untuk arwah Abah. Al-fatihah.

Later lovelies. Tata

10 comments:

sickchild said...

wehhh bestnye cawann.
nak gak.
mahal tak?

Rara said...

Eny Jalan Cencaruuuu ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ

Hihi . Best . Comel sangat macam kau tau . Okay salah . Kau comel macam Siti Nurhaliza kan =__________+ Mug tu harga RM15.90 kalau tak silap aku lah . Tapi kaca .

sickchild said...

hihi
nakal gila panggil aku camtu.
haha
choki pun bahan aku.

weh gila best tapi kaca sangat berisiko utk pecah la.
ceit.

tapi comelll.
haha.

Rara said...

Eny Jalan Cencaruuu ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ

Comel lah nama jalan rumah kau . Suka pulak aku sebab aku gelak besar dengan mama aku pasal nama jalan rumah kau dengan ynn =D Ala kalau pandai jaga , tak pecah punya . Lagipun kaca dia tebal .

Ynn. said...

weh i igt dh comment entry ni tnggu dr td mcm xapprove je, mst ade prob yg x sdar.

wuuuu +_________________+ sygg comelnye mug and sudu and fork and spoon and garpu tu hahaha. i suka mug jenis kaca ni tau sbb die mcm smart gila kn? ee

mug shj rm15 heh?wuu kaca uh, risau je jatuh nnt tsk

Rara said...

Yiyin Jalan Nenassss ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ

I tak ada terima pun ? Hihi maybe error tapi u tak perasan terus close . Crying karang :P Bluekkkk. Apa ni cakap berputar belit sekali kena sembelit baru u tahu ? Hikhik . Mintak jauh lah sembelit apa semua , peritnya . Haha . Aah kaca memang smart kan ? Ehem . I smart lah ni maknanya ? Kah kah kah kah . Okayyy +___+ Mug yang smartttt . Hihi u mesti kena pandai jaga lah jangan kasi pecah , kesian HK nanti :'(

DuRiAn rUnTuH said...

rara tolong mama mask tuh...byk ker masak nyer???

Rara said...

Durian Nyummyyy ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ

Hihi semalam dah tolong dahhhh :) Tak lah banyak tapi ada lah dua kuali besar bihun goreng .

adoraBELLE said...

woah da lame tak komen kat sini.
i bizi gile -.-
eh aritu kan i pergi jonker walk i beli mouse HK yg mcm u punye..
i beli 29 hengget. u beli bape inggit rara?
then i beli HK wine umbrella..19.90 je..comel gile bentuk dia mcm botol wine. ayok berdosa tak i beli ek?
hikhik

Rara said...

Yasmine ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ

Busy sangat eh sayang ? Tak apa . I memahami . Tapi setiap entri u , i tak pernah miss tau . Teehihi . Jonker walk dekat mana ? I tak tahu =_____= HK mouse tu Syafi yang belikan untuk i , so i tak tahu harga dia . HK wine umbrella ? ayyyokkk berdosaaaa . Wekkk takkanlah berdosa , bukan pegang botol wine betul2 kan ?