Friday, August 14, 2009

McDonald



Hai. Blurgh. Penatnya. Penatnya. Penatnya. Penattttttt
Rasa macam nak putus semua urat saraf, rasa macam sakit
tulang osteophorosis ke apatah tu, rasa macam nak pengsan, rasa macam
nak pergi spa urut badan, rasa macam dera otak Haaa Tiba-tiba
update mengadu nasib pada awal entri. Cis, not good punya perangai. Tak
sesuai untuk bacaan umum terutamanya kanak-kanak usia dua tahun.
Eceh comel tak kalau ada kids berusia dua tahun sudah pandai membaca
explore blog Fuh. Satu hari suntuk kemas bilik Since balik
dari Singapore, bilik tak berkemas sampai rasa tekanan duduk dalam
bilik sendiri. Menyampah nak tidur dekat bilik sendiri Meluat nak
online dekat bilik diri sendiri. Cis. Cis. Cis. Dah boleh stop mengadu
dah. Tapi tetap nak cakap 'cis' dekat bilik sendiri Cis.

apple merah

This year Hello Kitty menyambut anniversary yang ke 35
Selalunya McDonald Malaysia akan keluarkan toys Hello Kitty
for Happy Meal. I just ask McDonald Malaysia but then, staff
mereka cakap tahun ni tak ada keluaran untuk Hello Kitty.
Meluatlah dengan McDonald Malaysia, boikot baru tahu.

mcdonald singapore

Sekarang McDonald Singapore sedang keluarkan Hello Kitty
Happy Meal. Guess what McDonald dekat bawah rumah aunty I tu,
ada dua orang perempuan yang bergaduh kerana berebutkan toys
Hello Kitty ni sampai pihak polis datang untuk settlekan problem tu

Ketagihan Hello Kitty sangat menjadi-jadi terutamanya golongan
REMAJA macam I yang akan menjadi sweet 21 this September.

hello kitty happy meal

Ni toys pertama yang I dapat dekat McDonald Singapore.
Sepatutnya ada dua lagi toys tapi masa I beli tu, toys untuk minggu
tu dah sold out. Staff McDonald tersebut bagi I toys lain
dengan syarat jangan buka plastik tersebut boleh tukar
dengan toys Hello Kitty pada minggu akan datang. I tak sempat
ambil memandangkan I dah berada di Malaysia. So my cousin
yang tolong ambilkan. Nanti dah dapat I akan update lagi tau.
Info: Toys di atas tersebut adalah mewakili tahun 1984.

See you in the next entri, darla Tata

13 comments:

。。・゚★゚。。Oh-So-Lovelisa。。・゚★゚。。 said...
This comment has been removed by the author.
Rara said...

Always pergi Singapore ? Tak pernah cerita dekat belog pun . Sebulan berapa kali pergi sana ? Memang rugi lah pergi Singapore tak shopping and grab dua tiga item ( lebih lagi bagus ) sebab dekat sana heaven for shopping !

shima said...

huish.nie memang btol2 hello kitty lover.heee.

leafareesya said...

dear so cute ok!

Rara said...

Shima Dear ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ

Hihi . Yes I am :P Btw , thankyou for dropping by , sweety !

Rara said...

Lea Cutesy ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ

Cute macam you kan ? =D

。。・゚★゚。。Oh-So-Lovelisa。。・゚★゚。。 said...
This comment has been removed by the author.
Rara said...

Lovelisa ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ

Hihi . Yelah . Rugi . Sebab dekat sana shopping sangat best . Merata-rata shopping complex :)

。。・゚★゚。。Oh-So-Lovelisa。。・゚★゚。。 said...
This comment has been removed by the author.
Mieya said...

Comel nye benda tu yangg :)

Rara said...

Mieya ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ

Teehihi comel kan kan . Tak sabar nak dapat yang lain punya ! :P

♥chentaMAYA™ said...

ske ea kumpol hello kity?
hee~

Rara said...

♥chentaMAYA™ (^-^)ノ

Hihi . Aah , sukaaaaaaaaaaa sangat !