Sunday, August 30, 2009

Laptop bag



Rindunya dekat Happy Houze, Toa Payoh. Item lain yang dibeli adalah
laptop bag berwarna kegemaran. Comel tak comel belakang cerita.
Tak akan lah setiap item yang dibeli akan terus menerus taip
"Item ini memang comel. Terlalu comel. Very comel" ahh tak boleh blah.
Dah lah blog ni I sorang membebel I sorang yang baca. Bosan ah
kalau ayat asyik sama setiap kali tunjuk item. Comel, comel, comel.
Baik hentikan. Bosan tahu. Bosan.



Ayat comel mari kita gantikan dengan 'menarik'. Wah, menariknya
Ya. Itu adalah terbaik sedikit I dah tak ingat harga bag ni,
tapi fikir banyak kali jugaklah nak beli dia. Nasib baik menarik.
Mula-mula I fikir nak beli jam. Jam tu menarik gila. Harga pun
lebih mahal sedikit daripada bag ini. Tapi memang ah menarik
sampai hati I tertarik-tarik, tapi tak boleh. Terpaksa tolak.
Lain kali I masuk Singapore mesti nak beli watch tersebut. Ingat.



Bahagian belakang. Nampak biasa dalam gambar. Tapi serious
menarik in real. Paling I suka dengan bag ini sebab dia ada sediakan
tali yang panjang. Kata pun laptop bag kan



Menarik.



Bahagian dalam bag tersebut ada span. Eee Rara ni, aku tahulah.
Katapun laptop bag

HAHA I faham, entri ini bosan Babai



Guest yang request tutorial dekat shoutbox semalam, sorry
hari ini I rasa letih nak buat tutorial. Maaf.

22 comments:

Mieya said...

Huyoo nak buat tutorial kt blog plak eh yangg?
Rajin betul.
Makin ramai lah visitor lepas ni kan :D

Rara said...

Mieya

Hihi . bukan ah . cuma nak bantu diorang yang request tutorial tu . nak kasi tutorial kat email susah . siap nak upload pic dengan email lah apa lah . teehihi :')

Mieya said...

Means lepasni kalau mieya nk buat request pun boleh la yeee? :P
Hee syg kakrara secara ketat :*

Rara said...

Mieya

InsyaAllah boleh yangggg =P Kakrara pun sayang mieya tauuuu .

Ynn. said...

tehee suka sgt bg org lain jeles dgn item MENARIK u ni tauu. hoi jeles bukan bermaksud apa² tau T_________________________T

Rara said...

Ynn

HAHA nak buat camanaaaaaaa :S i memang suka collect item beginiii . kah kah kah . opss . i tak kisah orang nak 'jeles' tu . nak buat macamana . inilah i T______________________T antara orang boleh terima atau takkkk je . kihkih

Lisa said...

Comel sgt sgt lah beg laptop ni !!

Ish ish.Jeles jeles

dAyah said...

awww..menariknya la bag laptop tu!!
sekarang ni memang tengah survey bag laptop yang comel. eh menarik. hehe.
jeles jeles. haih. T_T

Rara said...

Lisa

Lisa beraya dekat Singapore kan this year ? Apakata Lisa pergi Toa Payoh interchange ? sumpah best kedai tu . barang original banyakkkkkk but murah sedikit lah . nanti cubalah okek =P

Rara said...

Dayah

Menarik . ingat . menarik . haha . meh lah beli bag laptop yang sama . ada macam-macam design tau . ada lagi yang comel dari ini tapi tak ada tali panjang and tak ada poket untuk letak charger , mouse , etc :P

sitekateki | dD said...

jelesnyaaaaaaaaaaaa...nak jugakkk...

Rara said...

sitekateki | dD

Nak jugakkkkk ? Teehihi :') harga dia murah tau . nanti i nak pergi singapore , i bagitahu and u bolehlah order kalau still nak tau ? =D

taz said...

rara i nak mintak tutorial macam mana nak buat bantal peluk kepala hello kitty boleh?

Rara said...

taz

erk ? buat bantal hello kitty ? erk erk erk ? *pengsan terus nazak :P

––––•(-•.cik.•-)•–––– said...

ade wane itam x sis??.
(:

Rara said...

Cik

Ada . hihi . hitam , pink , kuning pon ada . and and ada lagi warna lain tapi tak ingatttttttt =P

Haneem said...

T_________T
menangis tgk beg laptop tu.
waaawawawa..

cantek banget seh beg laptopnya.
(tb2 jd indon plak. ahaha)

Rara said...

Haneem

Ahahahah . kenapa menangis niii ? apa bag ni dah buat dekat u ? kihkihkih . sejak kapan lo jadi-in warga indonesia ? :P

Lisa said...

Okek !!

Nanti Lisa bagitahu Mama..
Hee.

Rara said...

Lisa

Hihi . dekat sana tak risau sangat macam kat malaysia . dekat sana tak ada lah pickpocket merata-rata macam malaysia . orang sana tak berani buattttt =P but still kena hati-hati tau dear . nanti mana tahu kita berjumpa dekat sana ke . hihik :P

ZARA 札拉 said...

hohoho~

sangat kawaii~

ku telah sesat barat tadi~

hehehe~

apapun~

beg laptop kamu sangat kawaii~

Rara said...

ZARA

ihikkk . sesat ey ? lepasni tammo sesat lagi tauuu :P thankyou yang . ehee . i tahu ia memang 'menarik'