Sunday, September 27, 2009

Ini semua pasangan bercinta muda mudi dekat danga bay punya pasal



semalam hari paling fun. saat-saat akhir i beraya bersama kakak-kakak
kecomelan dan anak-anak buah kenakalan. spent time bersama mereka
di jusco bukit indah dan selepas itu ke danga bay pula. pengalaman
yang sangat manis i rasakan. thankyou mom. thankyou sisters.



poyo sikit sebab dekat belog kakak zaiton sameon dah ada picture
ini dan no plat dia mana ada cencored. i pulak pandai-pandai nak
pergi photoscape and letak mosaic cencored. poyo betul. malu i.
abang ipar i kata tayar kereta i dah haus ke apatah, bukannya i tahu
sangat. well, perempuan macam i, tahu guna kereta sahaja (-__-")
so sebelum kitaorang pergi bersuka ria, abang ipar tolong pergi workshop,
gantikan kedua-dua tayar hadapan kereta i. thankyou abang khairull.





lepas pergi beli clutch idaman i dekat jusco bukit indah, mama
bercadang untuk ke danga bay. kawasan dah best dah, pemandangan
pun dah elok dah. tapi satu je buat spoiled. banyak sangat merpati
berjoli-joli dekat situ (pasangan bercinta muda mudi, pakcik makcik
juga ada tapi kurang sikit). tak ada mood nak makan kfc dekat situ
terus bungkus balik and bawak balik rumah saja ; sebab tak ada tempat
duduk dah. semua dah dipenuhkan oleh gagak dua sejoli. hekkk.





apa pasal i senyum macam itu? jangan tanya, please please.
itu sahaja yang i mampu. at least i tak buat drama lebih. itu memang
cara i. senyuman i. tak apa kan? hihi. i memang driver. baiklah. baiklah.
i memang driver. mana ada driver yang lebih comel dari ini? mana ada.
ahhh. i dah kata tak ada, means, tak ada. dah jangan nak perasan.
apapun semalam hari paling best. and hari ni kakak-kakak yang gorjes
i semua pulang ke pangkuan rumah masing-masing. semoga selamat.



babai everyone !

13 comments:

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

la, tapau kfc je ke? cuci la mata sama tgk 'wayang' gagak2 sejoli tuh smpai juling... biau d0wnk mlu sket, kalo xtaw malu gk xtaw la cmne laei, kna bce kn yaasin tuk d0wnk la k0wt

Ynn. said...

u senyum2 sebab nmpk lelaki kacak ey? hahahahah :P bluekk

hoi rinduuu cpt on9 lama2 hihi

Rara said...

Bukan sindarela

hihi . tapau jelah , ingatkan nak makan dekat jusco tu jugak tapi diaorang dah nak closing . ehem . dah malam kan . hihik . tengok 'wayang' ? aww tammoh lah :P bukan best pun :S

Rara said...

Ynn

haha mana ada lelaki kacak selain syafi dalam hati i . kalau ada pun , tak lain tak bukan awal ashaari HAHHAHAHHAHA . tak pun farid kamil aww :P nasib baik i bukan lisa surihani je . eceh .

hoiii i dah online lama-lama dah niiii :D mana uuuu ?

nurull said...

fuhh...sep baek u ta jadik mkn kepsi je..

i tgk gmba keta je i ingt keta u kne ape2 ke..

i tgk gmba dulu bru bce.. :D

siggplus said...

biasa la, bulan puasa tak boleh mengawan..nanti batal posa..

ni dah raya sambung balik la mengawan..melampiaskan nafsu..heh

lizz said...

danga bay??tu tmpt couple indon kot.kikiki.nympah i kalau g sane. pemandangan mmg lawo tp manusie2 kat situ merepek. ntah ape2 je woo

Rara said...

nurull

hihi tak nak ah kereta tu jadi apa-apa . hari tu je dah buat hal rosak apa tah eh , kena dalam rm200 . geram betul . padahal baru service and cost around RM1k . melampau :((

Rara said...

siggplus

tahu tak apa :\ rasa macam nak suruh diorang dating dalam laut tu , baru lah ada privacy :p

Rara said...

lizz

haha tahu pun . tempat indon . i anggap diaorang yang dating dekat situ semua indon sebenarnya tapi kebetulan time i pergi semalam , ramai melayu kita lah babe . takyah tuding jari dekat orang asing , rakyat sendiri yang buat sebenarnya :S

manusia dekat situ memang merepek gila kan ?

Mieya said...

Aww aww myvi.
I likeeeee.
Yangg bulan 12 kalau kita jadi jumpa bawak myvi tau.
Nak naik nak naik :P

LuVidA^^ said...

im here....nice blog ha..
;D

Aisya J said...

Haha biasa la tu sekarang ini. Darah muda kann. :S