Wednesday, September 30, 2009

Happy anniversary @fwzynn



liyanaa.com ; kawan baik i. selalu kongsi macam-macam cerita. kalau dah berborak macam tak boleh nak stop tapi once masing-masing busy, senyap sekejap. lepas tu mula balik cerita itu ini macam biasa. siapa datang raracandyfloss.com for sure tahu siapa liyanaa.com, kan? ramai yang ingat we all ni kawan since zaman kanak-kanak. and ada yang ingat we all ni duduk dekat kawasan rumah yang sama. heh. bukan itu je, ramai yang ingat we all pernah di satu sekolah yang sama. padahal kitaorang baru kenal lebih kurang dua tahun sahaja. bila dah berborak dengan ynn dekat shoutbox, i dah macam tak berapa layan orang lain dah. heh. teruk betul. okay fine lepas ni i tak buat macam tu lagi dah. ini serious :P



semalam (29 september 2009) adalah hari ulangtahun kedua ynn dengan faweez. ulangtahun diaorang pun lebih kurang dengan ulangtahun i dengan syafi; september 2007. sweet kan? first time i jumpa ynn, masing-masing bawak orang tersayang masing-masing. gambar dekat atas ni i capture tanpa pengetahuan ynn and fwz tau; dekat rumah ynn. happy 2nd anniversary korang :)

lagi persamaan kitorang; memiliki dell inspiron 1420. cuma beza warna sahaja. ynn ada reddy; i ada pinky. hihi. lagi persamaan; ada makhluk berbulu tebal yang comel. ynn ada chibi; i ada oliey. eceh. sumpah i sayang gila dekat ynn. tak dapat bayangkan macamana kalau friendship kitorang terputus =____="

tipulah kalau kitorang tak pernah ada perselisihan faham. pernah juga. melibatkan hati dan perasaan lagi. sampai kitorang macam tak tegur pun. but then, kitorang discuss cara baik. tak ada lah sampai cakap bukan-bukan ke apa. i still respect dia, and dia jugak. apapun, sekarang kitorang baik-baik sahaja. ada yang cakap kitorang dah macam siblings. hee betul ke?

btw, happy 2nd anniversary faweez iqram and nur liyanaa; sayang hubungan korang. jaga elok-elok. trust each other tau?

8 comments:

cik eykameow :) said...

drop by jap..coz nmpk ayat nie.."tak berapa layan orang lain dah"

betul la tu...ppepown eyka x kesah :)

to ur fwen tu..smoge bekekalan ya?dadaaa..~

Rara said...

Eyka

hihi , tapi tak ada lah sampai tak layan langsung kan ? :P

taz said...

suke tengok ada kawan2 macam u all. jangan gaduh2 ok? :)

anyway, happy annyversary to ynn and her bf. semoga berkekalan :)

Rara said...

Taz

hihi , kitorang share banyak perkara . kadang-kadang macam kelakar , berborak dekat shoutbox tapi tengah ber-email atau direct message dekat twitter , kadang-kadang dekat facebook :) haha . kitorang share benda sensitif or private , even baru jumpa sekali je tapi rasa dah rapat sangat dah . gaduh sikit-sikit tu benda biasa lah kan . well adik beradik kandung pun boleh bergaduh hihihi :D

Ynn. said...

ya allah terharu i tau takk? dah la gambar candid tu nampak i dgn fwz gemuk nk pengsan tapi takpa mmg gemuk nak buat mcm mana KAH KAH KAH

HOI thanx sgt² jd kwn i yg terbaik, walaupun kite jumpe thru belog je tp u layan i mcm dh kenal lamaa T_______________T i bet rmai yg jeles i rpt dgn u, tapi ada i kesahh sebab i sygg u hoi.

hihi btw terimakasihh yunk siap buat entry letak gambar candid lagi tsk T______________T

eh jgn lupe kite bedua ade adik pmpuan HAHA (adik i annoying =b)

Rara said...

Ynn

mana ada nampak gemuk , comel tau , dah lah kedondong , eh sedondon tahuuu ? :) i suka gila pic ni tauuuu .

i sayang gila relationship kita ni . hope kekal sampai mampus HAHAHA . rindu nak borak dengan u lagi , makan sama-sama . senyum-senyum masa awal perjumpaan . haha sumpah best . lagi-lagi ada eny yang comel . eee sumpah i rasa happening gila time tu tau .

jangan tinggalkan i lagi tau ? hahahahhaa BUDGET MACAM COUPLE PULAK . cop . bukan macam tu . i mean , jangan lupakan i sebagai kawan u tauuuu :(

yes yes , kita berdua ada adik perempuan yang annoying gila . hahahahahahahaha :D and and kita ada fan hello kitty yang sama hahahahhahahaha :DD

ღn0n0iღ said...

Wahh.. dah anniversary la.. congrats dan happy anniversary to ynn :)
Best la entry ni, kaknoi suka (apahal lak tetiba kaknoi yang suka??)

Semoga ukhwah yang terjalin akak kekal sampai bila =D

Anway, Rara..
Kaknoi ada blog baru untuk pet kesayangan akak tu..ehehe..

http://lucky-mousey.blogspot.com

Simple je.. kalau sudi, gi lah datang jenguk nanti ye =D

psssss.. kirim salam kat oliey comellll tu.

Rara said...

Kak Noiiiiiiiiiiii

Hihi alhamdulillah selamat pun mereka berdua diijabkabulkan . ehhhh belummmmm :/ hahhahahhahaha . ynn kata lagi lima tahun . eceh .

kaknoiiiii belog untuk hamster eh ? semalam hamster rara dua-dua mati serentak :((((((((( *menangis*