Thursday, October 1, 2009

Hagemaru siapa?



hey people, sometimes i perlukan perubahan, right?
oh no ! bukan perubahan hati ya tuan puan sekalian. cinta i
hanya untuk Muhammad Syafi sahaja
. tak akan pernah ada orang
lain selain beliau. kalau Muhammad Syafi baca ini, agak-agak dia
terharu atau tak? hahahahahaha i sendiri tak ada jawapan.
tunggulah kalau dia boleh online and kasi jawapan dekat comment.

jeng jeng jengggggg :D



siapa ada mata, nampak tak ads nuffnang dekat dalam gambar?
kalau datang belog ni, ada ads nuffnang, click jangan tak click heh (-__-")

and yes. macam yang you all tengok bila masuk belog i. ada perubahan
dari banyak segi terutamanya ; colors and header. layout kali ni
simple but agak nice bagi i. tak terlampau serabut. i dah banyak
kurangkan keberatan belog ini, so i harap readers semua pun happy.

i dah tak buat hide and seek untuk navbar ; ia mungkin memudahkan
you all untuk follow belog i. i tak paksa you all nak follow atau tak. bagi i,
kalau you all betul-betul suka baca belog ini, baru you all follow sebab
dekat sini tak ada istilah ; you follow me, i follow you back ya.

and and and, jangan lupa. siapa yang akan menyambut birthday bulan
ini, bagitahu i dekat comment okay. kalau bukan birthday, nak bagitahu
tarikh persandingan atau pertunangan pun boleh. i nak letak dekat mini
calendar. cukup itu sahaja, oh and, header comel tak ? :P

43 comments:

• Alya • said...

wahh, windows 7 :D

comel la header kali ni :D betull :)

Rara said...

Alya

aww :') windows 7 best gilaaaaaaaaa :/ hahahahahahahahahaha comel heh? thankyou alya :D

YnaaOhYnaa said...

bday i jangan lupee..!! hahahaha.. 19 oct bebeh!

AbcdeFtyyhahh; said...

salam..

beday kte 5 hari lg ;p

eyra said...

birthday iera bulan 12
tanak letak? hiks

sophie said...

kiut miut header..jeles2..

ღnurull.mrs21ღ said...

weeewiitttt..cun lah!cegu rara,how to seperate sidebar ek?

ouh..nk bagitahu bday i lah..3hb 10 neh tw..

Rara said...

Ynaa

hihi i tak lupa babe . awal-awal dah letakkkkk :)

Rara said...

Tyha

ala enam haribulan ehhh ? tempat tu dah reserved awal-awal lah babe :((

Rara said...

Eyra

bukan taknak letak , tapi belum lagiiii :P nanti bulan 12 ingatkan ehhh .

B E L L A said...

your banner simple tapiiiii cumill gileeeeee. arghhh. suke3. ;D

Rara said...

Sophie

tammo lah jeles . u boleh buat jugak =))

Rara said...

Nurull

serious heh ? ramai jugak bulan october eh . okay nanti i letak :D

separate sidebar heh ? alamakkkk . connection slow gilaaaaaa . nanti kalau dah okay , i ajar eh . lagipun i kena tengok balik coding sebab dah lupaaaaaaaaaaa :/ but dont worry i akan cuba sedaya upaya membantu :P

Rara said...

Bella

thankyou v much darling . im glad when you like it !

ღnurull.mrs21ღ said...

yeah..oct baby menyerang blog rara beramai2..

oke2..i tngu lesson dr cegu rara..hikhik..

wireless pon hampeh lah rara..tgh mlmmm nti bru syiok sket

Rara said...

Nurull

ahahahahaha ;P menyerang heh . okay dear tunggu tau . i kena tengok balik coding and then i email dekat u heh :)

eyra said...

hahaa
okep
hiks ;)

sajeed. said...

ur blog smart gile! sumpah ohh.
jeleshh~

Rara said...

Sajeed.

yeyyy thankyou babe ! :p hahaahahaha takyah jeles lah sebab belog u lagi smart buat i geram kang i bakar belog u kang :/

♥ Aisyah Sinclair ♥ said...

dear rara,

you look extremely pretty dalam pic kat header tu. :)

honestly speaking. <3

selama ni baca saja your blog, tak pernah comment. haa..skrg ni i dah comment. happy tak? lol.

gurau saja ye, dear. love you always.

AbcdeFtyyhahh; said...

7hb la rara.. xpe la.. kte skdr bg tau :)

sarah-al-idrus said...

birthday sarah!! 15 october..

Rara said...

Kill-Vearn

kalau tak dapat cari bagitahu lah, nanti boleh kasi link .

Rara said...

Aisyah

my dear friend, sumpah i malu u cakap macam tu tauuuu. apapun thankyou so much. bila kita boleh jumpa lagi? teringin sangat! :( dah rindu dah tauuuu. hee thankyou sebab comment! :-*

Rara said...

Tyha

rara dah letakkkk yahooooo :) kata lima hari lagi rara ingat 1hb + 5hb = 6hb ;P

Rara said...

Sarah

okay sweety , i'll put it :) but where's ur link heh ? T_________T

Izzati Hazwani said...

Baru perasan .
Apa pasal muka Abg Syafi macam muka ex Wani ?
Or , ex Wani yg macam muka Abg Syafi ?

*geramgeramgeram tgk muka ex tu . mcm nak tumbuk jea

Rara said...

Wani

hahahahahahaha wani niiiiii ;P jangan tumbuk abg syafi dah lah heh , nanti kakrara yang tumbuk wani balik whahahahaw ^_^

Nad.Cydot said...

kak rara! iera jeles tinguk ur header.
siyes! lawa giler.

aduh biler lah boleyh buat header cmtu. da la busy giler skrg.
PMR pown dah dekat.
wish me luck yer kakrara! :)

AbcdeFtyyhahh; said...

xla.. sbb smlm ms tu da pkol 12 la. hehe. ye ke. haha. :P thx. rara nape kte chat dkt box, rara xrep :(

Rara said...

Nad

thankyou yang. tammo jeles tau. nanti ada masa percuma (free time) nad buat okay dear :P

goodluck babe. study betul-betul!

Rara said...

Tyha

sorry sorry, sometimes tak perasan message dekat shoutbox. rara tengah busy bersiap nak ke singapore ni. nanti rara borak dengan tyha when dah sampai sana okay my dear :)) doakan perjalanan rara and family baik-baik okay

Mieya said...

Sygggg,
transformasi yg sangat hebat okayyy.
Suka gila dgn header and everything.
Simple but nice!
I likeeeee :)

taz said...

AWWW lawa gila header u. jeles i. huhu

Rara said...

Mieya

hai sygg :)) thankyou so much ey . taktahu nak buat macamana , tak ada idea so ini jelah hasilnya .

Rara said...

Taz

thankyou , ala header macam tu simple sangat kan . ada orang boleh buat lagi superb :(

siggplus said...

aku dah click nuffnang kau..cantik layout baru..hee

dianna said...

simple and nice blog now u have.sedap mata memandang. btw the header is so loved :)

hehe my birthday dont forget 10/2

Cujie said...

hahaha tak cantik.. sumpah tak cantik
cantik lagi blog kakak mu itu...

grrr... mencik nengok!

Fatihah Ory said...

mmg suke header
font lawa
nice sangat
~~

♥♥relyza♥♥ said...

hohoho
akk masuk tepat pd masanya..
besday akk nx wk tau
14 oct!
akk nak sume HK yg ada kat awk
ekekeke
besday present maaaa
ekekek
kidding!!!
aah...nampak kat memana nnang adv..sila click click click...

p/s: tiap hari masuk blog org akk click3

nurLIYANA said...

mcm ne nk wt header mcm tu erk..??
kecik molek manja gitu..
haha.

Rara said...

Nur Liyana

hai dear :) nak buat header tu guna photoshop. crop gambar guna lasso tool then tambah tulisan and menjadi lah macam tu :D