Tuesday, September 15, 2009

Laptop manis



Hello loves. Ingat lagi tak masa I pergi City Square dengan terbusuk
termasam I tu baru-baru ini By the way, masa itu Syafi belanja I
beberapa keping fabric reform sticker and beberapa keping girly sticker.
I memang dah lama sangat nak decorate laptop I ni menjadi very girlish
supaya I kelihatan terlalu kempunan keperempuanan. I tak mahu ada sedikit
pun boyish dalam diri I ni. I akan cuba sedaya upaya untuk mengejar cita-cita
ku di mercuuuuu
( Baiklah I suka betul dengan lagu Ayu OIAM tu )



Ada ribbon ala-ala Hello Kitty lah kan ; the diamond stickers tu
pun terbusuk termasam yang belikan. Actually, I pesan dengan dia,
beli dekat Pair World, Level 3, Timesquare, dekat situ dapat harga
murah. But since dia pun busy dengan kerja, I malas nak merengek.
Bila tengok dekat City Square, harga dia mahal gila sampai I rasa tak
berbaloi and rasa nak terajang amoi yang bagitahu harga tu T____T

Rara : It's okay lah bb. Takyah lah beli..
Syafi : Ala ambik jelah. Dah alang-alang ada ni ha.
Rara : Sekeping ni yang kecik je dah RM15.90. Baik takyah.
Syafi : Beli je, beli je.
Syafi terus ambik tiga keping and pergi bayar and I pulak rasa benci
gila dengan harga and I sedih sebab Syafi beli jugak, sebab harga dia
tak best langsung, kalau dekat Timesquare, tiga keping baru RM10 and
percuma satu keping lagi, what the fish huh



For sure I akan letak Hello Kitty 3D sticker jugak. Kalau korang nak
beli 3D sticker, boleh contact Suet Yi (Bubbles) sebab dia memang
ada jual and I pun memang beli dekat dia. Actually, dekat City Square
JB pun ada 3D sticker tu, kalau tak silap I, harga dia RM6.90 satu set.
Satu set tu adalah dalam enam-tujuh biji 3D sticker.



Fabric reform sticker ni I pun kurang berkenan dengan design dia.
Tapi ini lah paling termanis yang I tengok. If yang lain tu, I rasa macam
boyish design sikit. Sapa-sapa yang ada jumpa this fabric reform sticker
dengan design yang comel, please please kamu jangan nakal let me know ya.
( Saya juga suka lagu Jangan Nakal by Aliff Satar T_T )



Jeng jeng jenggggg. Dah comel dah laptop manis I ni. Sumpah
I teruja bila tengok laptop sendiri ; dah macam TERdesign
sempena hari raya Aidilfitri mulia. Haha kan kan I tak decorate
bahagian depan laptop sebab laptop I ni dah memang pink. So
I malas lagipun skin dia tak macam Acer.

Hee jom online dengan laptop manis Tatah

21 comments:

sick said...

perghh meriah gila laptop kau.
haha.
aku nak bukak doh segala jadah kat laptop.
haih.

Rara said...

sick

ni belog kau yang mana neh ? haha aku tak tahu pon ? aku memang nak kasi meriah sebab aku memang suka benda-benda macam ni :)

Ariff Suffian Zainal  said...

Wow you're really free haha

Haneem said...

waaahh.
dh meriah dh laptop u.
best btl.
i pn dh lama cr blink2 sticker tu.
tp hrga dia lbh kurg je mcm yg u dpt tu.
mcm xberbaloi je kalau beli.
knplah bnd tu mahal sgt ye??

Rara said...

Haneem

hihi i suka bila sesuatu yang i nak , menjadi and puas hati . blink blink tu baik u pergi beli dekat kedai yang i bagitahu tu , buy three free one and only RM10 . best . i rindu timesquare v much :( entah eh , benda tu mahal sangat , lain lah berlian ke apa HAHAHAHAHAHHAHAAHHA .

Along Arman said...

cun giler laptop rara.. huhuhu...

Rara said...

Along

hihi . thankyouuuu along :">

B E L L A said...

comelnye ra! tapi an, dulu Bella letak dkt henfon, bila die tercabut,akan meninggalkan kesan sticker yg huduh dah susah ditanggal. T.T

so behati hati ye jgn bg die tetanggal. :)

Rara said...

Bella

hee . dont worry dear sebab rara dah biasa guna diamond stickers ni dekat handphone and rara tahu nak tengok kualiti dia macamana :D thankyou babe !

Lisa said...

Sumpah Lawa sangaaattt !!!

Jeleous jeleous !!

Rara said...

Lisa

hee thankyou yang :D tammo jeles , pergi decorate ur laptop jugakkk tau !

Ynn. said...

kenape reddy i tak mcm pinky u :((((((

hoi mcm mana u boleh jadi sabar nk menempek2 ni ha, hasil nya sgt menarik i benci ah mcm ni wkakaka T_________T

takpe u takpe, nnt i buat gaya tomboyish br u tahu HAHAHAH

*nada kejelesan terlampau*
HAK HAK HAK

Rara said...

Ynn

hihi reddy u dah comel dah . rindu reddy u , hari tu tasempat nak godeh dia T_T hoi kena banyak sabar lah , lagi-lagi yang fabric reform sticker tu , susah betul nak ukur tepat-tepat dengan laptop T_______T eh jangan ah . i benci perempuan ala-ala tomboyish . geli betul . lepas tu ayat nak meletup je , ala-ala macam lelaki gitu . jijik ah macamni T____T u jangan tauuu . u dah ayu solehah dah wkakkakaka

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

aiii, lapt0p p0wn de 'baju raya' gk ke?
ngee~

Rara said...

Bukan sindarela habis itu apa ?

T_______________T haa i ni tak selfish . so semua benda kesayangan i , i kasi mood raya jugak . untung je kereta i tak pasang lampu lip lap lip lap HAHAHAHAHAHAHA

• Alya • said...

m-a-n-i-s lagi kakrara :)

Rara said...

Alya

amboiiii . hihi :P

nurLIYANA said...

rara serius sgt cantik...
teruja gila...
boleh design kn utk yana?
i pay u...

bhahahhha...

sgt sexy fabric tu...

Rara said...

Yana

Hihi thankyou yang :') nak rara design kan boleh , tapi yana stay KL kan ? insyaAllah next month rara ke KL and boleh lah buatkan . hee .

Yuniazz said...

Ur laptop is soooo cute.. I luv it.. Im a hello kitty freak too...

Diyana said...

lawa sangat laptop akak..kreatif akak ni
but x leh nk design sbb ni laptop mama saya.