Monday, September 14, 2009

Kodzutsumi



Sehari sebelum menyambut hari kedewasaan, I telah pun menerima
hadiah dari seorang budak comot yang I telah menganggap sebagai adik.
I tak dapat nak receive parcel tu dari posmen sebenarnya disebabkan
pada masa itu I ke City Square bersama yang terbusuk termasam.
Balik rumah still tak perasan ada parcel atas meja. Mama pun diam.
Bila ternampak kotak dengan bungkusan warna coklat, I kesukaan lah.



Ini benda pertama I nampak sebab dia paling besar duduk dalam
kotak tersebut dan of course lah sebab dia itu kesukaan I ;
Hello Kitty.



Ini adalah sharpener. Thanks Mieya. Kalau Mieya nak tahu,
Kak Rara dah lama sangat teringinkan set ini. Sumpah tak bohong.
First time nampak set ini dekat belog Singaporean. Nak beli tapi
tak tahu nak bank in macamana dekat orang yang demikian. ^&#(@



Eee tak sangka sangat boleh dapat benda ini. Dah lama admire.
Dah lama sangat dah I mengidamkan ia. Dah lama T____T
Lepas ini, kalau frust sikit, nak asah jari sendiri boleh tak



Hello Kitty lagi satu itu membawa bag. Nampak macam berat kan
Ergh. Apasal menarik sangat sampai I tidur dengan set ini



Yang membawa bag itu sebenarnya dia membawa stapler.
Menarik gila bila tengok dia gendong stapler sebagai bag.
Betul. I dah lama sangat nak benda ini Wishlist I tercapai.
I terharu ada seorang adik yang baik macam Mieya. Nice gila.



Hello Kitty keychain ini pun I suka betul sebab ; I dah ada satu.
Syafi belikan. Syafi pun ada satu. I simpan dekat dalam jewelry box.



Bila tengok keychain ini pula, I juga teringat terus dekat Ynn,
ini adalah karakter cartoon favourite Ynn. Ynn jeles tak



Selain itu juga, I mendapat dua keping card dari Mieya. Card pertama
I buka adalah card raya yang very sweet ; card kedua pun sweet juga,
of course lah birthday card. Paling best bila Mieya tampal blink-blink.
Hey, I admire sangat dengan tulisan Mieya, comel and kemas sangat
Thanks Mieya ; sebab Mieya nice sangat. Kak Rara tak akan lupa semua
ini sampai bila-bila. I love you a lot, lil sis :-*

Okay done, tatah everyone

12 comments:

sickchild said...

perghhhhh dapat adiah beb.
jeles akuuuu warkhhh.

Rara said...

sickchild

Itu maknanya masih ada yang sayang aku :') Alhamdulillah .

Ynn. said...

wuyoo byknye mieya bg. sje je mieya ni tauuu T_____________T tau la i x de mse nk belikan huk sedih gilaaa

hoi sorryyy xdpt bg awl2 tatau bila nk bg ni *nnges*

btw jeles gilaaa ade cici n yoyo tuuu bluek

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

wah...bertambah la koleksi cik rara kn?
erm...jelez2!

Rara said...

Ynn

Hehe sebenarnya mieya tanya barang HK apa lagi yang i tak ada . tapi masa tu i tak tahu nak jawab apa sebab banyak gila i tak ada lagi . lepas tu dia pergi shopping , dia kata dah beli . taratangtangtangggg ;Pp comel gila mieya kan .

eh tak apa lah , u kan busy womennnn . hik

Rara said...

Bukan sindarela habis tu apa ?

hihi aah bertambah lah . untung ada ramai kawan , bersyukur sangat tau ;)

Mieya said...

Sayanggg,mieya terharu gila tau kakrara buat entry ni.
Terharu sgttt.
And + terharu bila kakrara cakap dah anggap mieya sebagai adik.
Apesal buat entry yg buat mieya nak menangis terharu ni?
T__T

Sebenarnya mieya taktau nak beli apa tau.
Banyak sgt brg HK kat situ.
Takut bila beli nanti kakrara dah ada brg tu.
Alhamdulillah,brg yg mieya belikan tu antara brg yg kakrara nak.
Eh mama tau yg tolong mieya pilih brg HK tu.
Hihi.

Aww i love you too my dear sis.
Hope sgt hubungan silaturrahim antara kita akan terus terjalin tanpa sebarang masalah yg akan merosakkan hubungan kita.
Sayang forever tau :)

Rara said...

Mieya

hihi kakrara ni lagi terharu sebab dapat hadiah dari mieya padahal birthday mieya hari tu kakrara tak sempat kasi apa-apa . nanti kakrara kasi something untuk mieya pulak heh :P eh eh , mieya memang adik kakrara pun kan syg ? T_T

ee comelnya mama mieya sebab tolong pilih hadiah untuk kakrara , mesti mieya bagitahu heh pasal kakrara suka HK ni ? amboiii . syggg mama mieya tau :-*

kakrara pun harap macam tu . no backstabber , no enemy , i love you dearie !

Mieya said...

Ala takpe.
Next year birthday mieya boleh bagi kan?
Nak kasi something?
Hee okay,mieya tunggu
*excited nii :)
Ha'ah lah.
Mieya kan mmg adik kakrara & kakrara kakak mieya kan?

Hihi yupyup.
Mama siap tengok blog kakrara lagi tau.
Eh jangan sayang mama lebih dari mieya tau :P

Okay syg.
No backstabber & no enemy.
Honest and trust very important kan.
I love you too dearie cadbury :DD

Rara said...

Mieya

Lambatnya nak tunggu next year , tunggu masa kita jumpa lah aci tak ? ;p yes dear , you are my sweet lil sissy . mama tengok belog kakrara ? ee malunyaaaa . mesti mama tengok kakrara dengan syafiiiii *tutup muka malu* ahhh T__T nak sayang mama lebih dari mieya jugak bolehhhh ;D

Mieya said...

*Online kejap nak balas comment akak tersayang ni :)

Masa kita jumpa?
Okayyy setttt :D
Ha'ah mama tengok.
Ala buatpe nak malu,mama tahu kakrara dah tunang dgn syf & mama tahu kakrara nak kahwin next year.
Kate siblings,mestila mama tahu kan?
:P

Rara said...

Mieya

haha nakal betul curi masa untuk balas komen . bluek ;D eh eh eh , mama tahu semuanyaaaaaa ? :'> malu tahu ? eish . kirim salam dekat mama mieya tau .