Monday, October 5, 2009

Siapa cepat dia dapat



sesiapa follower raracandyfloss.com di twitter and facebook,
korang mesti tahu jumaat baru-baru ni, rara and family ke singapore.
macam biasalah, bulan syawal macam ni memang suka nak ke rumah
saudara mara. memandangkan dekat sana ramai saudara mara, so macam
fun lah bila beraya dekat sana; dah umur dua puluh satu tapi still dapat
duit raya kah kah kah kah kah fun atau tak fun? fun gila wehh.
okay cerita lain kita cerita di entri lain. hari sabtu tersebut i ke toa payoh
and i ada beli beberapa item hello kitty; siapa cepat dia dapat heh.



wallet ni seriously paling i suka. i dah ada satu. and i beli dekat
sanrio shop area tampines 1. masa i beli hari tu ramai yang nak.
so yang ini i cuma beli lagi satu stock sahaja.


bahagian belakang :D

hello kitty coin bag
price : rm29 (termasuk postage - RM6 pos laju malaysia)
1 available reserved by Putri



hello kitty comb
price : rm14 (termasuk postage - RM6 pos laju malaysia)
1 available SOLD OUT



hello kitty plastic mug
price : rm15 (termasuk postage - RM6 pos laju malaysia)
1 available



hello kitty sticky notes
price : rm15 (termasuk postage - RM6 pos laju malaysia)
* kalau korang nak guna pos ekspress rm4.50 je pun boleh,
tapi tak dijamin selamat okay.
1 available for polkadot, 1 available for apple
polkadot reserved by Putri



hello kitty shower gel/hand soap refill bottle
price : rm30 (termasuk postage - RM6 pos laju malaysia)
2 available SOLD OUT

now korang boleh order through comment, or email
queenshira@gmail.com
untuk dapatkan account number : CIMB sahaja i ada.
bila korang dah bank in hari ni, rara akan pos item pada hari esok.
siapa cepat dia dapat, ingat heh :P

11 comments:

adoraBELLE said...

aa! sumpah comel yg refill bottle tu. u pegi lagi tak? nnt i nak kirim. maybe bulan depan ke..nak pau boyfren. :D

Rara said...

Yasmine

dear, i tak sure sebab masa i ambil stock tu, ada tiga je, i dah grab dua so tinggal satu and i rasa shop tu dah tak ada stock lain sebab yang satu tinggal tu pon dah pecah + retak tau :( if i pergi , i akan check untuk u then i'll let you know darling :D

siggplus said...

aku nak belikan dekat huda agak2 dia suka tak?

Haneem said...

i nak coin bag tu.
tp now i kat srwk.
postage dah lari sikit kan?
sy mau~

Rara said...

Siggplus

aku rasa huda suka tapi tak tahu lah kan. tapi huda tu kawan baik aku so aku rasa dia pon suka benda comel.

Rara said...

Haneem

hihi coin bag tu dah ada orang reserved dah lah babe . postage lari sikit lah dalam RM2 je extra :)

AbcdeFtyyhahh; said...

ala nak coin bag tu :(

Haneem said...

alaaaaaaa :(

Rara said...

Tyha & Haneem

sorry girls. korang still boleh beli yang lain, kan? :)) maybe next time eh?

Liyanaa. said...

syggg u pnah tk tgk purse yg suet yi jual rm59 kot. kt situ ada x? die yg besar tuu i bekenan tp too expensive for me :( yg wallet ni pn i nk tp jrg pkai so i nk cr yg besar tu :((

Rara said...

Liyanaa

eceh comel gila nama liyanaa kan, sepak kang bontot :P hee. purse yang mana eh? ada tak pic dia? dekat sana memang semua ada, and murah-murah tauuu. u cubalah cari pic dia and kasi dekat i tauuu. sebab nanti i boleh belikan. yey